خب برداشتن تاثیرش که کاری به کارنامه ها ندارع!به نقل از havijbio :تکلیف کارنامه ها چی می شه پس؟

اینجا http://simanews.ir/Default.aspx?Net=2&placeid=12&Vid=161633به نقل از بـئـاتـریـس :میشه یکی شرح اخبارو تو پ.خ به من بگه؟ :)
یا لااقل بگه از کجا میتونم این قسمت اخبارو داشته باشم؟ :)

حرفم سر تاثیرش نیس! بحثم اینه که حالا که مدارکی وجود داره که سوالا لو رفته یا به قول خودشون! سلامت امتحان رفته زیر سوال رفته! ممکن نیست اتفاقی برا کارنامه ها بیوفته؟به نقل از بـئـاتـریـس :خب برداشتن تاثیرش که کاری به کارنامه ها ندارع!
شما برو کارنامه ـتو بگیر.ولی رو تاثیرش حساب باز نکن ..

اینجا ایرانهبه نقل از havijbio :حرفم سر تاثیرش نیس! بحثم اینه که حالا که مدارکی وجود داره که سوالا لو رفته یا به قول خودشون! سلامت امتحان رفته زیر سوال رفته! ممکن نیست اتفاقی برا کارنامه ها بیوفته؟

کاملن موافقم ! ولی ای کاش تقلب می کردم حداقل دلم خنک می شد!به نقل از بـئـاتـریـس :اینجا ایرانه
ته تهش میگن اونایی که تقلب کردن نوش جونشون.اوناییم که تقلب نکردن،چشمشون کور دندشون نرم میخواستن تقلب بکنن تا شرایط مساوی شه![]()

مطمئن باشین آه ما پشت سر کسایی هست که با تقلب امتحانی رو دادن که ما واسشون صبح تا شب زحمت کشیدیم و بالاخره یه جوری سر کنکور ضربه ش رو می خورن.به نقل از havijbio :کاملن موافقم ! ولی ای کاش تقلب می کردم حداقل دلم خنک می شد!

کی گفته کسی که تقلب بکنه رو میندازن زندان آخه؟به نقل از وکیل آینده! :راستش به نظرم فقط امسال نبوده که تقلب میشده
تو حوزه ما که خیلیا تقلب میکردن ولی نمرشون به گرد پای درسخونا نمیرسه
حالا گیریم تقلب کردن...کنکور میخوان چیکار کنن؟ اگه تقلب کنن یه راست میرن زندان!
بعدشم تاثیرش 25 درصده اگه کنکور رو یکی خوب بده این 25 درصد هیچ غلطی نمیتونه بکنه

به نقل از آیدا ツ :مطمئن باشین آه ما پشت سر کسایی هست که با تقلب امتحانی رو دادن که ما واسشون صبح تا شب زحمت کشیدیم و بالاخره یه جوری سر کنکور ضربه ش رو می خورن.
.به نقل از بـئـاتـریـس :کی گفته کسی که تقلب بکنه رو میندازن زندان آخه؟
مراقبا میتونن تذکر بدن بهش و یادآور بشن که صندلیای اطراف سوالاشون با تو یکی نیست!تقلب فایده نداره!
زندان نشنیده بودم من (![]()

والا بابایِ من که طبیعتن دروغ نمیگه به من[nb] مراقب کنکوره!هرساله مراقبت قبول میکنه[/nb]!! ^-^به نقل از وکیل آینده! :میره زندان چون تو شرایط اینده افراد کنوری اون سال کشور اثر گذاشته
.به نقل از بـئـاتـریـس :والا بابایِ من که طبیعتن دروغ نمیگه به من[nb] مراقب کنکوره!هرساله مراقبت قبول میکنه[/nb]!! ^-^
و اینکه تاثیر نذاشته واقعا!وقتی سوالای تو با چهار طرفت فرق کنه و قبل از ورود بازدید بدنی شی!دیگه اگه کل سوالاتم بخوای تقلب کنی هیچی نمیشی رسمن!!

هر ساله سوالای یک صندلی با چهار صندلی اطرافش فرق میکنه ..به نقل از وکیل آینده! :قبلا که سوالا اینجوری نبوده سر کنکور
ولی متوالی ممنوعه 
این مورد واسه من پاسخگو نیست، یه چیز دیگه پیشنهاد بده. :/به نقل از آیدا ツ :مطمئن باشین آه ما پشت سر کسایی هست که با تقلب امتحانی رو دادن که ما واسشون صبح تا شب زحمت کشیدیم و بالاخره یه جوری سر کنکور ضربه ش رو می خورن.

راستی به انسانیا زودتر نتایجو میدن که شما پریروز نمراتتونو ب اشتراک گذاشتین یا ب مد شما دادن ب ما ندادن؟به نقل از وکیل آینده! :به هر حال باشه بابا
من تسلیمم
آخرش هم به حرف منو شما نیس