• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

روز کنکور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : روز کنکور

به نقل از AliSHshams :
مال من تو يكانش فرق داره :-"
خب درستش همینه که فرق داشته باشه واسه من دوتاشم یه جوره و اونیه که واسه دیپلمه 8-|

به نقل از MHO :
ماله من و دوستمم همینطوریه
فک کنم ی زنگ بزنیم سنجش ب اون شماره ای ک خودشون دادن بد نباشه:-؟
ولی در کل فک نکنم مشکلی باشه،چون نمره ها ک درسته:-؟
به اینکه ما سال دوممونه ربط نداره؟ :-"
کلن راه پیگیریه این اشتباها چیه باید زنگ زد یا حضوری رفت؟ یه قسمتم هس تو سایتش میگن انلاین جواب میده :-"
اره منم نمره هاش درست بود

به نقل از 3pide gh :
به اینکه ما سال دوممونه ربط نداره؟ :-"
کلن راه پیگیریه این اشتباها چیه باید زنگ زد یا حضوری رفت؟ یه قسمتم هس تو سایتش میگن انلاین جواب میده :-"
اره منم نمره هاش درست بود
نمیدپنم،اون دوستمم پشت کنکوریه:-"
درخاتمه‌ اضافه‌ مي‌ نمايد كه‌ واحد پاسخگويي‌ غيرحضوري‌ آزمون‌ سراسري‌ سال 1395 براي‌ كليه‌ داوطلبان‌ همه‌ روزه‌ به غير از ايام تعطيل و در وقت اداري آماده‌ پاسخگويي‌ به‌ سوالات‌ مي‌باشد. لذا داوطلبان‌ درصورت‌ نياز مي‌توانند سوالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org و يا با شماره‌ تلفن 42163 – 021 به‌ طور مستقيم‌ (واحد پاسخگويي‌ غيرحضوري ‌آزمون‌ سراسري‌ سال‌ 1395 با روابط‌ عمومي‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور) تماس‌ و يا در ميان بگذارند.

هنوز وقت هست برای تایید سوابق؟

به نقل از 3pide gh :
من کد سوابق تحصیلی پیش دانشگاهیم عددش با مال دیپلمم یکیه :| :| :| الان یعنی باید برم بگن درست کنن؟
اه :-L
واسه شماها اینجوری نیس؟ اخه کدی که قبلا گرفتم با هم فرق داشتن :|

مال منم دقیقا اینجوریه.اگه تایید سواببق رو گرفته باشی نمره هات درست نشون بده فکر نکنم مهم باشه. من که بیخیالش شدم

به نقل از AliSHshams :
تو قسمت ويرايش بايد كد سوابق پيش دانشگاهيتو بزني اگه داري كدتومال من تو يكانش فرق داره :-"
منم یکانش فرق داره.برم ویرایش؟

به نقل از فافا خانوم :
مال منم دقیقا اینجوریه.اگه تایید سواببق رو گرفته باشی نمره هات درست نشون بده فکر نکنم مهم باشه. من که بیخیالش شدم
تو اون قسمت ويرايش كه روي كارت داشت رفتم كد سوابق تحصيليمو وارد كردم يه قسمت بود براش حالا نميدونم ديگه چي پرسيدين
طبيعتا هم اگر فرق داره مشكل خاصي فكر نكنم وجود داشته باشه اين دوستان كدشون فرق نداره با كد ديپلمشون برا همين نگران؟ شدن

به نقل از AliSHshams :
تو اون قسمت ويرايش كه روي كارت داشت رفتم كد سوابق تحصيليمو وارد كردم يه قسمت بود براش حالا نميدونم ديگه چي پرسيدين
طبيعتا هم اگر فرق داره مشكل خاصي فكر نكنم وجود داشته باشه اين دوستان كدشون فرق نداره با كد ديپلمشون برا همين نگران؟ شدن

من کد سوایق تحصیلی دیپلم و پیشدانشگاهیمو تایید کردم نمراتم درسته ولی توی همون صفحه پرینت کارت هر دو کد رو کد دیپلمم زده.دقیقا همین که بچه ها گفتن.فکر نکنم مهم باشه.
مرسی که جواب دادین :)

یه چیزی راجب روز کنکور بگم؟ کسایی که کنکور ریاضی می‌دین برمی‌گردین خونه، گوشی رو روشن نکنین، تلفن خونه رو هم از پریز بکشین برای یک روز! چون چه بخوایین چه نخوایین تجربیا زنگ می‌زنن ازتون راجب سختی و سوالا می‌پرسن. هم شما اعصابتون خورد می‌شه، هم اونا شاید استرس بگیرن. من گوشیمو تا یک ساعت روشن نکردم، دیدم تلفن خونه زنگ زد. شماره رو نمی‌شناختم و جواب دادم فهمیدم دوستمه دیده گوشیم خاموشه با یه شماره دیگه زنگ زده به خونه که من بردارم. :| کاملا پاچه‌شو گرفتم ولی خب چه فایده! :D

واقعا از ریاضی ها تقاضا دارم کنکور که میدین میاین تا فرداش میدونم سخته تحمل کنید انقد اه و ناله و فغان راه نندازید همچین ناله میکنن ادم فک میکنه الان طرف 50000 میشه رتبش میاد دویستو فلان :| خب نکن دوست عزیز :|
تجربی ها هم فک نمیکنم فایده ای داشته باشه پرسیدن اینکه کدوم درس سخت بوده چون درسای یکسانی سخت نمیشه :| من یادمه پارسال پسرخالم که از کنکور اومد ازش پرسیدم گف فیزیک اسون بود فقط فرمولارو یه نگاه کن همین :| :)) :D سوالات ما طوری بود جزوتم با خودت میبردی فایده ای نداشت :|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا