- شروع کننده موضوع
- توقیف شده
first amir
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- هاشمی نژاد 1
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 91
- دانشگاه
- فردوســـی
- رشته دانشگاه
- مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی
هدف تاپیک اینه که هرکس از سال بالایی ها تجربه ای راجع به "روز کنکور" داره برای بقیه ارایه کنه
و همجینن سوالاتی که بچه ها دارن پاسخ داده بشه
مسئله مهم این که لطفا سوالاتتون مرتبط با تاپیک باشه و یقیه سوالات رو تو تاپیک های مربوط به خودش بپرسید .
روالش اینجوریه: که شما باید کارتتون رو پرینت بگیرید از سایت . فکر میکنم از بیستم به بعد این کار شدنی باشه
حسابی چک کنید اطلاعات کارت رو که درست باشه و اگه دیدید مغایرت داره چیزی ، نگران نباشید .اولین نفری نیستید که این مشکل براش پیش اومده و قابلیت اصلاح داره
ادرس حوزه امتحانی تون روش نوشته شده . من خودم توصیه میکنم یه بار قبل کنکور برید یه چرخی بزنید تو حوزه ازمون تون
باعث میشه روز کنکور ، اولین باری نباشه که حوزه تون رو میبینید و همین که اشنا باشه به چشمتون باعئ ارامش خاطر میشه
بسته به فاصله ی حوزه تا خونه ، زمان درستی رو برایخروج از خونه و به موقع رسیدن انتخاب کنید
همین پارسال من روز ککور دانشگاه بودم (حوزه کنکور بود ) و سه چهار نفر زار میزدن که تروخدا بذارین بریم داخل و خب طبعا نگهبان ها هم ممانعت میکردن .
نکته بعد اینکه کارتتون باید امضا و اثر انگشت داشته باشه
خیلی ها شب قبل اثر انگشت میزنن که راحت باشم ولی اگر هم فراموش کردید اتفاق بزرگی نمیفته
همون روز کنکور بعد اینکه از در حوزه وارد شدید و خواستید صندلی تون رو پیدا کنید ، یه استامپ گذاشتن و فوقش سه دقیقه طول میکشه که انگشت بزنید
دو سه تا مداد ببرید با خودتون برای پرکردن گزیننه ها و بسته به اینکه با خودکار احت ترید یا اتد (مداد فشاری / مداد مغزی (به گویش های کاشونی و سایر گویش ها)) اونم برای حل سوالات بردارید و البته که توصیه ی همه مداد هست چون اگه جا برای چرک نویس کم بیارید میشه پاک کرد و دوباره استفاه کرد .
اب ببرید با خودتون و ترجیحا توش یکم شکر و ابلیمو هم بزنید
شکلات (ترجیحا رنگارنگ عه مینو ) ببرید با خودتون
سوزن هم ببرید برای نصب کارت به لباس
بعضی حوزه ها اب معدنی و کیک میدن ورودی شون بعضی ها هم نمیدن
برای همین متکی به خود برید سرجلسه
فرایند ازمون اینجوریه که بلندگو رو برمیدارن و شروع میکنن صحبت کردن اولش
یه نظرسنجی هم میدن بهتون پرکنید که تستی هست و ده بیست تا سوال داره راجع به فرایند کنکور و رضایت و ...
بعد از اتاق کنترل ، کد میدن به مراقب ها که پاسخنامه پخش بشه
بعد قران پخش میشه تا پنج دقیقه مونده به هشت حدودا
بعد از اتاق کنترل ، کد میدن به مراقب ها که دقیقا کدش یادم نیست ولی مضمون و مفهومش اینه که سوالات عمومی پخش بشه
راس ساعت هشت اعلام میکنن که پاکت سوالات رو بردارید بازش کنید و شروع کنید
بعدش یه سکوت عجیبی میشه تا چند دقیقه
همین حین مراقب میاد میگه منو نگا ، صورتتو با عکس کارت و کارت ملی ت چک میکنه و میره
سوالات عمومی پایان وقت عمومی جمع میشه و نمیتونید از وقت اختصاصی برای عمومی استفاده کنید
وارد کردن گزینه ها رو هم نذارید برای اخر
بعضی مراقب ها راه میان اما بعضی ها ممکنه راه نیان و دفترچه رو بگیرن از دستتون
پیش بینی انواع اقسام شرایط رو هم بکنید
مئن سال 93 از جلو یکی از دانش اموزای من سوسک رد شده و نشسته رو سرش
یا 92 حوزه ی خودم برق رفت و کولر و لامپ ها یکی دو دقیقه خاموش شد
احتمالش کمه که این اتفاقات بیفته چون معمولا سازمان سنجش به خاطر ابروی خودش هم شده مکان های مناسب رو انتخاب میکنه اما باز هم به احتمال همون یک درصد ، امادگی داشته باشید برای حفظ تمرکزتون در هر شرایطی
و همجینن سوالاتی که بچه ها دارن پاسخ داده بشه
مسئله مهم این که لطفا سوالاتتون مرتبط با تاپیک باشه و یقیه سوالات رو تو تاپیک های مربوط به خودش بپرسید .
