- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : کنکور چطور بود ؟
.
.
نو پرابلم بچه ها میان میبینن ...طرح تخریبی میذاریم ملت هم همه بیکار و کنکور دادهبه نقل از مُجتبی :الان یه رده بالا باز میاد گیر میده به من "-:
دو نفری مسابقه نمیشه که "-:
راس میگن!به نقل از Sina.A :چیزه؛ بذارید یه خاطره براتون تعریف کنم. کنکور که تموم شد، یکی از مراقبا که از مشاورای شلمچی بود، اومد بالای سرم و پرسید که چطور بودی؟ گفتم گند زدم. اون موقع واقعن فک میکردم گند زدم. گفت از کجا میدونی؟ گفتم وقت کم آوردم و اینا... بعد گفت تجربهی من بهم میگه معمولن کسایی که وقت کم میارن و فک میکنن خراب کردن، به نسبت خوب دادن آزمونو. برای من همینطوری بود واقعن! به نسبت خودم خوب بودم. اینه که میخوام بگم نگران نباشید و اینا.
یه توصیهی دیگه هم اینکه فارغ از اینکه خودتون فکر میکنید خوب بودید یا بد، حتا به اعضای خونوادهتون چیزی نگید! بگید نمیدونم... چون اگه بهتر از اون چیزی بشید که گفتید، بقیه نسبت بهتون یه حس بدی پیدا میکنن و اگه بدتر از پیشبینیتون بشید، حتا اگه هنوزم خوب شده باشید، تشویق نمیشید و خودتون احساس شکست میکنید و اینا. خلاصه اینکه پیشنهادیکنم به همه بگید نمیدونم... چک نکردم... .
واقعابه نقل از مُجتبی :تقصیر این چتباکسِ همهش جدن "-:
به نقل از MHO :واقعا
اینو برندارن اخرش از من بپرسن تابستون چیکار کردی،ادرسه اینجا رو میدم،بیان زمانی ک به بیت و بایت تبدیل کردمو ببینن
ی هفته زیاد بودمبه نقل از مُجتبی :شما که دیگه اونجا واسه خودتون برو بیایی دارین "-:
حمیده بیا غیبت..به نقل از حمیـده :واگذارتون میکنم به امیررضا. B-)
غیبت راجب کی؟به نقل از مينا :حمیده بیا غیبت..
میخوای برم سبری بخرم بیام/
هممون دور هم بودیم کلنبه نقل از حمیـده :غیبت راجب کی؟
از بچهها خبر داری چطور دادن؟
جدی من حتی نمیتونم فکر کنم یکی چطور میتونه سه سال پشته کنکور بمونه...به نقل از مينا :هممون دور هم بودیم کلن
ار بچه های سال قبل که 3 ساله میشدن امسال مشاوره میگرفتیم برای سال دوم پشت کنکوری.