حدس کلمه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع baseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کلمش اسکارلت بود!
انصافاً من تا هفته بعد ـم روش فک می کردم به نتیجه ای نمی رسیدم... :-"
کلمهِ بعد "س پ ا ا ی و م ه ت و ل" باشه؟ ;;)
خب کلاسِ تار به اون خوبی... ((:

انصافاً من تا هفته بعد ـم روش فک می کردم به نتیجه ای نمی رسیدم... :-"
کلمهِ بعد "س پ ا ا ی و م ه ت و ل" باشه؟ ;;)
خب کلاسِ تار به اون خوبی... ((:
کمک کمک کمک

راهنمایی کنم خیلی راحت می شه.
ولی به زیست مربوط ـه. :د

پاسخ : پاسخ : حدس کلمه

وقتی کلمه رو حدس زدید و تونستید باهاش یه کلمه بسازید ، باید بعدی رو بگید خودتون وقفه نندازید :D
یک
پاسخ : پاسخ : حدس کلمه

اینا هر دو تا درستن
طبق قوانین اگه دیدی می تونین کلمه ی معنی داری بسازید، دیگه سوال نپرسید ک درسته یا نه؟ الان باید کلمه ی بعدی رو بگید.
دو
سه:
*اصطلاحات خاص یک رشته
*واژه ها به زبان های دیگر
ممنوع میباشد.

آخرین ویرایش:
«اصطلاحاتِ خاصِ یه رشته» کاملا منطقی‌ ـه که نباید استفاده بشن ولی باید در مورد «کلمات دو قسمتی» و «واژه هایی که به زبانِ دیگری هستند» باید تبصره(!) قائل بشیم.
مثلا کلمه ای مثلِ "ألایام" عربی ـه و طبق تعریف بالا نباید گفته بشه. ولی جالبه و ما حتی روزمره استفاده می کنیم...
یا کلمات دو بخشی که تعداد حروف زیادی ندارن، اشکالی ندارن.
پ.ن: مثلا در صورتی که کلمه دو بخش ـه، نباید مجموعِ تعدادِ حروفش از ۸ تا بیشتر باشه. اگه کسی مخالفه، پیشنهادش رو بگه. :)

آخرین ویرایش:
بچه ـا کلمه ای که گفته شده، نه تخصصی ـه، نه چند بخشی و نه به زبان دیگه ای ـه. خیالتون راحت! این ـم که گفتم به زیست مربوطه، کاملاً عمومی ـه و تخصصی نیست.

«اصطلاحاتِ خاصِ یه رشته» کاملا منطقی‌ ـه که نباید استفاده بشن ولی باید در مورد «کلمات دو قسمتی» و «واژه هایی که به زبانِ دیگری هستند» باید تبصره(!) قائل بشیم.
مثلا کلمه ای مثلِ "ألایام" عربی ـه و طبق تعریف بالا نباید گفته بشه. ولی جالبه و ما حتی روزمره استفاده می کنیم...
یا کلمات دو بخشی که تعداد حروف زیادی ندارن، اشکالی ندارن.
پ.ن: مثلا در صورتی که کلمه دو بخش ـه، نباید مجموعِ تعدادِ حروفش از ۸ تا بیشتر باشه. اگه کسی مخالفه، پیشنهادش رو بگه. :)
آقا تبصره چیه؟ :|
اینا رو که من از خودم درنیاوردم قوانین تاپیک حدس کلمست احساس کردم داره رعایت نمیشه دوباره یادآوری کردم تو صفحات قبلی تاپیک بگردید قوانین رو پیدا میکنید :)
از اول رسم بر همین بوده.لطفن رعایت بشه :-"

"قوانین" رو دیدم :-)
الآن مگه سایت همون سایت ـه قبلیه؟
مگه کاربرایی که فعالیت می کنن، تغییر نکردن؟
پس اشکالی نداره "قوانین" رو هم تغییر بدیم...

به هر حال، کلمه ای که گفته شده، جز این هیچ کدوم از چیزـایی که حتی توی قوانین گفته شده، نیست.
در نتیجه لطفاً همکاری کنین تا این تاپیک ـم مثل صدها تاپیکِ دیگه ای که خوابیده؛ نشه.

بچه ـا جواب "هیپوتالاموس" بود :-" امیدی به گفتن ـتون نداشتم البته... ((:
کلمه جدید: ل س ا ک ه ;;)

اِسکِله :-"
.
ی ا ر ج ن ن

• لایک
امتیازات: m.s2
الکتریسیته
.
م ل س ب ا ا ت و

استامبول

ت ر ر ه پ ی ا