کار غلط اینه که ذهنتو پر کنی از مسائل بی اهمیت. مثلن اینکه از الان به این فک کنی میخوای شونصد تا کتاب رو بخونی خسته کردنه. برای مثال، ستاره قرشی رتبه ده منطقه ریاضی شد، و برای فیزیک فقط و فقط گاج خوند. ایشون رو یادم بود فقط.مثال هاش خیلی زیاده واقعن که با خوندن یه کتاب تونستن نود-صد بزنن تو کنکور. چرا؟ چون اول از همه درسو یاد گرفتن.دوم روش حل مسئله رو یاد گرفتن. یه کتاب مثله گاج همه نوع تست داره. بزن اونا رُ اول. نهایتن دو تا منبع تست در نظر بگیر. تست سخت و آسون تو همه کتابا هست.
برای این فرمول اضافه هایی که گاج گفته من یه کاری کردم، که بعد به دوستام گفتم اونام راضی بودن از این روش. شماعم یه امتحان بکن.
من تو
این مرحله که درسنامه هارو میخونم،همه فرمولارو میخونم و رد میشدم. بعد از حدود 5-7 روز که تستارو میزدم کامل، میدیدم فقط یه سری فرمولا تو ذهنم موندن، یا فقط یه سری فرمولا بدردم میخورن،یا یه سری فرمولا هستن که محور ـَن و بقیه فرمولا ازون گرفته شدن، این فرمولا رو مینوشتم بالای صفحه تستم. دیگه کلن فقط همون فرمولا برام مهم بودن و فقط همونا رُ یاد داشتم.
مثلن نور و عدسی کلن من تونستم با همون چنتا رابطه تو کتاب درسی همه گاج رو بزنم.
سَخت نگیرید
آهان این رو کاملن تایید میکنم
ولی خب مثلن اینا که من گفتم یه روش مطالعاتی در حد یه هفته شاید وقتتونو بگیره ببینید جواب میده براتون یا نه. بعد آخه اصن ربطی به رتبه نداره. ممکنه رتبه یک کنکور هم یه روش یا یه کتاب به شما بگه ولی بدرد شما نخوره و برای شما موفقیت آمیز نباشه. وگرنه ماعم همون کتاب های رتبه یکو خوندیم ولی یک نشدیم.یا روش های اونارو هم میدونستیم ولی بازم یک نشدیم.
روشه دیگه. امتحان کنید