نه درسته اون که!به نقل از آیدا ツ :الکَسِل غلطه مگه؟ :/
به نقل از کَهرُبا :منم نوشتم کاسِل
میگن متکاسل یا کَسِل درسته
کاش نمره بدن
درسته آخه![]()
مسخره کنان میشه هازئابه نقل از f-1391 :آهان!من نوشتم متکاسل!فک کردم خارج از این هم خوانوادست ...ولی من زیاد خوب ندادم مخصوصا واسه ترمیم رفته بودم بعد 2 سال تقرین چیزی یادم نبود ترجمه مطمئنم زیاد کم میارم عین سالای قبل نبود ترجمه هاش اصن تغییر کرده بود مونده بودم فعلو چی بنویسم...جزئیات یادم نبود طبیعتن مسخره کنان چی میشد؟ بعد اون سوال مت هی القی موجوده فی اشعار البارودی چی باید مینوشتیم؟من اول یه چی نوشتم گفتن وقت تمومه حول کردم خط زدم![]()
![]()
![]()
منم نوشتم الکسل ولی مجد ینی تلاشگر پس باید اونم فاعل باشه بنابراین فک کنم الکسل غلط باشه الکسل ینی تنبلی نه تنبل!به نقل از AliSh99 :دوستان نوشتن متکاسل...
خودم نوشتم الکَسِل^-^
به نقل از f-1391 :آهان!!فک کردم خارج از این هم خوانوادست احتمال نمره دادنش هست ولی اینجا برگه ها رو سخت تصحیح میکنن...ولی من زیاد خوب ندادم مخصوصا واسه ترمیم رفته بودم بعد 2 سال تقرین چیزی یادم نبود ترجمه مطمئنم زیاد کم میارم عین سالای قبل نبود ترجمه هاش اصن تغییر کرده بود مونده بودم فعلو چی بنویسم...جزئیات یادم نبود طبیعتن مسخره کنان چی میشد؟ بعد اون سوال مت هی القی موجوده فی اشعار البارودی چی باید مینوشتیم؟من اول یه چی نوشتم گفتن وقت تمومه حول کردم خط زدم![]()
![]()
![]()
الکَسَل میشه تنبلی .به نقل از Reyhoon :منم نوشتم الکسل ولی مجد ینی تلاشگر پس باید اونم فاعل باشه بنابراین فک کنم الکسل غلط باشه الکسل ینی تنبلی نه تنبل!
هولا رو ننوشتمبه نقل از AliSh99 :من قیم الموجودة فی اشعار البارودی هولا اغتنام الفرص و ترک الحرص و عدم تضیع عمر.
به نقل از Reyhoon :منم نوشتم الکسل ولی مجد ینی تلاشگر پس باید اونم فاعل باشه بنابراین فک کنم الکسل غلط باشه الکسل ینی تنبلی نه تنبل!
یعنی انقدر دقیق تصحیح میکنن؟به نقل از کَهرُبا :هولا رو ننوشتم
×بیست نمیشم خلاصه![]()
شناساییت کردم!به نقل از AliSh99 :الکسل فتحه رو سین تنبلی
الکسل کسره رو سین یعنی تنبل
درباره ی الکاسل نظری نداری شما؟به نقل از S.Hamid.m :اینقدرم خفن صحیح نمیکنن
من بعد عربی بجون بچم هر جور صحیح میکردم ۱۶ بودم
ولی ۱۹.۵ شدم مطمن باشید شمام همینید
اصن اون مصحح فک میکنید علامت رو نیگا میکنه ؟ چون اکثرا هیچینمینویسن بخاطر همین اگ ی چی شبیه جواب بنویسید نمره. رو میدن اونا میخوان سریع صحیح کنن پول بیشتری بگیرن نگران نباشید![]()
به نقل از کَهرُبا :شناساییت کردم!
تو یک خرخون هستی!
×راست میگی ولی!
همینیه که میگی ... :)
میدن نمره رو ب نظرم اینقدر دقیق بخوان باشن همه میفتنبه نقل از کَهرُبا :درباره ی الکاسل نظری نداری شما؟![]()
ناراحت شدی؟به نقل از AliSh99 :عجب
همینجوری 0.25 0.25 میره احتمالا
هازئا رو هیئا نوشتمبه نقل از کَهرُبا :مسخره کنان میشه هازئا
به نقل از کَهرُبا :ناراحت شدی؟
دقیقن!به خودم میام میبینم پاس شدم فقط!![]()