- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 96
پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
خوب بود
هشت تا دونه دیگه بیشتر نمونده
استقامت

خوب بود

هشت تا دونه دیگه بیشتر نمونده
استقامت

اگر انتالپی استاندارد تشکیل هر کدومو بنویسین میشه:به نقل از نیوتن :چرا آنتاپی استاندارد تشکیل c2h2 بزرگتر از c2h4 اه ؟
اصلن تو صفحه 63 هم چیزی نبود .
جواب بدین
به نقل از Reyhoon :باید اعتراف کنم سرعت خوندنم تو زمین از سرعت حلزون قطع نخاع شده هم کمتره!!! :-ss
پیش دانشگاهی های عزیز لطفا تجربه هاتون رو در اختیار این طفلان بی گناه سال سومی قرار بدهید
باتشکر
طبق فرمول انتالپی واکنش که براره با مجموع انتالپی تشکیل فراورده منهای انتالپی تشکیل واکنش دهنده ها و اینکه دلتا اچش منفیه درمیاد :)به نقل از نیوتن :چرا آنتاپی استاندارد تشکیل c2h2 بزرگتر از c2h4 اه ؟
اصلن تو صفحه 63 هم چیزی نبود .
جواب بدین
به نقل از Niki Zi :خدايى بيايد و براى زمين غر نزنيد .. با هر دين و آيينى حساب كنيم جز بع جز خوندن هندسه سخت تره
شايدم جفتش يه قد سختهولى بازم هندسه غربرانگيز تره
البته اى دووس ايت
![]()
به نقل از ツ This Is Me :هندسه درس شیرینیه
شایدم واسه من که تجربیم اینجوریه
زمین م خوبه
بچه ها چیکار میکنین که امتحان قبلی یادتون بره و دیگه بهش فک نکنین؟
![]()
همه ی اینکارارو کردم ولی انگار درست بشو نیستبه نقل از وکیل آینده! :شخصا قبل از امتحان تلاشمو میکنم بعد از امتحانم حتی اگه بیست بشم میگم اصلا از کجا معلوم شاید 16 بشم! پس لااقل بشینم بقیه رو بخونم حداقل اون امتحان بعد رو خوب بدم
بعدشم شما خودت فکرتو به کار بنداز----->استرس جز اثر منفی هیچی نداره برو تو حیاط هنذفری بذار تو گوشت 30 مین برقص بدو نمیدونم هرکاری دوست داری...بعدم یه دوش والسلام
شرو کن به خوندن
![]()
![]()
به نقل از ツ This Is Me :هندسه درس شیرینیه
شایدم واسه من که تجربیم اینجوریه
زمین م خوبه
بچه ها چیکار میکنین که امتحان قبلی یادتون بره و دیگه بهش فک نکنین؟
![]()
تلاش که میکنمبه نقل از amirziaee680 :قطعن اینکه به اینده فک کنی و بدونی تاثیر داره توی سرنوشت ایندت همین امتحانا و اگر حتی یه امتحان مونده براش باید تلاش کنی کافی نییییست؟؟؟
به نقل از ツ This Is Me :تلاش که میکنم
بچه خوبیم درسمو عین ادم میخونم. خب
ولی ذهنم درگیره
هنوز تو عربی گیرم
غلط پیدا نکردم ازش ولی فک میکنم یجایی یه چیزی احتمال داره غلط باشه![]()
به نقل از ツ This Is Me :تلاش که میکنم
بچه خوبیم درسمو عین ادم میخونم. خب
ولی ذهنم درگیره
هنوز تو عربی گیرم
غلط پیدا نکردم ازش ولی فک میکنم یجایی یه چیزی احتمال داره غلط باشه![]()
شمام که خوبی!ما یه دورم تموم نمیکردیم هم عین خیالمون نبودبه نقل از amirziaee680 :وااااای!! :/
خیلی خوبین شما عاا!!! ما پیدا میکردیم نمیکردیم عین خیالمون نبود!!