روالش اینجوریه: که شما باید کارتتون رو پرینت بگیرید از سایت . فکر میکنم از بیستم به بعد این کار شدنی باشه
حسابی چک کنید اطلاعات کارت رو که درست باشه و اگه دیدید مغایرت داره چیزی ، نگران نباشید .اولین نفری نیستید که این مشکل براش پیش اومده و قابلیت اصلاح داره
ادرس حوزه امتحانی تون روش نوشته شده . من خودم توصیه میکنم یه بار قبل کنکور برید یه چرخی بزنید تو حوزه ازمون تون
باعث میشه روز کنکور ، اولین باری نباشه که حوزه تون رو میبینید و همین که اشنا باشه به چشمتون باعئ ارامش خاطر میشه
بسته به فاصله ی حوزه تا خونه ، زمان درستی رو برایخروج از خونه و به موقع رسیدن انتخاب کنید
همین پارسال من روز ککور دانشگاه بودم (حوزه کنکور بود ) و سه چهار نفر زار میزدن که تروخدا بذارین بریم داخل و خب طبعا نگهبان ها هم ممانعت میکردن .
نکته بعد اینکه کارتتون باید امضا و اثر انگشت داشته باشه
خیلی ها شب قبل اثر انگشت میزنن که راحت باشم ولی اگر هم فراموش کردید اتفاق بزرگی نمیفته
همون روز کنکور بعد اینکه از در حوزه وارد شدید و خواستید صندلی تون رو پیدا کنید ، یه استامپ گذاشتن و فوقش سه دقیقه طول میکشه که انگشت بزنید
دو سه تا مداد ببرید با خودتون برای پرکردن گزیننه ها و بسته به اینکه با خودکار احت ترید یا اتد (مداد فشاری / مداد مغزی (به گویش های کاشونی و سایر گویش ها)) اونم برای حل سوالات بردارید و البته که توصیه ی همه مداد هست چون اگه جا برای چرک نویس کم بیارید میشه پاک کرد و دوباره استفاه کرد .
اب ببرید با خودتون و ترجیحا توش یکم شکر و ابلیمو هم بزنید
شکلات (ترجیحا رنگارنگ عه مینو ) ببرید با خودتون
سوزن هم ببرید برای نصب کارت به لباس
بعضی حوزه ها اب معدنی و کیک میدن ورودی شون بعضی ها هم نمیدن
برای همین متکی به خود برید سرجلسه
فرایند ازمون اینجوریه که بلندگو رو برمیدارن و شروع میکنن صحبت کردن اولش
یه نظرسنجی هم میدن بهتون پرکنید که تستی هست و ده بیست تا سوال داره راجع به فرایند کنکور و رضایت و ...
بعد از اتاق کنترل ، کد میدن به مراقب ها که پاسخنامه پخش بشه
بعد قران پخش میشه تا پنج دقیقه مونده به هشت حدودا
بعد از اتاق کنترل ، کد میدن به مراقب ها که دقیقا کدش یادم نیست ولی مضمون و مفهومش اینه که سوالات عمومی پخش بشه
راس ساعت هشت اعلام میکنن که پاکت سوالات رو بردارید بازش کنید و شروع کنید
بعدش یه سکوت عجیبی میشه تا چند دقیقه
همین حین مراقب میاد میگه منو نگا ، صورتتو با عکس کارت و کارت ملی ت چک میکنه و میره
سوالات عمومی پایان وقت عمومی جمع میشه و نمیتونید از وقت اختصاصی برای عمومی استفاده کنید
وارد کردن گزینه ها رو هم نذارید برای اخر
بعضی مراقب ها راه میان اما بعضی ها ممکنه راه نیان و دفترچه رو بگیرن از دستتون
پیش بینی انواع اقسام شرایط رو هم بکنید
مئن سال 93 از جلو یکی از دانش اموزای من سوسک رد شده و نشسته رو سرش
یا 92 حوزه ی خودم برق رفت و کولر و لامپ ها یکی دو دقیقه خاموش شد
احتمالش کمه که این اتفاقات بیفته چون معمولا سازمان سنجش به خاطر ابروی خودش هم شده مکان های مناسب رو انتخاب میکنه اما باز هم به احتمال همون یک درصد ، امادگی داشته باشید برای حفظ تمرکزتون در هر شرایطی