salamak
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين 1
- شهر
- اصفهان
- مدال المپیاد
- المپياد زيست
- دانشگاه
- علوم پزشکی اصفهان
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : روز کنکور
نقل قول از: Mortez در 07 ژوئن 2015 ,ساعت 15:38:53
به نظر من اگر آدمای موفقی که الزاما از جای خوبی شروع نکردن و به موفقیت رسیدن رو مثال بزن
(به نظرم بهترین راه و موثرترین همین مثال زدن هم باشه )
+ روحیه الکی نیس
نگاه کنید :
ما دوتا از فامیلای دورمون رفتن برق شریف دکترا هم گرفتن
اومدن دانشگاه آزاد گناباد تدریس کنن
یا مثلا یکی از بچه ها میگف همسایشون پزشکی آزاد تناکبن خونده
ولی تخصص شو گرفته + حتی رفته یه دوره تو هاروارد
+ پویا وحیدی (ابته اون خیلیییییییییییییی شاخ بود )
دانشگاه فردوسی ریاضی محض بود
بعد رفت کمبریج
و الان کالیفرنیا تکنولوژی هستش !
بچه واقعا کنکور آخرش نیش
هزاران راه واسه موفقیت هست
+++ کنکور فقط نشاندهنده تلاش طرفه !
امیدوارم مفید باشه
چون بسیار حال نمودیم با حرف ایشون، یه چیزی هم من بگم
اقا سال 92, همه اومدن جییییغ زیست سخت بود فلان بود بهمان بود..
ما تو خرداد که میزدیم دیدیم اصلا چیزی نبوده 92..خیلی راحت حدود نود زدم، وقت زیادی هم نذاشتم روش اونجور که 50 دقیقه گذاشته
بودن...دوباره سال 93 همه اومدن زیستش سخت بووود ریاضیش داغوون شیمیش رو اصلا حرفشو نزن...
دوباره امسالدادم 93 رو، وندیده بودم سوالاشو اصلا، ریاضی که رتبه 116 46 درصد زده بود، من 66 زدم و مبحث نخونده داشتم!!
شیمی مجددا راحت 70 شد، زیست که یکماهه نخوندم 70..یه دوستامم 90 زد اصلا زیست رو..
و من مطمئنم، بعد 94 همه میان جیییغ داااد که چی سخت بود و نمیشد جواب دادو.. و یکی دوباره خرداد 95 از خودش میپرسه چرا اینا میگفتن سخته؟! اقا کنکور سخت نیس، سخت تو ذهن شماهاس، منتظرین برین سر جلسه هیچ سوالی رو نفهمین، منتظرین نتونین شیمیارو حل کنین، انتظار دارین ریاضی یکساعت بیشتر طول بکشه..
من امتحان کردم، خدایی سر قلمچی استرس میگرفتم در حد چی، میدونم اسون تر بود 15 خردادش، ولی وقتی با این دید رفتم رتبم 1100 تا بهتر شد!! خلاصه اسون بگیرین ، مطمئن باشید شخصی که سال 95 که برای اولین بار داره 94 رو میبینه، تعجب میکنه از این همه قیل و دادی که راه افتاد پارسال..
این یه چیزی بود از پارسال، عملکردن بهش نتیجه ش رتبه و رشته ی الانم شد، سعی کنین همین دید رو نگه دارین..حالا امسال که کنکور 94 رو میدادید چطور بود؟..پارسال همه ی تخصصی هاش، به خصوص فیزیک، کشته داد.
95 م هیچ فرقی نداره، کنکوری 96 خرداد سال بعد میگه اینا چی میگفتن کجاش سخته.
نقل قول از: Mortez در 07 ژوئن 2015 ,ساعت 15:38:53
به نظر من اگر آدمای موفقی که الزاما از جای خوبی شروع نکردن و به موفقیت رسیدن رو مثال بزن
(به نظرم بهترین راه و موثرترین همین مثال زدن هم باشه )
+ روحیه الکی نیس
نگاه کنید :
ما دوتا از فامیلای دورمون رفتن برق شریف دکترا هم گرفتن
اومدن دانشگاه آزاد گناباد تدریس کنن
یا مثلا یکی از بچه ها میگف همسایشون پزشکی آزاد تناکبن خونده
ولی تخصص شو گرفته + حتی رفته یه دوره تو هاروارد
+ پویا وحیدی (ابته اون خیلیییییییییییییی شاخ بود )
دانشگاه فردوسی ریاضی محض بود
بعد رفت کمبریج
و الان کالیفرنیا تکنولوژی هستش !
بچه واقعا کنکور آخرش نیش
هزاران راه واسه موفقیت هست
+++ کنکور فقط نشاندهنده تلاش طرفه !
امیدوارم مفید باشه
چون بسیار حال نمودیم با حرف ایشون، یه چیزی هم من بگم
اقا سال 92, همه اومدن جییییغ زیست سخت بود فلان بود بهمان بود..
ما تو خرداد که میزدیم دیدیم اصلا چیزی نبوده 92..خیلی راحت حدود نود زدم، وقت زیادی هم نذاشتم روش اونجور که 50 دقیقه گذاشته
بودن...دوباره سال 93 همه اومدن زیستش سخت بووود ریاضیش داغوون شیمیش رو اصلا حرفشو نزن...
دوباره امسالدادم 93 رو، وندیده بودم سوالاشو اصلا، ریاضی که رتبه 116 46 درصد زده بود، من 66 زدم و مبحث نخونده داشتم!!
شیمی مجددا راحت 70 شد، زیست که یکماهه نخوندم 70..یه دوستامم 90 زد اصلا زیست رو..
و من مطمئنم، بعد 94 همه میان جیییغ داااد که چی سخت بود و نمیشد جواب دادو.. و یکی دوباره خرداد 95 از خودش میپرسه چرا اینا میگفتن سخته؟! اقا کنکور سخت نیس، سخت تو ذهن شماهاس، منتظرین برین سر جلسه هیچ سوالی رو نفهمین، منتظرین نتونین شیمیارو حل کنین، انتظار دارین ریاضی یکساعت بیشتر طول بکشه..
من امتحان کردم، خدایی سر قلمچی استرس میگرفتم در حد چی، میدونم اسون تر بود 15 خردادش، ولی وقتی با این دید رفتم رتبم 1100 تا بهتر شد!! خلاصه اسون بگیرین ، مطمئن باشید شخصی که سال 95 که برای اولین بار داره 94 رو میبینه، تعجب میکنه از این همه قیل و دادی که راه افتاد پارسال..
این یه چیزی بود از پارسال، عملکردن بهش نتیجه ش رتبه و رشته ی الانم شد، سعی کنین همین دید رو نگه دارین..حالا امسال که کنکور 94 رو میدادید چطور بود؟..پارسال همه ی تخصصی هاش، به خصوص فیزیک، کشته داد.
95 م هیچ فرقی نداره، کنکوری 96 خرداد سال بعد میگه اینا چی میگفتن کجاش سخته.