- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
پاسخ : اولین عصرانه کنکوری-10اردیبهشت
بشین برای خودت ضعفایی که تو هر درس داریو بنویس به علاوه چیزایی که مونده ،بعد ببین چقدر در روز میتونی درس بخونی(معقول باید باشی،کسی که روز سه ساعت میخونه،نمیتونه یهویی ی برنامه ای که 8_10ساعت روزیه رو اجرا کنه،پس کم کم زمانتو ببر بالا)
در هفته یک روزو خالی بذار برای چیزایی که از برنامه نشده انجام بدی
نکته مهم اینه گه،اگر از برنامه کم اوردی،ناامید نشی،و ادامه بدی.
و اینکه الان زمان حذف کردن بعضی از درساست،مشورت کن وحذف کن.بعد با باقیموندش یک برنامه درست بریز
مهم ترین نکته اینه که به خودت و برنامت اعتماد داشته باشی،و این مدت باقی مونده،جوری بخونی که اخرش بگی من همه تلاشمو کردم:)
موفق باشی
میدونم برنامه نوشتن کار نسبتا اسون و اجرا کردنش سختهبه نقل از راشل :استرس بخاطر کارای خیلی زیاد مونده رو چکار باید کرد
ولی خب کلا استرس کمکی به هیچ وضعیتی نمیکنه
بشین برای خودت ضعفایی که تو هر درس داریو بنویس به علاوه چیزایی که مونده ،بعد ببین چقدر در روز میتونی درس بخونی(معقول باید باشی،کسی که روز سه ساعت میخونه،نمیتونه یهویی ی برنامه ای که 8_10ساعت روزیه رو اجرا کنه،پس کم کم زمانتو ببر بالا)
در هفته یک روزو خالی بذار برای چیزایی که از برنامه نشده انجام بدی
نکته مهم اینه گه،اگر از برنامه کم اوردی،ناامید نشی،و ادامه بدی.
و اینکه الان زمان حذف کردن بعضی از درساست،مشورت کن وحذف کن.بعد با باقیموندش یک برنامه درست بریز
مهم ترین نکته اینه که به خودت و برنامت اعتماد داشته باشی،و این مدت باقی مونده،جوری بخونی که اخرش بگی من همه تلاشمو کردم:)
موفق باشی