• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

حدس کلمه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع baseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کلمش اسکارلت بود!
انصافاً من تا هفته بعد ـم روش فک می کردم به نتیجه ای نمی رسیدم... :-"
کلمهِ بعد "س پ ا ا ی و م ه ت و ل" باشه؟ ;;)
خب کلاسِ تار به اون خوبی... ((:

انصافاً من تا هفته بعد ـم روش فک می کردم به نتیجه ای نمی رسیدم... :-"
کلمهِ بعد "س پ ا ا ی و م ه ت و ل" باشه؟ ;;)
خب کلاسِ تار به اون خوبی... ((:
کمک کمک کمک

راهنمایی کنم خیلی راحت می شه.
ولی به زیست مربوط ـه. :د

پاسخ : پاسخ : حدس کلمه

وقتی کلمه رو حدس زدید و تونستید باهاش یه کلمه بسازید ، باید بعدی رو بگید خودتون وقفه نندازید :D
یک
پاسخ : پاسخ : حدس کلمه

اینا هر دو تا درستن
طبق قوانین اگه دیدی می تونین کلمه ی معنی داری بسازید، دیگه سوال نپرسید ک درسته یا نه؟ الان باید کلمه ی بعدی رو بگید.
دو
سه:
*اصطلاحات خاص یک رشته
*واژه ها به زبان های دیگر
ممنوع میباشد.

آخرین ویرایش:
«اصطلاحاتِ خاصِ یه رشته» کاملا منطقی‌ ـه که نباید استفاده بشن ولی باید در مورد «کلمات دو قسمتی» و «واژه هایی که به زبانِ دیگری هستند» باید تبصره(!) قائل بشیم.
مثلا کلمه ای مثلِ "ألایام" عربی ـه و طبق تعریف بالا نباید گفته بشه. ولی جالبه و ما حتی روزمره استفاده می کنیم...
یا کلمات دو بخشی که تعداد حروف زیادی ندارن، اشکالی ندارن.
پ.ن: مثلا در صورتی که کلمه دو بخش ـه، نباید مجموعِ تعدادِ حروفش از ۸ تا بیشتر باشه. اگه کسی مخالفه، پیشنهادش رو بگه. :)

آخرین ویرایش:
بچه ـا کلمه ای که گفته شده، نه تخصصی ـه، نه چند بخشی و نه به زبان دیگه ای ـه. خیالتون راحت! این ـم که گفتم به زیست مربوطه، کاملاً عمومی ـه و تخصصی نیست.

«اصطلاحاتِ خاصِ یه رشته» کاملا منطقی‌ ـه که نباید استفاده بشن ولی باید در مورد «کلمات دو قسمتی» و «واژه هایی که به زبانِ دیگری هستند» باید تبصره(!) قائل بشیم.
مثلا کلمه ای مثلِ "ألایام" عربی ـه و طبق تعریف بالا نباید گفته بشه. ولی جالبه و ما حتی روزمره استفاده می کنیم...
یا کلمات دو بخشی که تعداد حروف زیادی ندارن، اشکالی ندارن.
پ.ن: مثلا در صورتی که کلمه دو بخش ـه، نباید مجموعِ تعدادِ حروفش از ۸ تا بیشتر باشه. اگه کسی مخالفه، پیشنهادش رو بگه. :)
آقا تبصره چیه؟ :|
اینا رو که من از خودم درنیاوردم قوانین تاپیک حدس کلمست احساس کردم داره رعایت نمیشه دوباره یادآوری کردم تو صفحات قبلی تاپیک بگردید قوانین رو پیدا میکنید :)
از اول رسم بر همین بوده.لطفن رعایت بشه :-"

"قوانین" رو دیدم :-)
الآن مگه سایت همون سایت ـه قبلیه؟
مگه کاربرایی که فعالیت می کنن، تغییر نکردن؟
پس اشکالی نداره "قوانین" رو هم تغییر بدیم...

Back
بالا