به نقل از amirziaee680 :چه قانونایی رو؟
به نقل از amirziaee680 :چه قانونایی رو؟
یه لحظه ای که شکل نمیگیره ، از هفته چهارم شروعشه و تا توی ماه دوم کامل میشهبه نقل از آیدا ツ :از بچه های تجربی کسی هست؟
اگه به ما بگن تشکیل بازوها و پاها در جنین کی صورت می گیره چی باید بگیم؟؟
منم تاحالا کتابو ندیدم، بشین نهایی حل کن، یه سری چیزام تو مشتق باید حفظ باشی. مشتق سینوس منفیِ یک و از این چیزا! یا مثلا مشتق توابع مختلف، fg و f/g و fog و از این مدلا.به نقل از ریـحانـه خ. :یکی میاد بگه برا من که 4 فصلم مونده و کلیتشو بلدم چی کار کنم ؟
تالا کتابو ندیدم .
مثن مساعل مهم ترن یا تمرین در کلاسا ؟ یا اثباتا مهمن کلن ؟
الان چی ؟
+حسابان ه خر .
آقا اونارو بلدمبه نقل از عَلیمپُ :منم تاحالا کتابو ندیدم، بشین نهایی حل کن، یه سری چیزام تو مشتق باید حفظ باشی. مشتق سینوس منفیِ یک و از این چیزا! یا مثلا مشتق توابع مختلف، fg و f/g و fog و از این مدلا.![]()
فکر نکنم اونا تو دیفرانسیل هم هست واونجا بیشتر درباره ش صحبت شده.به نقل از Ys :يه سري مسئله هاي حد هستن همش اثباتيه مثلا يكيش اين:
|xsin1/x|=|x|
يه همچين چيزايي البته اين علامتش كوچكتر مساويه
يا توي مثلثات مسئله هاي اخرش ميگه سينوس تانژانت اينورس فلان ميشه اثباتياش خيلي رو اعصابن چيكارش كنم؟
![]()
برو کل نهایی ها رو فقط حل کن تو این زمان.3 دوره حل کنی دستت میاد و فردا دقیقا میدونی چی میاد.به نقل از ریـحانـه خ. :یکی میاد بگه برا من که 4 فصلم مونده و کلیتشو بلدم چی کار کنم ؟
تالا کتابو ندیدم .
مثن مساعل مهم ترن یا تمرین در کلاسا ؟ یا اثباتا مهمن کلن ؟
الان چی ؟
+حسابان ه خر .
معمولا عمومی ها مخصوصا دینی عقده ای بازی درمیارن.ریاضی خیلی معقول سوال میدن.نترسین.ریاضیات فقط یه چیزش خوبه که با انگولک کردن سوال هم میشه حلشون کرد حتی اگه چیزی هم روز قبل نخونده باشی.مثل دینی نیست که موردی بدن و تا حفظ نباشی نتونی نمره بگیری.به نقل از Niki Zi :اميدوارم يهو مدل سوال ها عوض نشه از چيزاي جديد سوال بدن![]()
دقیقن سوال یکی از نهایی ها بود و هفته چهارم رو بعنوان جواب گرفته بود و واسم سوال بود چرا ماه دوم نمیشه.به نقل از ali_0111mirza :یه لحظه ای که شکل نمیگیره ، از هفته چهارم شروعشه و تا توی ماه دوم کامل میشه