monaliza
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 96
فک نکنم انقد زود بیادابرفرض
فک نکنم انقد زود بیادابرفرض
میگم،من خیلیییی دلم میخواد زود بیاد
خیلییییییییی
واقعا دارم میمیرم دیگه از بیکاری
این ک انتظار داشته باشید دو روز دیگه میاد و اگه دو روز دیگه نیاد و هر روز منتظر فردا باشید،فرضا اگه ۳۰ ام بیاد ، از انتظار هر روزه می پوکید !خوب میشد دو روز دیگه میومد...از انتظار راحت میشدیم.
ما هم یه طوری انتخاب رشته کردیم که ۹۰ درصد مطمئنیم چی میشهبابا يطوري انتخاب رشته ميكردين مث من ٨٠ درصد يقين داشتين چي قبول ميشين
من به طور جوگيرانه پروفايلمم عوض كردم
...
حالا بياد اين رشته نشه ! ي چيزي بيار باقالي بار كن
پیش بینی کردن خیلی سخت شده سهمیه های جدید اومدن بعد از طرفی خود دانشگاها ظرفیتارو کم و زیاد کردن.اصلا یه وضعیهاگه ظرفیتهای پارسال و امسالو مقایسه کرده باشین دقیق میتونین بگین چی و کجا قبول میشین ""
من خودم انتخاب 5 امم بندر بود میدونستم استپ میکنه ""
اگه استپ نمیکرد الان بیرجند بودم اون سر کشور
چ سهمیه ای اضافه شده ؟پیش بینی کردن خیلی سخت شده سهمیه های جدید اومدن بعد از طرفی خود دانشگاها ظرفیتارو کم و زیاد کردن.اصلا یه وضعیه
سهمیه ۵ درصدی و ۶ ماه خدمت داوطلبانه و ...چ سهمیه ای اضافه شده ؟
خب ببین سال ما هم ظرفیتها تغییر کرده بودن اگه ظرفیتها افزایش پیدا کرده باشه شانس قبولی زیاد میشه و اون سقف رتبه تغییر میکنه اگه ظرفیتها کم شن بالعکس . حالا دنبال یه یونی خاصی تیپ 1 باید از اون یونی بهتره مثلن اول تهران بعد بهشتی و.. مقایسه کنی ظرفیتها رو تست هوشه ""
شدیدا نیاز دارم ...میگم،
پایه اید یه تاپیک چیزی بزنیم ، مثلا پیشنهاد کتاب مخصوص بیماران کنکوری ، یا هر چی ، تا یه ذره فضا باز تر بشه ؟!
یه تاپیکی بزنید که بشه اسپم داد:دشدیدا نیاز دارم ...
خیلی تابستون کسل کننده ای شده
دهه سوم قاعدتا باید از ۱۵ ام باشه تا ۲۱ ام حدودا.وجدانی ۲۱ ام خیلی دیره: /فک کن مثلا الان نتایج ما اماده باشه ولی نمیدنشون ...
گفته شده که دهه ی سوم شهریور نتایج رو میدن.
مثلا 10 روز مانده به مهر؟
دهه "" دهه """دهه سوم قاعدتا باید از ۱۵ ام باشه تا ۲۱ ام حدودا.وجدانی ۲۱ ام خیلی دیره: /
این شب نشینی ما چی شد؟ باید به کی درخواست بدیم؟
آخ آخ آخ وای بر مندهه "" دهه """
ن هفته ""
محاسباتت باعث شد هنگ کنم و برم از برادرم بپرسم!!!آخ آخ آخ وای بر من
ببین نتایج با ما چه کرده آخه
حالا که اینطور شد شب نشینی بزارید خودمونو تخلیه کنیم به وضع نرمال برگردیم حداقل""""
+من هنوز وارد دانشگاه نشدم دارم سوتی می دم