• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

یورو 2016

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع fateme.RMA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

قهرمان بازیِ امشب؟

• رای‌دهندگان
    29
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : یورو 2016

به نقل از MorteZ :
میشه مثلا فینال ولز با ایسلند باشه بعد ایسلند قهرمان باشه ؟؟؟ 8-^ 8-^ ;)) ;))

;;) ;;)
ولز بهتره ;;)
من ولز موخوام :-" :D

• لایک
امتیازات: ----

اگه فردا فرانسه برنده بازی بشه ، از 4 تیم برتر ، 3 تاشو درست پیش بینی کرده بودم . دونه دونه پیش بینی هاتون رد شد :-"

با تماموجود دوست دارم پرتغال تو پنالتی ببازه دردشو حس کنه

امیدوارم فرانسه ببره ( از اونجایی که من هرچی میگم برعکس میشه :D )
ایسلند بیاد بالا
اصلا فینال ایسلند - ولز میشه بازی هم وسط کار نیمه کاره تموم میشه به دلیل حملات تروریستی =)) سناریویی شد واسه خودش :))

تصحیح میکنم
ایسلند هم که نابود شد :))

فرانسه خیلی بالاتر از حد انتظار بازی کرد واقعا ((: به نظرتون تهدید محسوب میشه برای آلمان؟ با وجود اینکه از فرانسه متنفرم بازم ترجیحش میدم به آلمان ((:

حیف ایسلند ):

به نقل از Fateme.RMA :
فرانسه خیلی بالاتر از حد انتظار بازی کرد واقعا ((: به نظرتون تهدید محسوب میشه برای آلمان؟ با وجود اینکه از فرانسه متنفرم بازم ترجیحش میدم به آلمان ((:

حیف ایسلند ):
فرانسه قهرمانه قطعن شک نکن
عشق منه
گریژمانم خیلی گوگولیه

واقع بین باشیم اصلا آلمان حداقل یه سطح از بقیه تیم های یورو بالاتره..
حتی با این ذخیره هاشم فرانسه رو می بره و فینال هم احتمالا به ولز بخوره و قهرمانی رو جشن بگیریم :>

به نقل از نـــیما :
واقع بین باشیم اصلا آلمان حداقل یه سطح از بقیه تیم های یورو بالاتره..
حتی با این ذخیره هاشم فرانسه رو می بره و فینال هم احتمالا به ولز بخوره و قهرمانی رو جشن بگیریم :>
شرط میبندم که یه پای فینال فرانسه س

خب بنده فقط میتونم اظهار کنم " :| "
بدترین تیم جام همینجوری مفت اومد فینال ((: امیدوارم آلمان یا فرانسه هرکدوم که میان فینال حال این پرتغال کوفتی رو بگیرن ((: یا حداقل پرتغال یکم خوب بازی کنه که آدم اینقدر حرص نخوره -__-
ولز خیلی دیشب بد بود. نصف بازی ای که جلو بلژیک کردن دیشب میکردن برده بودن 8-| بعد از گل دوم که دیگه کاملا به هم ریختن و اصن نمیتونستن بازی کنن. غیبت رمزی به وضوح حس میشد. هیچکس نبود که توپ رو به بیل برسونه که موقعیت ایجاد شه. فقط 10 دقیقه آخر چند تا موقعیت خوب ایجاد کردن که اونام گل نشد :-<

به نقل از Fateme.RMA :
خب بنده فقط میتونم اظهار کنم " :| "
بدترین تیم جام همینجوری مفت اومد فینال ((: امیدوارم آلمان یا فرانسه هرکدوم که میان فینال حال این پرتغال کوفتی رو بگیرن ((: یا حداقل پرتغال یکم خوب بازی کنه که آدم اینقدر حرص نخوره -__-
ولز خیلی دیشب بد بود. نصف بازی ای که جلو بلژیک کردن دیشب میکردن برده بودن 8-| بعد از گل دوم که دیگه کاملا به هم ریختن و اصن نمیتونستن بازی کنن. غیبت رمزی به وضوح حس میشد. هیچکس نبود که توپ رو به بیل برسونه که موقعیت ایجاد شه. فقط 10 دقیقه آخر چند تا موقعیت خوب ایجاد کردن که اونام گل نشد :-<
فرانسه 4-0 بزنه پرتغالو راضی میشین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا