• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : روز کنکور

روز قبل کنکور شخصا خونه بودم . ۷ و ۸ شب رفتیم با خانواده پارک محل ! خوب بودش . شام یه چیز معمولی بخورید مثه همیشه . چک‌کنید که باید چه چیزایی رو ببرید شب و بزارید کنار . کارت و سوزن و مداد و روز قبل به نظرم برین مسیر حوزه رو یاد بگیرید .
حتماا زودتر برید حوزه ! شده نیم ساعت ۴۵ دقیقه زودتر برسید بهتر از استرس دیر رسیدنشه ! قشنگ برید حوزه ببینید دستشویی کجاس صندلیتون خوب باشه لق نزنه .. اینارو زودتر برید قابل حله بدون استرس . سعی کنید کارتتون رو از خونه فیکس کنید رو لباستون ، سر جلسه دارید تست میزنید یکی‌نیاد هی بگه کارتت افتاده درستش کن !
کنکور اونقدرم‌حساب کتاب نداره !
یه سری دوستام رو میشناختم حوزه شون عمومی یک ربع بیشتر وقت دادن !!!
پیشنهادم برا خوراکی بردن یه چیز سادس که مستقیم بخوریدش نه مثلا کیک که بخواید کاغذ باز کنید و اینا :د چون عجله دارید سر جلسه احتمالا ! راحت باشید .
خودتونو تو ادبیات نبازید ! : معمولا با ادبیات شروع میکنند بعد ادبیات اگه سخت بود یادتون رفته بود یا هر چی خودتونو نبازید ! هر چی بلدید بزنید برید درس بعدی . استرس نگیرید و تکرار کنید برا همه همینه :د . دقیقا من خودم اینو رعایت کردم ادبیاتم شد پایین تر درصد عمومیم ولی بقیه رو خیلی بالاتر زدم (درصد نمیگم ریا نیشه :)) )
تو شروع اختصاصی یه چیزی بخورید .. نخوردید دیگه انصافا آخر فیزیک رحم کنید به خودتون .
آخر آزمون وقت اضافه آوردید بزارید روی سوالاتی که میتونید حل کنید نه درسی که ضریبش بالاتره ! بهترین حالت روی سوالاتی که صرفا وقت گیر بوده و از درسای مختلف این تجربه ی شخصیمه و بزرگترین اشتباهم تو کنکور که در آخر کنکور که رسیدم ته شیمی ، ۲۰ دقیقه یا یکم بیشتر وقت داشتم و همش رو گذاشتم روی ریاضی و حتی تو اون بازه یه دونه تست هم‌نتونستم بزنم در صورتی که اگه فیزیک میزدم قطعا بلد بودم ..

اگه به این بحث علامت گذاری سوالا بی اعتنایین و یادتون میره یا هر چی حداقل فقط سوالی رو که به نظرتون توی برگشت میتونید حل کنید رو علامت بزنید که وقت اضافه آوردید گیچ نشید برید کدوم سوال !

و چند دقیقه از ادبیات که بگذره غول "کنکور" میشکنه استرستون میریزه .. نگران نباشید !
راستی بازکردن پوششه هم سادس .. چیزی نیست بابا الکی جو دادن :))
نگران رتبه نباشید . بهترین خودتون باشین

برای محاسبات پایین برگه جا گذاشتن یا کنارش؟

به نقل از ناهیــــد :
برای محاسبات پایین برگه جا گذاشتن یا کنارش؟
پایین

X_X X_X [-o<
دوستان میدونم جاش نیس ولی خیلی مهمه
باید میرفتیم سایت سجنشم نمره های پیش و تایید میکردیم?من همچین کاری نکردم مدرسه کدمونداره نابودم ینی؟؟

به نقل از ShiNinG :
X_X X_X [-o<
دوستان میدونم جاش نیس ولی خیلی مهمه
باید میرفتیم سایت سجنشم نمره های پیش و تایید میکردیم?من همچین کاری نکردم مدرسه کدمونداره نابودم ینی؟؟

مگه مهلتش تموم شده؟سایت سازمان سنجش نه dipcode.medu.ir عین سومه دیگه به مدرسه چ ربطی داره؟

*****پایینی برو تو سایت سازمان سنجش بخش سراسری توضیح داده امروز مطلبشو گذاشته بخون متوجه میشی

الآن نمرات نهایی پیش و تایید کردم کدشو کجا باید باور کنم؟

.اگر ی سوالیو دیدین نمیتونین حل کنید،غیرتی نشید ک "اای،من 200 تا دینامیک زدم،اینو باید. جواب بدم!" بعد 5 دقیقه وقت بذارید روش،هر وقت گیره همچین حالتی افتادین،یادتون بیاد که یک تست از فشار (که بلدیو ممکنه وقت گم بیاری) با این تسته دینامیک یکیه!!

.اگ دیدین ی درسی سخته،مثلا فیزیک پارسال سخت شد،هول نکنید ک برید سراغ شیمی بعد فکرتون پیشه فیزیک باشه بعد دوباره برید شیمی بعد همینجوری تو رفت و امده بین صفحات قاطی کنید:دی ،این جمله رو قبول کنید ک اگر برای شما سحته،برای دیگرانم سخته!پس ارامشتونو در هر صورتی حفظ کنید!

.از الان واسه شبه قبلش نگید"خابم نمیره،چیکار کنم و فلان " اون شب هم مثه بقیه شبا!من یادم میاد اونشب رفتم حرم،بعد خندوانه داشت(گوهر خیر اندیشم بود:-" )بعدشم خیلی راحت گرفتم خابیدم،ن ک ادم خوش خابی باشم،ولی اون شب اون ارامشی ک از حرم گرفتم گفتم خدایا هر چی صلاحه،باعث شد اروم باشم!
شما ها هم از الان باور گنید ک شبه کنکور خوابه خیلی راحتیو خواهید داشت.

.به هیچ وجه فست فود نخورید اونشب!سنگین میشید!

.یک ارامش عجیبی داره وقتی از جلسه میاین بیرون،یکم شلوغه!یکمم گرمه :-" ،ولی ی عده از همراهان داد میزنن " خوش ااااومدی قهرمانن /m\" ی عده هم فیلم میگیرن ،روحتون شاد میشه خلاصه! :D

عاغا یه سوال
همه می گن سر کنکور استرس داری و فلان و بهمان و راندمانت میاد پایین!
یعنی کسی نیست که بیخیال باشه؟؟؟مثل الآنه من؟!؟!؟!؟!؟!؟
یعنی راحت باسه سر جلسه؟از حداکثر راندمانشم استفاده کنه!
خب بابا ازمون های قلم چی که سخت تره از کنکور پس پرا کنکور رو پایین تر می زنن بچه ها!؟
یعنی استرسش اینقد بالاست....؟؟
ول کنید بابا... :D :D :D :D :D

سال پیش هندسه سخت بود. من تو دور اول فقط به یکیشون جواب دادم و ازاونجایی که هندسم خوب بود کمی ناراحت بود جبر واحتمال و گسسته به غایت چرت بود ومن که میخواستم وقت تلف شده سر هندسع رو جبران کنم با یه سرعتی جبرواحتمال رو زدم که بدترین سوتی های ممکن رو سرشون دادم مثلا یادمه 6فاکتوریل رو 120 درنظرگرفته بودم و...
خلاصه گفتم اگه بعد یه سری تست سخت، یه سری تست اسون دیدید ، خرکیف نشین و زیادی عجله کنیدو گند بزنین به ازمون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا