• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا اپل؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ایلیا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چون ملت میخوان کلاس بگذارن....مرض خود لارج پنداریه =))
بخدااااا همینه. خرید گوشی آیفون واسه همه شده یه ابزار برای چشم و هم چشمی. نمیدونم واقعا اذیت نمیشن تو این همه محدودیت های ایفون و حاضرن ب جون بخرن این همه مصبتو یا واقعا استفاده ای نمیکنن ک اصن متوجه محدودیت ها و ازار هاش بشن.

یکی از دلایلش اینه که بعد ۵ سال هنوز کیفیت دوربینش،سرعت اجرا برنامه هاش و... مثه روز اوله :)

این مک‌بوک های جدید ک با چیپ m1 ساخته شدن خیلی دلبرن:)‌))
کم مصرف و قوی ،رو مدل air حتی خنک کننده بادی هم ندارن و پسیو خنک میشن
فک نکنم مشابهش تو لپتاپ های فعلی باشه ولی احتمالا تا چندسال دیگه ازین دست پردازنده های قوی و کم مصرف مبتنی بر arm زیاد ببینیم

https://www.apple.com/mac/m1/

اول اینکه اینجانب ریحانه طاهری هرگونه چرت و پرتی که تو این تاپیک گفته بودم رو پس میگیرم
بعد در مورد آیفون، تا آیفون ایکس یا 11 خب واقعا گوشی‌های اندرویدی زیادی بودن که با قیمت کمتر یا مساوی با آیفون کیفیت بهتری داشته باشن، باتری، صفحه، دوربین و...
ولی مزیت آیفون اینه که خیلی بیشتر از اندروید آپدیت میده
و این باعث میشه بعد 2، 3 سال گوشی هنگ کمتری داشته باشه نسبت به اندرویدا
در نتیجه اگه یه اندروید و یه آیفون که حدودا همزمان معرفی شدن رو در نظر بگیریم، با آیفونه راحت میشه کار کرد اما با اندرویده نه
تو آیفون 12 مثلا صفحه‌ش از ال سی دی شد اولد که خب این خودش مهمه واقعا
زمانی که اندرویدا دیگه خیلی از گوشیاشون اولد و آمولد بود آیفون هنوز ال سی دی میزد و فقط رو پرو مکس و ایناش آمولد میذاشت
اما از 12 به بعد خب این مشکل حل شد
و کلا آیفون 12 خیلی بیشتر از قبلیا خریدنش می‌ارزه چون واقعا در قبال اون پول کیفیت هم داره و فقط باکلاس نیست!
الانم گوشی اندرویدی که دوربینش تو عکس برداری از آیفون بهتر باشه هست و هنوزم اینکه فکر کنیم وای دوربین آیفون چقد خفنه و اندرویدا اصلا به اون نمیرسن غلطه
اما تو فیلمبرداری دوربین آیفون با اختلاف زیادی بهتر از اندرویداست و فیلمبرداریشون یه جورایی قابل مقایسه نیست
(حس میکنم خیلی زر زدم)
چیزی که ارزش خرید نداره آیفون n پرو مکسه
مثلا سی پی یوی آیفون عادی کاملا خوبه و واقعا آدمی که بخواد کار عادی با گوشیش بکنه عملا هیچ نیازی به پرو مکس نداره شاید کسی که مثلا بخواد ادیت حرفه‌ای فیلم انجام بده در اون حد نیاز داشته باشه
یا یه دوربین تله اضافه داره که دوربین تله موبایلا اصلا اونقدر کیفیت نداره که بخواد استفاده شه
به خاطر همین پرو مکس خریدش فقط به این درد میخوره که تو آینه عکس بگیری مردمم فک کنن وای چقد خفن
خلاصه که الان آیفون اینطوری نیست که بگیم نههه خریدنش حماقت محضه و فقط واسه پز دادنه و خیلی بده، ولی اینطوری ام نیست که بگیم خییلی از اندروید خفن تره و فلان و بهمان

چون طراحیش قشنگه:))

به ترکیب برنده دست نمیزنه:))

به نظر من ... کلا مجموعه گوشی های اپل از نظر امنیت و استحکام بودن حرف ندارن بی شک ! من خودم یدونه 6s داشتم یبار رفته بودیم کنار رودخونه داشتیم شنا میکردیم پام لیز خورد رفت تو آب خلاصه بعد از 2 3 دیقه از آب درش آوردیم
خلاصه یکی دو روز اول سالم بود بعد فقط یکم صفحش بیکیفیت تر شد /نور هارو قاطی میکرد/
ولی باز مثل روز اول کار میکرد
بنظرم برای استفاده روزانه اندروید بهتر از آی او اس باشه /تو ایران/ برای بعضیا البته
ولی واقعا اپل همیشه گوشی های شیک و مد روز میسازه خیلی جذابن ...

ی نکته ی ریز...
استرس ندارین گم شه گوشیتون یا بشکنه یا بلایی سرش بیاد؟
من ی همکلاسی داشتم همیشه استرس داشت ی بلایی سر گوشیش بیاد😂😂
کلا اپل داشتن خیلی وحشتناک بود از نظرش و فقط واسه کلاسش خریده بود🤣🤣
ولی از دلایلی ک خودم واقعا اگلو ترجیح میدم اینکه داستان لود نمیکنه و هنگ کرده و این بند بساطا رو نداری...
از زیر کلی تکالیف شادم چون آیفون ساپورت نمیکنه در میری😂

ی نکته ی ریز...
استرس ندارین گم شه گوشیتون یا بشکنه یا بلایی سرش بیاد؟
من ی همکلاسی داشتم همیشه استرس داشت ی بلایی سر گوشیش بیاد😂😂
کلا اپل داشتن خیلی وحشتناک بود از نظرش و فقط واسه کلاسش خریده بود🤣🤣
ولی از دلایلی ک خودم واقعا اگلو ترجیح میدم اینکه داستان لود نمیکنه و هنگ کرده و این بند بساطا رو نداری...
از زیر کلی تکالیف شادم چون آیفون ساپورت نمیکنه در میری😂
با گم شدنش کاری ندارم ولی این گوشی های ایفون ضدآب و ضدضربه هستن و با ضربه های معمولی و از دست افتادن و توی اب با یه عمق نسبتا معمولی افتادن و اینا نمیشکنن و آسیب نمیبینن.

Back
بالا