• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور 96

وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : کنکور 96

یه سوال کلی:
واسه تابستون گزینه دو بهتره یا کانون؟!

من با این آپشن گزینه دو که برنامه میده و حتمن حتمن باید عمل کنی بهش مشکل دارم جدن!!هم از نظرم دانش آموزو یه موجود بیشعور تلقی کرده هم این که برا منی که به طور مثال مشتق زیاد مشکل دارم و اونی که مشتقو جویده یه ساعت مشخص داده برا مطالعه ـش ..

+تجربی ام من .. ;;)

به نقل از بـئـاتـریـس :
یه سوال کلی:
واسه تابستون گزینه دو بهتره یا کانون؟!

من با این آپشن گزینه دو که برنامه میده و حتمن حتمن باید عمل کنی بهش مشکل دارم جدن!!هم از نظرم دانش آموزو یه موجود بیشعور تلقی کرده هم این که برا منی که به طور مثال مشتق زیاد مشکل دارم و اونی که مشتقو جویده یه ساعت مشخص داده برا مطالعه ـش ..

+تجربی ام من .. ;;)
دوست عزیز،به نظر من ک یه پشت کنکوری ام قلم چی خ بهتره...هرچی میخوان بگن که سطح سوالای گزینه دو اله و بله...بنظرم برنامه مهم تره...من پارسال اشتباه کردم رفتم گزینه دو....امسال یه اشتباه دیگه کردم از دی قلم چی ثبت نام کردم...به نظرم از تابستون برو قلم چی...هم برنامه اش خوبه هم تا حد خوبی میشه به سوالات اعتماد کرد...جدا از اون من پشتیبان داشتن رو اپشن خیلی خوبی میبینم....موفق باشید...واسه ماهم دعا کنید

برنامه ی تابستون گزینه دو رو نداره کسی؟!
تابستوناش رو میگم .. :-?

برای فیزیک 1(نور)وفیزیک2 چه کتابایی پیشنهاد می کنید که بگیریم؟ 8-^

کلن یه فیزیک پایه جامع بگیرید از همون بزنید دیگه:-؟
جدا میخوای؟ اگه جدا میخوای خ سبز چیز خوبیه

اخه فیزیک 3 خیلی سبزم دست نخورده مونده :D .اون خوبه بخونمش؟یا یهو جامع بگیرم؟

از الان برای ۴ساعت سرنوشت ساز لعنتی! کاش ملت همه با هم قرار بذارن از اول مهر درس خووندنو شرو کنن و از تابستونشون لذت ببرن !!!

ما که نهاییامونم هنوز ندادن 8-|

نمیدونم چرا فک میکنید هرکی میپرسه یعنی شروع کرده به خوندن؟! ما تازه مسافرت و مهمونیامون شروع شده.و حالاحالا هم شروع نمیکنم! :D
ولی خب شما نمیخواید کتاب بخرید؟

بهتره کتاب نگیرین الان، صب کنین تا چاپ جدیدشون بیاد، فعلن وخت دارین استراحت کنین

به نقل از سَنا :
اخه فیزیک 3 خیلی سبزم دست نخورده مونده :D .اون خوبه بخونمش؟یا یهو جامع بگیرم؟
یهو جامع بگیر

انجمن نمخوان بزنن برامون؟ :دی #جوزده #ذوق‌ذوق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا