اخبار سنجش و کنکور 96

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پس احتمالا نتایج ما هم بین 11 شب 14 ام تا 6 صبح 15 میاد روی سایت.

داداش من که وقتی نتایجش اومد خواب بود زنگ زدن گفتن چند شدی؟ رفت تو سایت نگاه کرد به مامان بابام گفت دو تا بوس هم گرفت دوباره رفت زیر پتو! خیلی ریلکسه کلا. به منم میگه مهم نیست کی میاد. اروم باش.
واقعا هم اهمیت نداره.بالاخره میاد.

دفترچه هنر و زبان اومد ولی از انسانی نیومد.احتمالا زیر لفظی میخواد.
چه اتفاقی به نظرتون داره میفته؟

استفاده مجدد از امکانات تحصیلی رایگان

13960512P3t2l96939.jpg

یعنی چی؟

قبلا فکر میکنم اینجوری بود که فقط یه بار میتونستی از دانشگاه سراسری استفاده کنی. مثلا اگه از مدرک تو میگرفتی میخواستی یه رشته ی دیگه بعدش شروع کنی باید میرفتی آزاد. احتمالا این قانون برداشته شده.

استفاده مجدد از امکانات تحصیلی رایگان

13960512P3t2l96939.jpg

یعنی چی؟
تحصیل دانشگاه روزانه رایگانه دیگه. قبلا فقط یک بار میتونستی رایگان استفاده کنی. میخواستی لیسانس دوم بگیری باید پول شبانه میدادی. الان این پول دادن لغو شده.

تحصیل دانشگاه روزانه رایگانه دیگه. قبلا فقط یک بار میتونستی رایگان استفاده کنی. میخواستی لیسانس دوم بگیری باید پول شبانه میدادی. الان این پول دادن لغو شده.
قبلا فکر میکنم اینجوری بود که فقط یه بار میتونستی از دانشگاه سراسری استفاده کنی. مثلا اگه از مدرک تو میگرفتی میخواستی یه رشته ی دیگه بعدش شروع کنی باید میرفتی آزاد. احتمالا این قانون برداشته شده.
یعنی مثلا اگر دو رشته دوست داشته باشیم میتونیم اول یکیو بخونیم توی دولتی و وقتی فوق یا دکتری شو گرفتیم،بریم اون یکی رشته و باز هم توی دولتی؟؟ خیلی خوب میشه اینجوری!

آخرین ویرایش:
چرا ما فاميل تو سنجش نداريم:/

دوستان لطفا بعد از اينكه نتايج اومد خوب شده بوديد و راضي بوديد مارو در شادي خودتون شريك كنيد
منم پا ب پاي شما واسه نتايجتون استرس كشيدم:D
حداقل يكم ذوق كنم

تو تجربی فک نکنم تغییر زیادی باشه
ولی ریاضی خیلیییییی فرق کرده

بیاین شرط بندی کنیم روی نتایج رتبه ها . از نظر من توی سه تا رشته ی ریاضی تجربی و انسانی با توجه ب قلمچی ها ؛
سر جمع 5 نفر از شیراز
3 نفر از مشهد
6 تا تبریز
5 تا اصفهان داریم
کلیییییی هم تهران

چند تا شاخ هم از شهر های کوچیک

عاخه

يكي از بچه ها گفت ٢٠٠ تا بوده
١٠٠ نفر دختر و١٠٠ نفر پسر گرفته
دفترچه پارسال رو ببینید.
با اینکه ورودی ما 160 نفر بود ولی جمعا بیشتر از 200 نفریم، المپیادی ها و هیئت علمی و انتقالی و علوم پایه و ...!

بیاین شرط بندی کنیم روی نتایج رتبه ها . از نظر من توی سه تا رشته ی ریاضی تجربی و انسانی با توجه ب قلمچی ها ؛
سر جمع 5 نفر از شیراز
3 نفر از مشهد
6 تا تبریز
5 تا اصفهان داریم
کلیییییی هم تهران

چند تا شاخ هم از شهر های کوچیک
ب نظرم شب نشینی لازمین :-"

بزنین شب نشینی
منی که موقع کنکور گوشی و تلگرام نداشتم واقعا دلم پوسید
یه ذره حرف بزنیم لااقل

میشه خودم شب نشینی بزنم ؟ مسئولین باید بزنن یا هنوز وقتش نرسیده ؟ شما ک قدیم ها رو دیدین ، چجوریه قانونش؟
معمولا مسئولا تایم مشخص میکردن.
الان ک first amir و پژواک و فاطمه هیچکدوم نیستن نمیدونم...
نمیشه خودتون بذارین فک کنم،چون باید یکی باشه تاپیک رو باز و بسته کنه:د
حالا امروز ک تموم شد،شاید خود اقای مدیر برنامه ای بذارن.

بچه ها جوابِ رشته هاي نيمه متمركز اعلام شده؟نتايج اوليش

بچه ها الان این ثبت نام اینترنتی رو دقیقا باید چجوری انجام بدیم این سایتشون که خیلی داغون به نظر میرسه :/
*منظورم این سامانه گلستان شهید بهشتی بود :| اشتباه بنده بود شرمنده :))

پ.ن: جوابمو گرفتم ممنون دوستان :د

و اینکه واسه نظام وظیفه دقیقا باید چه کنیم؟ :-"

آخرین ویرایش:
من توی این سایت گلستان میرم گذرواژه و همه چیو درست میزنم ولی همش خطا میده با اینترنت اکسپلورر11 هم میرم -__-

• لایک
امتیازات: fteh
Back
بالا