بدون خدا چطوری میشه؟

ali_0111mirza

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی 2
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1396
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
اینستاگرام
پاسخ : بدون خدا چطوری میشه؟

.

ma76

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
tab

درودی دوباره بر جناب فول پروفسور!
اکثر این سوال ها نشان دهنده ی عدم درک صحیح شما از اتئیست است.

اتئیست یعنی نبود اعتقاد به خدا ...نه اعتقاد به نبود خدا
هر کسی گزاره اول رو داشته باشه اتئیست هست.هیچ مسولیتی هم برای اثبات خدا نداره(بار اثبات بر دوش شخصی هست که گزاره رو مطرح میکنه نه شخصی که اعتقاد به اون رو نهی میکنه).همین وتمام.کل فلسفه اتئیست همینه.

من به قوری راسل-پاستای مخلوق-اسب شاخدار صورتی اعتقادی ندارم.فکر کنم شما هم اینطور باشین.
پس ما دوتا در عدم اعتقاد به نبود موارد فوق اشتراک داریم.ما نا قوری راسل باور هستیم!
ما دو تا اخلاقیات مختلف و اهداف مختلفی داریم.خیلی خنده دار وابلهانه میشه وقتی شما میگی من به قوری راسل اعتقاد ندارم من از شما بپرسم که پس چطوری زندگی خواهی کرد؟ پس اهدافت چیه؟

اتئیست ها هم در نبود اعتقاد به خدا اشتراک دارند فقط همین.
حالا این اتئیست میتونه( حوزه اخلاق که پرسیدین) نژاد پرست باشه یا معتقد باشه به برابری نژادی-میتونه قاتل باشه یا جونشو فدا کنه برای نجات انسانهای دیگه.میتونه صادق باشه یا کاذب

.میتونه هدفش قتل دست جمعی انسانهای نژاد ایکس باشه یا نجات تمام جامعه از فقر ونژاد پرستی.
......
نیاز به توضیح داره برخی اتئیستها پیش تر میروند و یک سری دلایل برای اثبات عدم وجود خدا ارائه میدن یا مثلن خرده میگیرن به اخلاق مطلق الهیون.
مثال اشناش داوکینز هست.
به شخصه از این روش بحث استفاده نمیکنم و سعی میکنم خودمو دچار این مغلطه رایج نکنم.
.......
بقیشو هم فردا موقع استراحتم میام مینویسم.کنکور است دیگر. :D
تصمیم داشتم به پستهای پر از مغلطه و نثرهای دلنوشته ای که در تاپیک فلسفه ومنطق مطرح شده :-" جواب ندم.ولی خوب ....
بعد نوشت:
الان نوشتم :د
درباره زندگی پس از مرگ هم اتئیستها از چندین موضوع به قضیه نگاه میکنن...
این توضیحات اولیه مربوطه به مطالعات خودم درباره بودا هست. موضوعیه که فکر کردم جالبه.. خوبه بخونینش.
فرض کنین شما میایین میگین که به زندگی قبل از ایجاد زیگوت اعتقاد دارین( این اعتقاد توسط برخی از بوداها که معتقدن به خدا مطرح میشه اونا برای تعریف واژه ابدیت هم به ابدیت قبل از تولد هم بعد از مرگ اعتقاد دارن...) در حالیکه مسلمانان به ابدیت بعد مرگ معتقدن و فکر میکنن در جنینی از یک زمانی به بعد روح در وجود جنین دمیده میشه واز بین نمیره این روح....

توضیح بیشتر:
اگر ایجاد زیگوت رو مبدا فرضی وصفر بگیریم این گروه از بوداها زندگی رو از منفی بی نهایت تا مثبت بی نهایت میدونن ومعتقدن روح نابود نمیشه و فقط منتقل میشه.یا مثلن عشق نابود نمیشه بلکه با مرگ شخصیکه عاشقشیم عشق اون به شخص یا وجود دیگه ای منتقل میشه(بعد میگن که نیاز انسان به بقا فقط برای وجود خودش نیست.برای بقای همه خیرهای جهانه...فکر کنم توضیح از این بیشتر تو حوصله تاپیک نیست...صرفن خواستم اعتقادی رو بیان کنم که یک قدم از مال شما ها بالا تره...به عنوان مثال نه برای اثبات حرفام)
ولی
مسلمانان بی نهایت زندگی رو از صفر تا مثبت بی نهایت میدونین.

