پاسخ : روز کنکور
روز قبل کنکور شخصا خونه بودم . ۷ و ۸ شب رفتیم با خانواده پارک محل ! خوب بودش . شام یه چیز معمولی بخورید مثه همیشه . چککنید که باید چه چیزایی رو ببرید شب و بزارید کنار . کارت و سوزن و مداد و روز قبل به نظرم برین مسیر حوزه رو یاد بگیرید .
حتماا زودتر برید حوزه ! شده نیم ساعت ۴۵ دقیقه زودتر برسید بهتر از استرس دیر رسیدنشه ! قشنگ برید حوزه ببینید دستشویی کجاس صندلیتون خوب باشه لق نزنه .. اینارو زودتر برید قابل حله بدون استرس . سعی کنید کارتتون رو از خونه فیکس کنید رو لباستون ، سر جلسه دارید تست میزنید یکینیاد هی بگه کارتت افتاده درستش کن !
کنکور اونقدرمحساب کتاب نداره !
یه سری دوستام رو میشناختم حوزه شون عمومی یک ربع بیشتر وقت دادن !!!
پیشنهادم برا خوراکی بردن یه چیز سادس که مستقیم بخوریدش نه مثلا کیک که بخواید کاغذ باز کنید و اینا :د چون عجله دارید سر جلسه احتمالا ! راحت باشید .
خودتونو تو ادبیات نبازید ! : معمولا با ادبیات شروع میکنند بعد ادبیات اگه سخت بود یادتون رفته بود یا هر چی خودتونو نبازید ! هر چی بلدید بزنید برید درس بعدی . استرس نگیرید و تکرار کنید برا همه همینه :د . دقیقا من خودم اینو رعایت کردم ادبیاتم شد پایین تر درصد عمومیم ولی بقیه رو خیلی بالاتر زدم (درصد نمیگم ریا نیشه

)
تو شروع اختصاصی یه چیزی بخورید .. نخوردید دیگه انصافا آخر فیزیک رحم کنید به خودتون .
آخر آزمون وقت اضافه آوردید بزارید روی سوالاتی که میتونید حل کنید نه درسی که ضریبش بالاتره ! بهترین حالت روی سوالاتی که صرفا وقت گیر بوده و از درسای مختلف این تجربه ی شخصیمه و بزرگترین اشتباهم تو کنکور که در آخر کنکور که رسیدم ته شیمی ، ۲۰ دقیقه یا یکم بیشتر وقت داشتم و همش رو گذاشتم روی ریاضی و حتی تو اون بازه یه دونه تست همنتونستم بزنم در صورتی که اگه فیزیک میزدم قطعا بلد بودم ..
اگه به این بحث علامت گذاری سوالا بی اعتنایین و یادتون میره یا هر چی حداقل فقط سوالی رو که به نظرتون توی برگشت میتونید حل کنید رو علامت بزنید که وقت اضافه آوردید گیچ نشید برید کدوم سوال !
و چند دقیقه از ادبیات که بگذره غول "کنکور" میشکنه استرستون میریزه .. نگران نباشید !
راستی بازکردن پوششه هم سادس .. چیزی نیست بابا الکی جو دادن
نگران رتبه نباشید . بهترین خودتون باشین