حدس کلمه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع baseri
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : پاسخ : حدس کلمه

آخه پیکسار کجاش نامأنوسه؟ اینو که بچه 6 ساله هم شنیده. باور کنید از اسپیکر هم معروف تره. باید کلمه معنادار ساخته بشه حالا کلمه مورد نظر شما از آب دراومد یا نه دیگه به بقیه ربطی نداره. خیـــــــــــــلی از این موارد پیش اومده که طرف مدنظرش کلمه ی خیلی خاص و سختی بوده، و بعدا یکی اومد با حروف درهم ریخته اون کلمه ، کلمه ای رو ساخت و گفت که به شدت آب خوردن و ضایع بود. این که نشد کار که طرف بیاد بگه نه آقا باید اون کلمه رو میگفتی و مدنظر من کلمه ای که گفتی نیست. خب کار همه دراومد دیگه.

به نقل از The Merovingian :
آخه پیکسار کجاش نامأنوسه؟ اینو که بچه 6 ساله هم شنیده. باور کنید از اسپیکر هم معروف تره. باید کلمه معنادار ساخته بشه حالا کلمه مورد نظر شما از آب دراومد یا نه دیگه به بقیه ربطی نداره. خیـــــــــــــلی از این موارد پیش اومده که طرف مدنظرش کلمه ی خیلی خاص و سختی بوده، و بعدا یکی اومد با حروف درهم ریخته اون کلمه ، کلمه ای رو ساخت و گفت که به شدت آب خوردن و ضایع بود. این که نشد کار که طرف بیاد بگه نه آقا باید اون کلمه رو میگفتی و مدنظر من کلمه ای که گفتی نیست. خب کار همه دراومد دیگه.
نه واقعا مانوسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اسم یه کمپانی حالا هر چقدر هم معروف مانوس تر از یه جزه از کامپیوتره که اخیلیی ساله همه باهاش سر و کار دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما هم واسه پیکساز که حدس زدین توضیح نوشتین ینی به نظرتون امکان اینکه خیلیا حدستون رو متوجه نشن هست!!
کلا کارتون تناقصه یه جا میگین مانوسه یه جا هم با توضیحتون ثابت میکنی مانوس نیست!!!

حالا دعوا که نداریم! :oخب حدست اشتباه بود یه نفر دیگه بیاد یه حدس دیگه بزنه بازی جذاب تر نمیشه به نظرت؟؟؟

درسته یکی با یه کلمه درهم ریخته یه حرف میسازه به شدت آب خوردن ضایع!ولی خداییش پیکساز کجاش ضایع بود؟؟

به نقل از :) :
اسپیکر ;)

ی پ ا ا ر ت ز

پارازیت

خ ه د د پ و ر ا ن
(کلمه ی آقای The Merovingian)

پ.ن:مستر The Merovingian مسئولیت راهنماییش هم با خودت

Help :-"

نمیشه بگی کی توش بازی میکنه؟

یا اصلا یه راهنمایی دیگه

یه helpبیش تر!!! بابا خیلی سخته !
به خودت نگیری اسم فیلمه سخته!

انتگرال

ق ق ت س ا ح ا

استحقاق

ا ت د ر ک ک ل ی ی

کلمه من "دی الکتریک" بود اما "درک کلیّات" هم درست میتونه باشه.

فرزانگان سه ;D ;D

ن ل م ب ی ل ا ل

دیدی گفتم پدر خوانده چقدر سخته!

بین الملل

ی ی د ب ب ر ت ت ن

تربیت بدنی

ش ش ه ن ن ن س ا ا ی

راهنمایی؟؟؟:D

پ.ن:من فقط ابراز راهنمایی میکنم بقیه جواب میدن!!!!

بیشتر تو کتابای پزشکی و روانپزشکی کاربرد داره

نشانه شناسی؟
اگه درسته ا ت ر م ن و ی ی

حذف :د

هیشکی دست به عمل نمیشه؟؟؟خودم بگم؟
خعله خب
رضوان راهنمایی؟؟؟ :-w

Back