پاسخ : امتحان نهايي ٩٥
خب ... ادبیات چطور بود ؟
خب ... ادبیات چطور بود ؟
قیافه من بعد از حفظ کردن بیت "طره پریشانش ..." دیدنی بود واقعا ... طره هام پریشون بود عجیب ... تو فوتبالیستا موهای کاکرو رو دیدید ؟ یکم شلوغ تر از اون ... :/به نقل از ツ This Is Me :کاربران گرامی یکی از اثرات ادبیات خواندن را اینجا مشاهده می فرمایید
باو حسابان که خوراکه شب نشینی نمیخواد ...به نقل از ツ This Is Me :بچه ها بیاین یه شب نشینی بزاریم واسه شب ِ روزِ شونزدهم
مناسبتش اینه که امتحانا تموم شدن و کنکوری شدیمبه نقل از دهقان خلافکار :باو حسابان که خوراکه شب نشینی نمیخواد ...
باید برا دینی و ادبیات و عربی و زبان فارسی و ... میذاشتیم ...
پس چرا برا من با بقیه امتحانا فرقی نداشت ؟به نقل از Samin_s :بعد این همه امتحان خیلی امتحان خوبی بود کاش همه طراحا مثل طراح امروز سوال میدادند
عاهان ...به نقل از ツ This Is Me :مناسبتش اینه که امتحانا تموم شدن و کنکوری شدیم
ای بابا نذارید از اینا ... بذارید دو دیقه راحت باشیم ...به نقل از ali_0111mirza :
تو چرا بانگت صدا داره ؟به نقل از ali_0111mirza :
ما اینیم دیگهبه نقل از دهقان خلافکار :تو چرا بانگت صدا داره ؟
به اعصاب خودت مسلط باشبه نقل از عَلیمپُ :نه آقا من دیگه عمراً شبِ امتحان بیدار بمونم، در حدی خشن شدم الآن که میتونم یکیو بکشم. :/
خوب شد امروز زیاد کنارت نبودم پس ... :)به نقل از عَلیمپُ :نه آقا من دیگه عمراً شبِ امتحان بیدار بمونم، در حدی خشن شدم الآن که میتونم یکیو بکشم. :/
به نقل از Reyhoon :میگم اون سوال 23 چی میشه جوابش؟
بر اساس کلید ببه نقل از ali_0111mirza :
به نقل از سَنا :کارنامه رُ معمولا چندروز بعد تموم شدن امتحانات میدن؟مدرسه بهمون میگه کی باید اعتراض بدیم؟
من فک میکنم باید واسه حداقل نصفشون اعتراض بدم