- نام مرکز سمپاد
- شهید حقانی
- شهر
- بندرعــباس
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
پاسخ : مدافعین حرم
همه جای دنیا هروخ هرجنگی باشه هرکی دلش میخاد میره میجنگه اینهمع تبعه اروپایی داعش پس از کجا میان دوست گرامی؟..
من میگم همون منطقی ک شما ازش حرف میزنید رو با استدلالتون دارید تخریب میکنید....
کجای دنیا این منطق که چون داعش تو ایران عملیات نداشته پس حتمن داعش ایرانیه رو میپذیرن؟....اصلن اگه اینطور بود ایران چنین دلیل مسخره ای باقی میذاشت؟..
پس شما ک مدعی حرف منطقی هستید پاتونو روی منطق نذارید و دلایل غیر منطقی بیارید .
و اینکه میگید جان ی انسان ارزش داره یا مقبره یکی....باز هم برمیگردیم سر منطق ک شما مدعی بحث با این اصل هستید...
منطق میگه انسان ها آزادی دارند....آزادی عقیده دارند...من شیعه مسلما جونم رو خیلی کمتر از حرم حضرت زینب میبینم ....شاید این با عقاید شما جور نباشه ولی منطق میگه هرکی میتونه تا جایی ک ب آزادی بقیه تجاوز نکنه عقیده خودشو داشته باشه...منم کاری ب عقیده شما ندارم و از شما نمیخام در جنگ حضوری داشته باشید ولی خودم جونم رو در راه اعتقادم میدم..
و اعتقاد من حرم زینب (س) هست...
به نقل از CPHM :من نمی گم کسی باید به حرف من گوش بده
کسی که غرق در افکار خودش شده و نمی بینه اگر پاش بیفته براش میره جنگ و مسئله همینه
بعد هم کجای دنیا هرکی هروقت دلش خواست میره می جنگه؟؟!!
بحث من روی هدف منطقی این اعمال بود
دوباره می پرسم ایا امام شما نیاز به دفاع شما از قبرش داره؟؟!!
ایا جان یک نفر با قبر یک نفر قابل مقایسه است؟؟!!
همه جای دنیا هروخ هرجنگی باشه هرکی دلش میخاد میره میجنگه اینهمع تبعه اروپایی داعش پس از کجا میان دوست گرامی؟..
من میگم همون منطقی ک شما ازش حرف میزنید رو با استدلالتون دارید تخریب میکنید....
کجای دنیا این منطق که چون داعش تو ایران عملیات نداشته پس حتمن داعش ایرانیه رو میپذیرن؟....اصلن اگه اینطور بود ایران چنین دلیل مسخره ای باقی میذاشت؟..
پس شما ک مدعی حرف منطقی هستید پاتونو روی منطق نذارید و دلایل غیر منطقی بیارید .
و اینکه میگید جان ی انسان ارزش داره یا مقبره یکی....باز هم برمیگردیم سر منطق ک شما مدعی بحث با این اصل هستید...
منطق میگه انسان ها آزادی دارند....آزادی عقیده دارند...من شیعه مسلما جونم رو خیلی کمتر از حرم حضرت زینب میبینم ....شاید این با عقاید شما جور نباشه ولی منطق میگه هرکی میتونه تا جایی ک ب آزادی بقیه تجاوز نکنه عقیده خودشو داشته باشه...منم کاری ب عقیده شما ندارم و از شما نمیخام در جنگ حضوری داشته باشید ولی خودم جونم رو در راه اعتقادم میدم..
و اعتقاد من حرم زینب (س) هست...