• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات غیردرسی کنکوریهای 96

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من چون خیلی تنهام بدم نمیاد برم خوابگاه
اما
از فکر اینکه توی یه اتاق کوچیک با سه تا آدم زندگی کنم عصبی میشم
اکثرا میرید دانشگاه بیشتر روز رو و زیاد نیستید تو اتاق همه باهم.فک کنم البته:- ؟بعد خب از یه جهاتی هم جالبه.: )

عاقا شب نشینی بزارید ۴ تا دوست پیدا کنیم حداقل:د مثلا شب نشینی به مناسبت ولادت امام کاظم:- د
#اصلاح می کنم ولادت امام هادی:-عی بابا

اگه تو انتخاب رشته اشتباه کرده باشم و رشته ایی که میاوردم و اولویت اولم بوده رو زده باشم دومی و دومی رو بالاتر زده باشم هیچ کاریش نمیتونم بکنم نه؟:-" کسی میدونه؟:-"

اگه تو انتخاب رشته اشتباه کرده باشم و رشته ایی که میاوردم و اولویت اولم بوده رو زده باشم دومی و دومی رو بالاتر زده باشم هیچ کاریش نمیتونم بکنم نه؟:-" کسی میدونه؟:-"
اگه هر دوتاش رو قبول شی ( که تو کارنامه سبز مشخص میشه ) میتونی با موافق دانشگاه مقصد و مبدا بری رشته دلخواهت

کارنامه سبز چیه !
وقتی نتایج نهایی میاد یه کارنامه میاد که میگه از اون رشته هایی که انتخاب کرده بودی کدوماش رو می اُوردی و کدوماش رو نه

برو سامانه‌ی پاسخ‌گویی سایت سنجش و مشکلت رو مطرح کن . با توجه به این‌که خیلی گذشته از تموم شدن مهلت انتخاب رشته ، بعید می‌دونم برات جابه‌جا کنن ، اما امکان حذف وجود داره.
گرچه توی شرایطی که تو میگی ، حذف کردن کد رشته‌ ابدا منطقی نیس.

Back
بالا