• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : روز کنکور

به نقل از MERRY :
سر کنکور اگه گزینه هارو با اتد پر کنیم ممکنه گیر بدن؟ حتمن باید مداد باشه؟
بعد بعضیا میگن روز قبلش برید استخر خسته بشید، شبش راحت خوابتون ببره...فکر خوبیه؟

ببین گیر نمیده کسی ولی ممکنه خوب نتونی پر کنی و پاسخنامه ت تصحیح نشه یا مثلا اون گزینه ر و دستگاه نگیره

ضمن اینکه به خاطر سطح کم اتد ، بیشتر طول میکشه اون گزینه رو پر کنی

استخر و هرجای دیگه هم میتونین برین اما انصافا مراقب خودتون و دست و پا و سرماخوردگی و ... باشید

در تکمیل عرایض بقیه خاطر نشمان کنم که :|

فونت دفترچه درشت هستش و برگه هاشم سفیده جا واسه محاسباتم هست از این لحاظ مشکل نداره
دفترچه هر کی به نامه و کد داره و گزینه ی جواب شما با اطرافیانتون متفاوته
همون طور که دوستمون گفتن!دفترچه توی یه پاکت پلاستیکیه که راحت باز نمیشه :| مخصوصن از اونجایی که گفته باز کنین خیلی سخت باز میشه :| از وسط باز کنین ب نظرم
یکی از دبیرامون میگفت همون اول کاری همه ی صفحه ها و کد بالاشو سریع چک کنید امکان اشتباه شدن بین این همه دفترچه وجود داره مثلن یه صفحه نباشه یا مثلن تو کد دفترچه c چن برگ کد دفترچه B باشه گفت سریع نگاه کنید که اگه اشتباه بود همون اول به مراقب بگین یه کاریش کنه.

میشه ی ذره بیشتر بگید چیکار کنیم شب قبلش خوابمون ببره؟! :-"
من همین الانم نمیتونم بخوابم،وقتیم خوابم برد خواب کنکورو رتبه و از این چیزا میبینم!
دانش اموزی هم بوده قبل کنکور تو همه ازمایشیا استرس داشته باشه ولی تو کنکور اروم باشه؟! :-"

به نقل از incognito :
میشه ی ذره بیشتر بگید چیکار کنیم شب قبلش خوابمون ببره؟! :-"
من همین الانم نمیتونم بخوابم،وقتیم خوابم برد خواب کنکورو رتبه و از این چیزا میبینم!
دانش اموزی هم بوده قبل کنکور تو همه ازمایشیا استرس داشته باشه ولی تو کنکور اروم باشه؟! :-"
خودتو ب بیخیالی بزن، من پارسال 3ساعت بیشتر نخوابیدم ولی جرئت استفاده از آرم بخش نداشتم، یا با اینکه معده درد شدید داشتم کلیدینیوم نخوردم چون خواب آور بود و ممکن بود سر کنکور تمرکزمو کم کنه، فقط بیخیال باش،در مورد سوال آخرت آره، من یکی ازدوستام همیشه استرس داشت ولی سر جلسه کنکور آروم بود، برعکس من که سر آزمایشی ریلکس بودم سر کنکور استرس گرفتم.
ی پیشنهادی هم دارم ، اونم اینکه صبح کنکور یه 2 رکعت نماز بخونین، خیلی آروم تر میشین.
و این موضوع چک کردن حرف دفترچه با پاسخنامه رو جدی بگیرین، برای دوستم پاسخ نامه و دفترچه کدش یکی نبود
و اینکه جدی میگم، از آدمهای منفی باف دوری کنین، انرژی تونو قبل کنکور نابود میکنه، با دوستای منفی بافتون صحبت نکنین،
روز قبل کنکور اگر ی آدم میتونه بهتون انرژی بده بهش زنگ بزنین یا برین دیدنش
در مورد پر کردن گزینه ها با اتود، 0.5و0.7 خیلی پر کردن باهاش سخت و وقت گیره، باز 0.9 ی چیزی،

الان من که هشت نه ساله پنج دهم دارم عوضش کنم؟ عادتمو بهم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟ :-؟
یه سوال مزخرف:-" جامدادیمونو میذارن ببریم دیگه نه؟:دی

این کنکورای هنر و ریاضی پاسخ تشریحیشم هست روز قبل؟ یا فقط کلید؟
اگه هست از کجا باید دید؟

به نقل از دایناسور :
الان من که هشت نه ساله پنج دهم دارم عوضش کنم؟ عادتمو بهم بزنم مشکلی پیش نمیاد؟ :-؟
یه سوال مزخرف:-" جامدادیمونو میذارن ببریم دیگه نه؟:دی
اونو خودت میدونی...من تا سال کنکور همه ازمونا رو با 0.5میزدم، پارسال با مداد، امسال اگر خدا بخواد با 0.9
برا ما نزاشتن جا مدادی ببریم ، یا اینکه خیلی خودجوش هیچ کس نبرد سر جلسه...
در مورد سوالتون در راستای :D سوالای کنکور هنر و ریاضی، سوال ها از سایت سنجش بعد از ظهر قابل دریافتع، قلم چی هم بلافاصله کلید پیشنهادی میده، ولی کلید سنجش و پاسخ تشریحی دیر تر میاد

>:D<
به نقل از 3pide gh :
این کنکورای هنر و ریاضی پاسخ تشریحیشم هست روز قبل؟ یا فقط کلید؟
اگه هست از کجا باید دید؟

سازمان سنجش فقط سوال هارو میده
جواب تشریحی ها معمولا سایت قلمجی میذاره

سلام این درسته که نمیشه جامون رو تغییر بدیم؟
به خاطر به هم نزدن ترتیب؟

روز قبلش کنکور هنر ثبت نام کردم با این امید که با جو کنکور آشنا بشم به نظرتون برم؟

بررسی عمومیا و فیزیک و شیمی ریاضی ها واسه تجربی ها توصیه میشه عایا؟ :-‌"

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا