- شروع کننده موضوع
javadjan14
مهمان
به نظرتون حوزه ی علمیه بهتره یا دانشگاه؟چرا؟؟؟؟
آره کاملن جدا از همه! و آزموناش هم متفاوته! شما میتونین جفتشو امتحان بدین اگه قبول شدین جفتشو برین!به نقل از Tar Tar :سلام.
یه سوال دارم .
همین درسای دانشگاه رو میشه حوزه خوند یا کلا جدان اینا ؟ ینی مثلا کسی بخواد حقوق بخونه میتونه اونجا بخونه ؟
به نقل از javadjan14 :به نظرتون حوزه ی علمیه بهتره یا دانشگاه؟چرا؟؟؟؟
اگر برا اینکارا خوب بود که تاحالا تو صدتا مدرسه علمیه داشتی واسه خودت عزیزمبه نقل از CPHM :حوزه عالیه برای پولدار شدن و پول مردم رو خوردن
به نقل از Tar Tar :سلام.
یه سوال دارم .
همین درسای دانشگاه رو میشه حوزه خوند یا کلا جدان اینا ؟ ینی مثلا کسی بخواد حقوق بخونه میتونه اونجا بخونه ؟
به نقل از amirziaee680 :آره کاملن جدا از همه! و آزموناش هم متفاوته! شما میتونین جفتشو امتحان بدین اگه قبول شدین جفتشو برین!
البته بعضی از حوزه ها فک میکنم شرط حضور هم داخل حوزه رو داره ولی اوناییکه نداره میشه
به نقل از (ره) :این کامل به شحصیت شما بستگی داره
اگر خواستین تو پی وی بیشتر از خودتون بهم بگیناگر برا اینکارا خوب بود که تاحالا تو صدتا مدرسه علمیه داشتی واسه خودت عزیزم
ازمون ها و دروسشون جداست البته رشته هایی مثل قضاوت دروس حوزوی و دانشگاهیی اشتراکات زیادی دارن ولی طول مدت تحصیل از طریق حوزه بیشتر فک میکنم باشه
خیر امکان تحصیل حوزه و دانشگاه در 6 پایه اولیه بصورت همزمان وجود نداره
اها دارین این سوال برای کسی میپرسید!به نقل از Tar Tar :آهان ینی فردی که میخواد حقوق بخونه حوزه دقیقا از کجا باید شروع کنه ؟ فرض کنید این فرد لیسانس حقوق داره و برای ارشد بخواد بخونه .. :)