• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین عصرانه کنکوری-10اردیبهشت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : اولین عصرانه کنکوری-10اردیبهشت

دوستان اگر میخواید بدونید کنکور چطور میشه؟کدوم درس سخت و کدوم رو راحت میدن ..برین به پیش بینی های مشاورایی که میان تلوزیون گوش کنین...مطمئن باشین .. تضمینی ...که دقیقا برعکس گفته های اونا اتفاق میفته!

پیش بینی من اینه
با توجه به این که نهایی هامون سخت بود،ماه رمضون هم هست و انواع سختی های مختلف
کنکور 95 هم تو تاریخ جاودانه میشه جز سخت ترین کنکور ها :))
ولی این پیش بینی بازیا جدای از شوخی واقعا وقت تلف کردنه خودئه توکلی هم نمیدونه چه برسه به مشاورا و معلما!ولی به نظرم چیزی اسون نمیشه حالا این که مثل سال قبل بمونه سطحش یا سخت تر بشه یه چیزه دیگه ست

و در آخر اين كه اين سايت مكتبستان فايل هاي انگيزشي خوبي ميذاره
http://maktabestan.ir/1395/02/%d8%aa%d8%b1%d8%af%db%8c%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%da%a9%d9%86%da%a9%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%87%d8%a7-%d8%ae%db%8c%d8%a7%d9%86%d8%aa%da%a9%d8%a7%d8%b1%d9%86%d8%af.html
اينو گوش ندادم هنوز :-"

• لایک
امتیازات: ZDM

در تکمیل حرف های امیررضا دربارخ پیدا کردن استراتژی که خیلی مهمه،اضافه کنم که شرایط مختلفو امتحان کنید
ساده ترینشم اینه که اگر چپ دستین،تو ازمونایی که میدین،چنتاشو رو صندلی راست امتحان بدین
یا یکم جای پر سرو صدا...خلاصه شرایطیو که ممکنه پیش بیاد و پیش بینی کنین و تو ازمونایی که از خودتون میگیرین یا بیرون میدین،اجراش کنید که سر جلسه کنکور غافلگیر نشین:)

دوستان من واقعا خسته شدم...باید برم... خیلی گپ خوبی بود ... مرسی که کمک کردین .. عالی بود ... خداحافظ همتون

عصرانه بعدی هم نظرسنجی میشه یا ... ؟

خب بچه‌ها!
سعی کنین استفاده مفید بکنین از این چند ماه، جوری که بعداً عذاب‌وجدان نگیرین! خودتون از خودتون راضی باشین همه چی حل ـه! ؛)
و خب در نطرم داشته‌باشین که بالاخره که کنکور ـم تموم شد یه سری مرجله‌های دیگه هست ـو این ـا... :-کلیشه‌طور
خلاصه که انصافاً کنکور تموم زندگی‌ ـتون نیس و خیلی چیزای مهم‌تری وجود داره! :-‌کلیشه‌ترحتی :-"

موفق‌ترین‌ها باشید تک تک ـتون! ؛)

به نقل از Anonymous98 :
عصرانه بعدی هم نظرسنجی میشه یا ... ؟
اره میشه :)

سعی کردیم فضایی باشه که سال بالایی ها در کنار کنکوری ها باشن و خب از پیش بینی که داشتم با توجه به حلوت شدن سایت ، اندکی پرشور تر برگزار شد ولی خب هنوز حای بهبود داره

امیدارم به دردتون خورده باشه

و برای عصرانه های بعدی هم میتونی نظراتتون رو توی تاپیک انتقادات و پیشنهادات بذارید

موفق باشید :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا