پاسخ : کنکور 96
بچهها جداً استراحت کنید. کنکور ما 21 خرداد بود من 10 تیر شروع کردم. کنکور شما 10 تیره میخواین 21 خرداد شروع کنید؟
بعد اینکه راجب منبع، خواهشا از افرادی مشورت بخواید که تازگی کنکور دادن. خب مثن یکی که 92 کنکور داده برای شیمی نمیتونه کتاب خوب معرفی کنه.
به نقل از ♥乇しiShA♥ :
اینکه میگن از اول تابستون سوم رو تست بزنین به همراه مطالعه ی درس های دوم درسته؟؟؟؟؟یا اینکه فقط سوم رو تست بزنیم؟؟؟
عُرف اینجوریه که همه معمولا سوم رو تست میزنن، و کنارش یا دوم رو میخونن یا چهارم. اما اینکه فقط سوم رو بخواید بخونید، واقعا کمه. حتما از دوم یا چهارم هم بخونید. حالا همهی دوم یا چهارم نشد یک مقدار بخونید حداقل. (برای فیزیک ترجیحا چهارم نخونید. چون اگر چهارم بخونید توی برنامهی آزمونا فقط یکی دو فصل اولش رو میخونید، که این دو فصل رو اگه فیزیک دوم هم بخواید بخونید، اینا توش هست بهعلاوهی تعدادی فصل دیگه)
به نقل از سَنا :
گزینه دو میگه تا مرداد درسای دومو بخونیم بعدش درسای سوم.میرسیم تو یه ماه کل درسای دوم بخونیم یا بینشون بعضیارُ انتخاب کنیم؟برای کسی که سال دوم هیچچی نخونده و سال سومش هم چندان جالب نخونده
خب اینکه میرسید یا نه رو خودتون باید ببینید که میرسید یا نه. خودم گزینه دو نبودم اما طبق بازخوردهایی که دیدم از برنامهش، اکثرن مینالیدن از فشرده و حجیم بودنش. توی یک ماه فکر نمیکنم بشه درسای دوم رو خوند و بست. ینی میشه ها. همونطور که امتحانای ترمِ سال دوم رو توی یک ماه دادید و خوب خوندید. اما اینجا چون باید تست بزنید و مقادیرِ خیلی خیلی زیادی تست هست، قطعا توی این یه ماه نمیتونید. پس احتمالا ناچار بشید بعضی درسارو بذارید کنار. که اگر بخواید اینکارو بکنید، توصیهی من اینه که دینی دوم رو حتما بخونید و عربی و ریاضی دوم رو نیازی نیست خیلی وقت بذارید بخونید. (عربی چون در طول سال خیلی وقت دارید و توی برنامهی آزمونا چندبار مرور میشه. ریاضی هم چون توی حسابان و دیفرانسیل هست (رشته ریاضی)).
بعد اینکه خب به نظرم بهتره درسای سوم رو که تازه برای نهایی خوندین، زودتر تست بزنین تا یادتون نرفته که تثبیت بشه.
به نقل از بـئـاتـریـس :
یه کتاب خوب واسه هندسه معرفی کنید.
ببین، هندسه رو به نظرم بذار تا کنکور 95 برگزار بشه بعد منبع بگیر براش. من اگر قرار باشه مث 94 هندسه بدن، توصیه م به همه اینه که نخونید اصلا. من میانگینِ هندسهم در تمام آزمونای کانون، 87 درصد بود. اما توی کنکور دقیقا صفر زدم. یه درست و سه تا غلط زدم!! اصن منم هیچی. براتون تا دلت بخواد مثال میزنم از تکرقمی ها که از 8 سوال هندسه پایه رشته ریاضی، دیگه نهایتاً به 3تاش جواب دادن تو کنکور 94. در حالی که این عدد برای کنکورای قبل از 94 به 7 میرسید. البته رشتهی تجربی بهتره باز وضعش میشه زد اگر خوب کار بشه.
در حال حاظر هیچ کتابی میشه گفت که تستاش در حد کنکور 94 نیست، اما بین همین کتابا سیرتاپیاز گاج بهتره باز.
-----
بعد یه نکته دیگه اینکه بچهها واقعا لزومی نداره تابستون آزمون بدید حتماً. در طول سال شاید بشه گفت که نیازه برید آزمون بدید. ولی تابستون واقعاً نیاز نیست. اگر میبینید برنامهی آزمون ها مطابق میل شما نیست، بشینید خونه زیرنظر یه سال بالایی ترجیحاً، برنامهی مطابق میل خودتون بنویسید و برای سنجشِ خودتون هم آزمونای تابستون موسسات رو دانلود کنید و از خودتون آزمون بگیرید اون قسمتاییش که خوندید رو.
سوالی هم که میپرسید رشتهتون رو بگید :دی
موفقتر باشیم.