حالا اگه قرار باشه یک بودا بیاد وبه شما بگه به زندگی قبل از تولد اعتقاد داره.و از شمایی که اعتقادی ندارین بهش(شاید بعضی هاتون هم بگین که معتقدین زندگی قبل تولد وجود نداره که باید اثبات کنین از نظر فلسفی) بپرسه .قبل تولد چه اتفاقی میافته؟

شما نیازی نیست هیچ جوابی بدین چون هیچ اعتقادی ندارین به این زندگی.

امیدوارم تونسته باشم منظورمو بفهمونم.

پاسخ اول که اتئیستها ازش استفاده میکنن اینکه (دوران یا زندگی) بعد از مرگ درست مثل قبل تشکیل زیگوته.
پاسخ دوم رو علم میده... احساسات شما مبنی بر زنده بودن ناشی از قسمتهایی از مغز شما(قسمتی از لیمبیک) هست.با مرگ شما این قسمت هم از بین میره.وهیچ احساس زنده بودنی ندارین...حتا با این استدلال میتونیم شک وارد کنیم به زندگی ای که احساسش میکنیم.ممکنه هیچ بدنی در کار نباشه و فقط این قسمت توسط عصب هایی تحریک بشه...( خواستین بیشتر بحث کنین قسمتهای زیستی سایت تاپیک بزنین.)

سومی رو اتئیست محض ارائه میده.
بعضی از کشورهای پیشرفته بردن بچه ها به مکانهای عبادی و حرف زدن با اونها درباره خدا واین مسائل از یه سنی به پایین غیر قانونیه.یا مثلن نوزادهای خودمون موقع تولد هیچ درکی از خدا ندارند.
اینها هم جزو اتئیستها هستن(هر کسی تئیست یا دئیست نباشه میشه اتئیست)...به اینها میگن اتئیست محض... یعنی تاحالا با این موضوعات برخورد نکردن که بخوان مثل ما فکر کنن و تصمیم بگیرن اعتقاد ندارند.یا مثل شما اعتقاد دارند....اینها هیچ تعریفی از خدا ندارند.
بعضی اتئیستها هم میگن که تا حالا با هیچ تعریفی از خدا وزندگی ابدی واخلاق وهدف و... روبرو نشدن...وخودشون رو در گروه اتئیستهای محض قرار میدن...با این حساب لازم هم نیست پاشونو از گروه افراد معتقد به اینها کنار بکشن و بگن که اعتقاد ندارند به وجود خدا و بقا و...چون کلن همچین گروهی نیست... وکلن انرژی صرف نمیکنن برای مسائل این مدلی.
چون هیچ تعریفی براشون نیست وهیچ وقت باهاشون روبرو نشدن...
................................................
کل موضوعو تو این مثال خلاصه کنم.
فرض کنین عده ای تو ایران به لولو اعتقاد دارند و چند گروه هم میشن که تو اعتقاد به لولو مشترکن اما تفاوتهایی دارن در جزئیات ودر عین حال تعریفی از لولو هم ندارن.
1.من میتونم فکر کنم و بگم که به لولو اعتقاد ندارم.(اکثر اتئیستها)
2.یا بگم که لولو چیه؟بدون اینکه انرژی صرف کنم برای فکر کردن بهش.(چون باهاش روبرو نشدم تو زندگی به تعریف نیاز دارم)(تا وقتی لولو پرستها نتونن تعریفی ارائه بدن بحث مختومست)
3.من میتونم انسانی در جای دیگه باشم که هیچ وقت با لولوی ایرانی ها برخورد نکردم.(محض ها)(مثلن از بدو تولد تنهایی تو مریخ بودم)
4.من میتونم اعتقاد داشته باشم به نبود لولو واثبات کنم عقیدمو.(افرادی مثل داوکینزوهمکار کچلش که اسمش یادم رفت :د و تا حدودی هاوکینگ...اکثرن دانشمندن اینا.)

Agent 47

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
تهران
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

آخرین باری که یادمه این دوستمون خدا باور بود و تو تاپیک ها از خدا دفاع می کرد. الان جریان چیه؟ مهندسی معکوسه؟ :D

ma76

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید مدنی
شهر
tab

من تو هویت دوستمون شک دارم :-"
طرز نوشتنش بد جور شبیه یکیه :-"

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

Full_professor

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
ح ل ی
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93

پاک بشه لطفا

• لایک
امتیازات: mhdl
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
97

نمی دونم شاید من اشتباه می کنم ولی اتءیست منکر وجود خداست. به خود کلمه دقت کنید!
من خودم کتابی مطالعه نکردم،چون سوادم در این حد نیست و باید به آگاهی کامل از بعضی مساءل جامعه شناسی و ... مطلع باشین،فقط جزوه های درسی پدرم رو مطالعه کردم.
فقط مطلعم که باید تو حوزه ی «دین پژوهی»مطالعه کنین

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

Full_professor

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
ح ل ی
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93

پاک بشه لطفا

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

به نقل از Full_professor :
ممنون
راستش من کتابهایی مثل ضد مسیح نیچه و توهم خدا داوکینگز رو که یکی از دوستان تو خصوصی معرفی کرد خوندم(البته نه بصورت کامل!). ولی نیچه که همش به مسیحیت و مسیحی فحش داده بود و مسائلی که اصلا برای من سوال نیست. این یکی هم تا جایی که الان دارم میخونم اولش همینطوری فحش بود و جایی هم که میاد حرف منطقی بزنه فقط انتخاب طبیعی داروین رو مطرح میکنه و خیلی وارد جزییات نمیشه و همش نقل قول هست. (این فحش که میگم شامل تمسخر و توهین و ابلهانه خواندن باور به خدا و پیروان نظریات خداباورانه و ... منظور هست)

و من نمیفهمم انتخاب طبیعی داروین چه ربطی به خالقیت خدا داره؟ با اینکه اصلا دلم نمیخواد وارد این بحث بشم، ولی واقعا برام سواله!!! خی ماها از تک سلولی ها پدید اومدیم؟ درسته؟ آقای داروین و یا داوکینگز اینو فهمیدن؟ خب دمشون گرم!
من یه سوال دارم، اگر من یه جدول مندلیوف به این آقایون بدم (منظور همه عناصر) آیا میتونن یک تک سلولی زنده بسازند که مشابه نمونه ی طبیعی باشه؟؟؟ واقعا میشه؟؟؟

چون یکبار یه ملا!! به من یه حرفی زد منو برد توی فکر... گفت انسان شاید روبات مشابه انسان بسازد ولی اون ربات "جان" ندارد! خداوند جان میسازد و این فرق خلقت خدا با انسان است!
دیدم حرف جالبی میزنه چون رشته ی خود من هوش مصنوعی هست و ما هم کارمون شبیه سازی مغز انسان هست(همون جان آفرینی مصنوعی!). ولی من هرچقدر فکر میکنم میبینم انگار انسان یه چیزی داره که با بقیه موجودات فرق میکنه... همون جان یا روحش!

البته بررسی این حرف تو مقیاس انسان با اینهمه پیچیدگی خیلی سخت و شاید ناممکنه ولی مثال ساده اش همونی بود که زدم! آیا زیست شناسها میتونن توی آزمایشگاه از عناصر بی جان (کلسیم، روی، گوگرد، نیتروژن و هرچی که برای ساخت ساده ترین موجود زنده لازم هست) یک موحود کپی موجود مورد نظر بسازن؟ حتی موجودی از اون ساده تر که فقط جان داشته باشه و بهش بگیم موجود زنده؟ که بعدا بخوایم درباره تکاملش حرف بزنیم و نظریه بدیم! میتونن؟ :-?
تقریبا بله.میتوننن
در واقع بهتره بگیم تقریبا شده.میتوند به کار های آقای کریگ ونتر مراجعه کنید.
اون جان یعنی چی دقیقا؟چه عملکردی در انسان هست که ما مشابهش یا نمونه عملکردش رو در جانداران دیگه نداشته باشیم؟

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics

شما حرف های من رو نقض می کنید با فرض دو انتخاب داشتن

اگر با دقت بخونید متوجه می شید تاکید دارم این امیداوری ها و بحث ها برای کسی است که (نمی تواند ))به خدا اعتقاد داشته باشد ......

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

من یه سوال دارم، اگر من یه جدول مندلیوف به این آقایون بدم (منظور همه عناصر) آیا میتونن یک تک سلولی زنده بسازند که مشابه نمونه ی طبیعی باشه؟؟؟ واقعا میشه؟؟؟

https://en.wikipedia.org/wiki/Mycoplasma_laboratorium

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

Full_professor

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
ح ل ی
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93

پاک بشه لطفا

• لایک

Ali Kh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
تیزهوشان شهید بهشتی
شهر
گرگان
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه گرگان
رشته دانشگاه
زیست شناسی جانوری

یعنی یه چیزی از صفر بیافرینند که جاندار باشه (صفر یعنی همون جدول مندلیوف)
این کاری که آقای ونتر کردن آفرینش یا جان بخشی نبوده. ایشون تا جایی که من سرچ کردم ژنوم یه باکتری رو دست کاری کردن و داخل باکتری دیگه ای کردن! (ببخشید اگر خیلی غیر تخصصی میگم و به اصطلاحاتش زیاد وارد نیستم ولی منظور من زمانی هست که همه چیزو از اول خودشون طراحی کنن و بسازن! ... البته کپی هم قبوله ولی دستکاری نه!!)
این چیزی که شما میگید اسمش کلونینگه.کار آقای ونتر و تیمش فرق میکنه.تیم ایشون dna یک جاندار رو در آزمایشگاه ساختن،سپس وارد غشای خالی یک کردن.این یعنی ساخت از اول.در مورد به وجود اومدن غشا و بقیه مسائل هم ساختش در آزمایشگاه سادست.شما اگه یه قطره روغن رو تو لیوان آب بریزید غشا تشکیل میشه. :D(البته این فقط برای غشا های ساده صدق میکنه.نمیدونم تا حالا تونستن غشای های پیچیده جانداران رو بسازن یا نه؟).و این نکته رو هم بگم که ساخت و جور شدن خود به خودی این ها در طبیعت محتمله و چیز ناشناخته ای نیست.

.M.se

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
ارشد مهندسی شیمی-نساجی

راستش اصلا دنبال درد دل و آروم کردن مقطعی خودم نیستم. چون اصلا در مقطع حاضر مشکلی هم ندارم. منتهی خیلی وقته این فکرها توی سرم هست و توی ماه هایی مثل رمضان و یا شب هایی مثل قدر که ارتباط مردم با خدا رو میبینم، دوباره این سوالات واسم پررنگ تر میشن
سوال اول: سخته! منم بهش خیلی فکر کردم! فکر کردم اگر زندگی عین یه خواب شیرین بود که دقیقا عین خواست من جلو میرفت آیا بالاخره یه جایی به خستگی یا پوچی میرسیدم یا نه؟! راستش چون چنین تصوری خیلی رویایی هست و مشابهش رخ نداده و یا اگر داده در حد یک خواب چند دقیقه ای بوده، نمیشه پاسخ داد که آیا بعد چند ماه و چند سال همچنان شیرین خواهد بود یا به بن بست خواهد رسید در آخر؟ بن بست یعنی خلائی در نهایت حس خواهد شد یا خیر؟
سوال دوم: من اینطور مواقع بیشتر به این فکر میکنم که کاش طور دیگه ای میفتاد! مثلا یکی توی راه داشته میرفته با کسی معامله کنه، تصادف میکنه و میبرنش بیمارستان و به قرار نمیرسه. بعدا متوجه میشه طرف کلاهبردار بوده و چه خوب شد که نرسید! ولی من همیشه میگم خب نمیشد به جای این آرتیست بازی ها و دردسر ها، یه رفیقی بهش زنگ بزنه بگه فلانی کلاهبرداره باهاش معامله نکن! و یا فلانی اصلا تو مسیر زندگیش قرار نگیره که بخواد باش معامله کنه؟؟ :D پس اینهمه صدقه و دعا و این چیزا برای چیه پس؟ وقتی عملا کاربردی نداره!!
یعنی همیشه برای سوال شما هزار و یک راه بهتر به ذهن میرسه، چرا اون راه ها نه و راهی که اتفاق افتاد آره؟ (من که هیچوقت نتونستم یه توجیه منطقی ازش کنl جز یه جمله "حتما حکمتی داشته که خدا میدونه و ما نه!!!")

باشه هرطور مایلید

من صحبت های بقیه رو نخوندم از بس طولانیه :| :D
اما فک کنم همه وارد بحث شدن انگار

خب ...
ببین اولین نکته اینه که خیلی دیدت منفی شده نسبت به هرچیزی ، یه جاهایی هست عقل و فکرت برات جوابی منطقی نداره
اینو همه هم قبول دارن مسائلی هست که از قدرت تصور ادم بالاتر هست،
خب اگه اینو قبول داری این رو قبول داری که انسان و یا هرموجودی یا وجودی چیزی رو خلق میکنه از خودش پایین تر (منظورم از هر نظری هست ، قدرت ، عقلانی و ... ) هست
حالا ما مسائلی داریم که بالاتر از سطح درک و فهم انسان هست و این رو هم قبول داریم که مسلما باید یه چیزی اینو به وجود اورده باشه ( البته اگه موافق نظیره خلق خود به خودی نیستی :D)
تو این شرایط ما پی میبریم یه چیزی بالاتر از ما هست که یه مسئله ای رو خلق کرده که حتی نمیتونیم درکش کنیم اما در عین حال قبول داریم ....
------
تا اینجاش اوکیه ؟؟ سوالی یا بحثی هست بگو :D

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

Full_professor

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
ح ل ی
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93

پاک بشه لطفا

• لایک

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics

ببین Mr full professor اصلا نمیشه بحث قانع کردن در میان باشه
خرید کالا نیست که بر اساس مزایا و معایب و تبلیغات انجام بشه
دو حالت داره:
1. یا احتمال وجود خدا رو قبول داری:
که میتونی دلخوش به اخرت و فرشته و پری داشته باشی
2. یا احتمال وجود خدا را منتفی می دونی (کاملا که نه ولی خیلی کم میدونی):
که دیگه مغزت اجازه نمیده به پری و اینا اعتقاد داشته باشی

البته حالت بینابینی یعنی agnostic هم هست که اکثرا مثل مورد دو نمی توانند به این قصه ها اعتقاد داشته باشند و از مزایا و معایب دین بهره ببرند

و این هم مهمه که دیده نشده 90 درصد اتیست ها خودکشی کنند پس هنوز هم در زندگی چیزهایی برای دلخوشی هست تا وقتی که خاموش شه آدم...

و باز هم اینکه 90 درصد اتیست ها بی اخلاق و قاتل و منفعت طلب هم نیستند پس عدم وجود وعده 72 حوری بهشتی و زندگی با عیش و نوش تا ابد(که به نظر حوصله سر بر می اید) باعث از بین رفتن اخلاق و ارزش ها هم نمی شود...

اینکه شما قانع نمیشی همونطور که گفتی نتیجه سال ها در معرض وعده های دین بودن است ولی به محض اینکه کسی به اعتقاد عدم وجود یا احتمال کمتر از 50-50 وجود خدا می رسد دیگر برایش مقایسه ای در کار نیست و اونوقت به عنوان یک اتیست میتونه برای زندگیش معنایی پیدا کنه....

به نقل از .M.se :
من صحبت های بقیه رو نخوندم از بس طولانیه :| :D
اما فک کنم همه وارد بحث شدن انگار

خب ...
ببین اولین نکته اینه که خیلی دیدت منفی شده نسبت به هرچیزی ، یه جاهایی هست عقل و فکرت برات جوابی منطقی نداره
اینو همه هم قبول دارن مسائلی هست که از قدرت تصور ادم بالاتر هست،
خب اگه اینو قبول داری این رو قبول داری که انسان و یا هرموجودی یا وجودی چیزی رو خلق میکنه از خودش پایین تر (منظورم از هر نظری هست ، قدرت ، عقلانی و ... ) هست
حالا ما مسائلی داریم که بالاتر از سطح درک و فهم انسان هست و این رو هم قبول داریم که مسلما باید یه چیزی اینو به وجود اورده باشه ( البته اگه موافق نظیره خلق خود به خودی نیستی :D)
تو این شرایط ما پی میبریم یه چیزی بالاتر از ما هست که یه مسئله ای رو خلق کرده که حتی نمیتونیم درکش کنیم اما در عین حال قبول داریم ....
------
تا اینجاش اوکیه ؟؟ سوالی یا بحثی هست بگو :D
:/
شما دو تا فرض استفاده کردید که هیچ کدام به طور حتم قبول نشده اند:
1. دلیل نمیشه چون من چیزی را نمی توانم تصور کنم اون چیز بالاتر از سطح تفکر بشر درست همون طور که من و شما اصلا نمی تونیم مکانیک کوانتومی رو تصور کنیم ولی دانشمندان می توانند
و علاوه بر این دلیل نمیشه چون الان چیزی رو نمی فهمیم و نمی تونیم تصور کنیم در اینده هم نخواهیم توانست

2. اینکه هر چیز پیچیده ای خالق پیچیده ای می خواهد که اصل بحث است که شما درست فرض کرده اید!!!!!!
ثانیا در رابطه با پیچیدگی خالق و مخلوق مثال نقض هست:
یک ابر کامپیوتر که توسط یک تیم 100 نفری مهندس ساخته میشه علاوه بر اینه میلیارد ها برابر انسان قدرت پردازش و حافظه دارد و همچنین هیچکدام از مهندسین انقدر پیچیده نیست که کل سیستم رو درک کنه پس اینجا مخلوق از خالق برتر و پیچیده تر است...

سعی کنید چیزی رو فرض بگیرید که توسط همه پذیرفته شده باشد و یا حداقل مثال نقض نداشته باشد و غلط نباشد!!!!!!!!!!

حمیده: پست متوالی ممنوع.

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

Full_professor

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
ح ل ی
شهر
طهرون
سال فارغ التحصیلی
93

پاک بشه لطفا

• لایک

.M.se

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
تهران
شهر
تهران
دانشگاه
صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
ارشد مهندسی شیمی-نساجی

به نقل از CPHM :
:/
شما دو تا فرض استفاده کردید که هیچ کدام به طور حتم قبول نشده اند:
1. دلیل نمیشه چون من چیزی را نمی توانم تصور کنم اون چیز بالاتر از سطح تفکر بشر است
همون طور که من و شما اصلا نمی تونیم مکانیک کوانتومی رو تصور کنیم ولی دانشمندان می توانند
و علاوه بر این دلیل نمیشه چون الان چیزی رو نمی فهمیم و نمی تونیم تصور کنیم در اینده هم نخواهیم توانست

2. اینکه هر چیز پیچیده ای خالق پیچیده ای می خواهد که اصل بحث است که شما دریا فرض کرده اید!!!!!!
ثانیا در رابطه با پیچیدگی خالق و مخلوق مثال نقض هست:
یک ابر کامپیوتر که توسط یک تیم 100 نفری مهندس ساخته میشه علاوه بر اینه میلیارد ها برابر انسان قدرت پردازش و حافظه دارد و همچنین هیچکدام از مهندسین انقدر پیچیده نیست که کل سیستم رو درک کنه پس اینجا مخلوق از خالق برتر و پیچیده تر است...

سعی کنید چیزی رو فرض بگیرید که توسط همه پذیرفته شده باشد و یا حداقل مثال نقض نداشته باشد و غلط نباشد!!!!!!!!!!

منظور من از مورد اول اینه که مسائلی خارج از توان فعلی هست ، ببین اگه قرار باشه بگیم ممکن هست مثلا انسان یه روزی با سرعتی ماورای نور حرکت کنه و از این فکرا بکنیم که اصلا حرف زدن بی فایدس :-?
منظور من مسائلی هست که منطق نمیتونه اونو حل کنه ، مکانیک کوانتوم و فضای کوانتومی همه رو اصول و منطق ساختاری هست که دقیقا دونه به دونه قابل بحثه ! دقت کن جاهایی هست که منطق دیگه جواب نمیده ، علم بشر چه الان چه ۱۰۰ سال دیگه جواب نمیده !

تو موردم دوم هم خدمتت عرض کنم که اصلا جمله اولت رو نفهمیدم منظورت چی هست ؟؟
مثال نقضت غلطه عزیزم
تا الان مقدار قدرت پردازشی که برای مغز انسان متصور شدن به اندازه یه شهرک نیویورک رو پر از ابرکامپیوتر فرض کن هست حالا همین شهر رو ۱۰۰ طبقه کن :)
به نظرت برای همچین قدرت پردازش مغزی سخته ساختن ابرکامپیوتر در ضمن
اینکه میگی ۱۰۰ نفر ادم ، برای اینه که هنوز نتونستن ۵٪ از توانانیی مغز رو استفاده کنن
شما هیچ وقت نمیتونی چیزی خلق کنی از خودت از همه نظر بالاتر باشه اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد
تو وقتی چیزی خلق میکنی از خودت به اون مخلوقت میبخشی ، در واقع بخشی از خودت رو میدی به مخلوقت حالا میخوای چیزی خلق کنی که از خودت بالاتر باشه بعد اون مقداری که از تو بالاتر هست رو از کجا میاری ؟؟

یکم قاتی پاتی شد جملات :D

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics

علم اتفاقا چند صد ساله با سرعت هر روز بیشتر از دیروز سوال جواب میده!
فقط چون سطح علم ما پایینه اصلا نمی فهمیم علم به چه چیزی دارد جواب می دهد...

اتفاقا مکانیک کوانتومی با منطقی که تا به حال مطرح بوده قابل توجیه نیست...(ر.ک. اصل عدم قطعیت در مکان ذرات بنیادی)

این تخمین منبعش کجاست؟
شما به اندازه ابر کامپیوتر میتوانید پردازش داده انجام بدید؟!

این بحث 5 درصد مغز استفاده می شود اشتباه است ک پایه علمی ندارد و حرفی است که برخی برای انگیزش استفاده می کنند..

و به نظر اصلا غیر منطقی نیست که انسان پیچیده تر از خودش را خلق کند
باز هم تکرار می کنم که از نظر حافظه و قدرت پردازش کامپیوتر از انسان پیچیده تر است

از نظر دقت عملکرد و هماهنگی اجزا ساعت های بسیار دقیقی (ساعت کوانتومی اسمش هست فکر کنم) هست که از عملکرد انسان بسیار هماهنگ تر و دقیق تر است (انسان نقص های عملکرد بسیاری در قسمت های مختلف بدن دارد)

و از نظر ارتباط شبکه های ساخت بشر (مثل وب) توانایی انتقال داده هی بسیار بیشتر در زمان بسیار کمتر در میان اعضای بسیار بیشتری دارد

به نظر من همه این ها واضح اند که از انسان پیچیده تر هستند در زمینه های مربوطه

Weeping Angel

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران

به نقل از .M.se :
تو موردم دوم هم خدمتت عرض کنم که اصلا جمله اولت رو نفهمیدم منظورت چی هست ؟؟
مثال نقضت غلطه عزیزم
تا الان مقدار قدرت پردازشی که برای مغز انسان متصور شدن به اندازه یه شهرک نیویورک رو پر از ابرکامپیوتر فرض کن هست حالا همین شهر رو ۱۰۰ طبقه کن :)
به نظرت برای همچین قدرت پردازش مغزی سخته ساختن ابرکامپیوتر در ضمن
اینکه میگی ۱۰۰ نفر ادم ، برای اینه که هنوز نتونستن ۵٪ از توانانیی مغز رو استفاده کنن
شما هیچ وقت نمیتونی چیزی خلق کنی از خودت از همه نظر بالاتر باشه اصلا با عقل و منطق جور در نمیاد
تو وقتی چیزی خلق میکنی از خودت به اون مخلوقت میبخشی ، در واقع بخشی از خودت رو میدی به مخلوقت حالا میخوای چیزی خلق کنی که از خودت بالاتر باشه بعد اون مقداری که از تو بالاتر هست رو از کجا میاری ؟؟

من نمی دونم این داستان رو کجا شنیدی ولی چیزی که هست توی علم سعی می کنن همه چیز رو کمی کنن تا معلوم بشه دقیقا دارن راجع به چی حرف می زنن.
توی علم کامپیوتر واحدی وجود داره به اسم FLOPS که بیان کننده قدرت پردازش یه کامپیوتر هست. در سال 2012 تحقیقی که توسط IBM انجام شد نشون داد که مغز انسان قدرت پردازشی حدود 36.8 پتافلاپس داره و در حال حاضر سوپر کامپیوتر هایی وجود دارن که با قدرت 93 پتافلاپس پردازش انجام می دن (Sunway TaihuLight) و سوپرکامپوتر هایی در دست تولید هستن که با قدرت اگزافلاپس کار خواهند کرد (پتا = 10به توان 15 ، اگزا= 10 به توان 18)
راستی بد نیست با Watson هم آشنا بشید موجود باحالیه :D

بالا