پاسخ : روز کنکور
سلام
خب من دو سال پیش کنکور دادم،اون قدیم ندیما (
) همه چی فرق میکرد ^-^
مام جوَون بودیم شمام جَوونین
بخندین
ممنانم
حالا جدی
لطفن وقت بذارید و بخونید.
من به عنوان یکی که کل سال کنکورشُ به خاطر استرس از دست داد و درواقع کسی که کنکور ضربه فنیش کرد یه عالمه تجربه دارم از این کوفتی که دلم میخواد تا جایی که در توانمه در اختیارتون بذارم.مهم ترینش درباره ی همین جمله ی اوله ،کنکور منُ زد زمین ولی الان بعد از 4 ترم دانشجو بدون ذره ای اغراق میگم،راضی ام و خوشحال.با اینکه اصن برنامه م این نبود واسه زندگیم.
:
باید سر کنکور به خودتون یادآوری کنید که هرچی بشه ،بشه ! هدف و این جور صوبتا رو باید طی دوران تحصیل و سال پیش دانشگاهی براش زحمتتونُ میکشیدین و دغدغه شُ میداشتین.این روزا وقت فک کردن به نتیجه نیست .به این فک کنید که میرید یه امتحان عین همه ی امتحانای زندگیتون میدین(نگین شعار میده،رو خودتون کار کنید که همینطوری بشه دیدتون)
اگه مث من با اماکن متبرکه میونتون خوبه ،روز قبل برای کسب آرامش یه سر به زیارتگاهی که دوسش دارین بزنید.
شب کنکورتونُ هی با عباراتِ اگه خوابم نبره فلان میشه و وای اگه خوابم نبره و اینا سخت نکنید.
به خودتون یادآوری کنید که امتحانایی وجود داشته که شما شب قبلش نتونستین خوب بخوابین ولی به بهترین شکل گذشتن ،پس به جهنم اگه خوابمم نبرد(اینُ بگین خوابتون میبره
)
حتمن باید یه مدرک عکس دار(کارت ملی یا شناسنامه ی عکس دار ) همراهتون باشه .اگه ندارین هول نکنید
منم نداشتم ،رفتم از سازمان سنجش پرسیدم گفتن گواهی اشتغال به نحصیل عکس دار با مهر مدرسه هم قبوله،پس سکته نکنید.
اگه کارتتونُ پرس میکنید حتمن قبلش اثر انگشت و امضا رو بزنید،که دردسر نشه .
با خودتون خوراکی قندی مثل خورما ،توت خشک و آبنبات ببرین که خدایی نکرده قندتون نیفته.
یه سری دوستان با تیپ مهمونی اومده بودن
یه لباس راحت بپوشین (واسه خانوما لباس فرم مدرسه فک کنم مناسب ترینه بس که گشاده
) که یه موقع خدایی نکرده نوع پوششتون مشکل ایجاد نکنه برای ورود.
جاتونُ با همه ی کم و کاستیاش قبول کنید و هی مقایسه نکنید.اعصابتون به هم میریزه .
کاری به آدمای اطرافتون نداشته باشین،قطعن اونایی که سر نیم ساعت پاسخ نامه رو میدن و میرن هدفشون با شما فرق میکنه !
یادتون نره ،شما سمپادی این مملکتین،
بهترین جایگاها حقتونه،مبادا بذارین موارد ناچیز و مسخره حقتونُ پایمال کنه .
توکلتون به اونی باشه که اگه بهش ایمان داشته باشین بهترین سرنوشتُ براتون رقم میزنه
دعای خیرم تو این ماه مبارک پشت تک تک شماست
برید بترکونید
که بهتون افتخار کنیم