با استفاده از همون لغات اخر کتاب میتونی با حذف گزینه همه تست هارو جواب بدیبه نقل از Mohammad_A :من از هرکی میپرسم میگه همه رو بخون ! مرسی :)
پس ادبیات فقط لغتای آخر کتاب !
...................
بعد چطوری جمع بندی کنیم ؟
مثلا یه کنکورو زدیم بعدش چیکارش کنیم ؟
فقط رفع اشکال یا نه بازم خوندن درسا توی برناممون باشه ؟
شما ازمونشو دارین یا سال به سال؟به نقل از Anonymous98 :فار رو من دارم ولی زیاده!به نظرم با توجه به این که رشته تجربی هستید توصیه نمیشه چون تستاش خیلی زیاده!
ولی شمارشیارو که نمیشه.به نقل از امــیـــررضـــا :با استفاده از همون لغات اخر کتاب میتونی با حذف گزینه همه تست هارو جواب بدی
برای جمع بندی هم خب حتما باید مرور هم باشه بعد کنکور های ازمایشی تون
برا تاکیید بیشتر نقل و قول می کنمبه نقل از Niam :لطفا در مورد ریاضی بیشتر توضیح بدید
نمیشه این قدر با اطمینان گفت!مثلا لغت اضغاث احلامبه نقل از امــیـــررضـــا :با استفاده از همون لغات اخر کتاب میتونی با حذف گزینه همه تست هارو جواب بدی
اما سوالای شمارشی(کمانکی)با رد گزینه جواب داده نمیشهبه نقل از امــیـــررضـــا :با استفاده از همون لغات اخر کتاب میتونی با حذف گزینه همه تست هارو جواب بدی
برای جمع بندی هم خب حتما باید مرور هم باشه بعد کنکور های ازمایشی تون
نمونه تستی داری که نشه ؟به نقل از MHO :ولی شمارشیارو که نمیشه.![]()
من هم ازمون شو دارم و هم آموزششو.به نقل از MHO :شما ازمونشو دارین یا سال به سال؟
متشکرم خیلی صریح و خوب گفتید لطفا همینجوریم بگید از چی یخونیم؟به نقل از مریم :مرور لغات ادبیات ( املا و معنی ) + تاریخ ادبیات + حفظیات شیمی + دینی و پیام آیات از الان( شاید یکم وقت دیگه البته :-" ) تا یکی دو روز مونده به کنکور ترک نشه لطفاً!
میکشوندتون بالا قشنگ! :-"
نوشتن فرمولا و مرورشون هر چن روز یه بار و کار کردن تستای کنکورشو و مارکدارتون به نرم بهترین کار واسه ریاضیه. ینی فرمولا جداگانه یه جدا بنویسین . زیادن طول نمیکشهبه نقل از Niam :لطفا در مورد ریاضی بیشتر توضیح بدید
انصافا میشه ؟به نقل از امــیـــررضـــا :نمونه تستی داری که نشه ؟
اگه داری بذار ببینیم چجوریه
من واسه فیزیک خلاصه هام رو میخونم بعد از کتاب دشوار تر قلم چی تست میزنم...تاحالا که خوب جواب داده... :)به نقل از ZDM :منم نمیدونم واسه جمع بندی فیزیک چیکار کنم![]()
این پیام آیاتو باید جور خاصی مرور کرد ؟به نقل از مریم :مرور لغات ادبیات ( املا و معنی ) + تاریخ ادبیات + حفظیات شیمی + دینی و پیام آیات از الان( شاید یکم وقت دیگه البته :-" ) تا یکی دو روز مونده به کنکور ترک نشه لطفاً!
میکشوندتون بالا قشنگ! :-"