ماهی و گربه

کاربر حذف شده 8031

مهمان
پاسخ : ماهی و گربه

ابدا مشکل از جانب من نیست. شماها سوسول تشریف دارید. :D
ولی هیچ دلیلی نداره که توی یه بحث سینمایی به یه نتیجه یکسان برسیم. من از کیشلفسکی و تارکوفسکی متنفرم! و با همین صراحت هم باید اظهار نظر کنم. خب؟ ولی این واقعا به این معنا نیست که من برای کسی این حق رو قائل نیستم از این فیلمسازها خوش‌ش بیاد. شماها خوش‌تون بیاد. :D (خدایی‌ش ولی بدم میاد یکی از این دوتا خوشش بیاد خب! :)) )

شماها قول بدید از تاپیک فیلمسازان مؤلف استفاده کنید. من قول میدم اونجا مهربون‌تر باشم. :D ;;)

ناموسا نصف موضوعات بحث، سر لحن من بوده. اینقدر مهمه؟ :| بیخیال دیگه. قوی باشید!

سر سه موضوع «هدف سینما»، «وضعیت اسف‌بار سینمای ایران» و «فرم و محتوا و این حرفا» فکر کنم بحث می‌تونیم بکنیم.

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

@علیرضا
من راجع به سینما علم خاصی ندارم فقط از این حرفای خودت یه سری نکات رو می خوام استخراج کنم و به نتیجه گیری برسم :

اول از همه من یه چیزی بگم تا دعوامون نشه. سینما، فقط و فقط و سرگرمی هست و بس! وقتی که سینما صرفا واسه سرگرمی باشه. طبیعتا مخاطب فیلم باید مردم عادی باشن.

سینما صرفا سرگرمی محضه و بس! و سینما همیشه مردمی بوده. اینکه یه سری اهداف داره و اینا و قراره حرف بزنه، درست. ولی به من هیچ ربطی نداره! قراره من با یه فیلم سرگرم بشم و کارگردان هم موظف هست‌ش که من رو به این خواسته برسونه. پس محتوا و اینا رو بریزید دور! من یه آدم ظاهر بینم صرفا

و راجع فروش و اقبال عمومی مردم نسبت به یه اثر هنری! ابدا من هیچ جایی نگفتم که این اقبال مردم مهم نیست! من اونجا این رو گفتم که قرار نیست هر چی معروف شد، خوب باشه. ولی هر چیز خوبی مورد استقبال قرار می‌گیره.

خو برداشت من از اینا به این صورته که سینما برای سرگرمی ه و باید به دنبال راضی کردن مخاطب عام باشه حالا چجوری بفهمیم که مخاطب عام راضی شده اینکه بیایم میزان فروش رو ببینیم. (می دونم گفتی هرچی معروف شد الزاما خوب نیست ولی خو آیا راه حل دیگه ای برای بررسی میزان رضایت مخاطب عام داری؟!)
با این تفاسیر من مثلا می تونم به این نتیجه برسم که پس اخراجی ها یکی از بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایرانه.
و خو الان مثلا نیا بگو کلا سینمای ایران همینه چون قطعا فیلم های بهتری وجود دارن که فروش کمتری هم داشتن توی کل جهان هم همینه یعنی مثلا اصلا نباید انتظار داشت که فیلم های کسی مثل Alejandro Jodorowsky فروش بالایی داشته باشه در حالی که واقعا از فیلم های خوبه.

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی

یکی به من بگه اون قسمت که دوقلوها حرف میزنن چی چی میگن ؟ :D
نمی فهمم خب
اونجاش که روان پزشک و دختره هستن ...

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به غایت چرت بود.حیف اون حجمی که هدر دادم.

بالا