پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
بچه ها؛ نمیخواستم پست بدم اما می بینم که آخرین ارسالا تعداد قابل توجهی ـش مربوط به شماهاس؛ یه حسی وادارم میکنه که پست بدم.
ببینین، نمیگم واسه نهایی؛ کلا تو تمام مراحل تحصیلی( و البته زندگی :د) وقتی اون مرحله رو رد کنین می بینین خیلی فرق داشت با چیزی که دیگران بهتون القا کرده بودن یا تصوری که خودتون داشتین.
پارسالم که ماها نهایی داشتیم وضع همین بود؛ فکرمیکردیم چه خبره، الان شماها رو می بینم یاد پارسال خودم میفتم.
غصه نخورین بابت چیزی که نوشتین و با کلید فرق داره !
بعد که جوابا بیاد حرص خواهید خورد بابت اینکه چرا به چرتو پرتای بقیه نمره دادن و شما که عین کلید نوشته بودین حقتون ضایع شده پس #مصداق خودم
![Laughting :)) :))](/forum/styles/yahmas/smiles/laughting.gif)
مثال میزنم؛ احتمالا برای دینی مال 94 رو خوندین، اون سواله که جوابش میشد " وجود فرقه های گوناگون" من درست نوشته بودم و کم بودن افرادی که اینو نوشته بودن
بعد بقیه نوشته بودن ساختن مدرسه و هدایت مردم و فلان و بهمان همه رو نمره داده بودن
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
من که با کلید تصحیح کرده بودم 20 میشدم هم 20 شدم؛ دوستام چندتاشون هم که با کلید تصحیح کرده بودن میگفتن ته ته 17 میشیم هم 20 شدن
پس کلا حرص نخورین ! اینجوریا نیست که فکرمیکنین. :/
ضمنا انقدر بی در و پیکره، فکرنکنین حساب کتابی داره :-ابراز تاسف
ممکنه شما و دوستاتون عینا یه جواب رو بدین به اونا نمره بدن به شما هیچی ندن و برعکس !
شانس شانس شانس !
کلا فکرمیکنم اولین جایی ـه که احساس میکنین چقدر بی عدالتی و نامردی هست تو جامعه :د یه مصداق کوچیکه!
یا مثلا من زیست ص غ اشتباه زده بودم کم شدم طبیعتا، بچه ها به جای آلرژن، آنتی ژن رو تعریف کرده بودن(یا برعکس) نمرشو دادن تمام کمال و بیست شدن !!!!!
حساس نشین کلا ! سعی کنین خوب بخونین اما بعد امتحان غمباد نگیرین و خودتونو عصبی نکنین.
ضمنا من اعتراض زدم سه تا درسمو سه تاش بعد اعتراضا 20 شد.
+ وقتتونو اینجا هدر ندین؛ مثلا میاین می بینین هنوز شروع نکردین؛ طرف دور اولشو تموم کرده اعصابتون ممکنه خورد شه.
++اینم بگم ((: با دوستای مدرستونم کار نداشته باشین، مثلا ممکنه طرف سه برابر شما خونده باشه و ممکنه به شما استرس وارد شه اما هیچ تضمینی وجود نداره که نمره شما بیشتر نشه.
+++ یه چیز خیلی خیلی خیلی مهم یادم اومد.
شب بیداری نکشید، نکشید نکشید نکشید نکشید !
مثلا من خودم واسه ادبیات یکمی دیر شروع کرده بودم و تا 2 بیدار مونده بودم فکرکنم، بعد سوال داده بودن ویژگی کاراکتر داستان گل دسته ها و فلک؛ مال جلال آل احمد رو بنویسین
مثلا باید میگفتی شجاع؛ کنجکاو بهمان! من گیج میزدم از کم خوابی
فکرکردم میگه ویژگی داستانای جلال آل احمد نوشتم کوتاه روان و بهمان
چقدر چرت نه ؟
خوب بخوابین خوب بخوابین خوب بخوابین ! :-تاکید
تو نهایی اکثرا اشتباهاتون از ندونستن نیست از بی دقتیه که اونم کمبود خواب یه علت اصلیشه.