• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا اعلام نتایج 95

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تا اعلام نتایج 95

به نقل از سمپادك :
اگه منظورت دانشگاه تهرانه که شوخی جالبی بود |: من خبر ندارم بقیه رو ولی دولتی که این شده..
اینقدر اینا که پردیسن به نفعشونه اگه میتونین برین پردیس، رتبه دولتی م اوردین برین پردیس، همین طرح نداشتنشون خداس..اپلای هم بخواین بکنین ازادین.
پردیس طرح داره

طرح داره..
ولی سه برابر خدمت ب وطن نداره..

سلام/بارتبه یازده هزار منطقه2 چی میشه قبول شد؟ :((

ی چیزیم برای شهریه دانشگاهای پردیس موقعه انتقالی بگم :-"
علاوه بر هزینه دانشگاه مقصد،باید یک درصدی (پارسال 20 بود فک کنم!) از شهریه دانشگاه مبدا رو هم بدین :-"
و انتقالی گرفتن دانشگاهای نوین،فقط بینه خودشونه،از یک نوین نمیتونین برین معمولی و برعکس!
و سخته مسلما،دانشگاها نمیزارن منبع درامدشون (دانشجوها!) برن دانشگاه دیگه خرج کنن،ول نمیکنن راحت :]

دوستان این اختلاف فاحش رو چجوری توجیه میکنید؟ :-? :-?

0000000000000000000000000.PNG

به نقل از MHO :
ی چیزیم :| برای شهریه دانشگاهای پردیس موقعه انتقالی بگم :-"
علاوه بر هزینه دانشگاه مقصد،باید یک درصدی (پارسال 20 بود فک کنم!) از شهریه دانشگاه مبدا رو هم بدین :-"
و انتقالی گرفتن دانشگاهای نوین،فقط بینه خودشونه،از یک نوین نمیتونین برین معمولی و برعکس!
و سخته مسلما،دانشگاها نمیزارن منبع درامدشون (دانشجوها!) برن دانشگاه دیگه خرج کنن،ول نمیکنن راحت :]
خیلی بده که دانشگاه از این به بعد به چشم منبع در امد نگامون خواهد کرد :| 8-|
ولی اصولن دانشگاه مقصد راحتتر قبول میکنه انتقالیه بین ال رو ...اینطور نیست؟
فکر کنم اکثر مشکل انتقالی گرفتن به اینه که دانشگاه مقصد قبول کنه

به نقل از MHO :
ی چیزیم برای شهریه دانشگاهای پردیس موقعه انتقالی بگم :-"
من دوستم پارسال بین الملل شمال قبول شد میخواست بیاد مشهد گفتن 50 میلیون هزینه داره
+پارسال نوشته بودن شهریه ی بین الملل 8 میلیون[nb]امسال رو نمیدونم چقدر هستش[/nb] تازه خوابگاه اینام ندارن هزینه ی اینام هست بعد یکی از بچه ها که مشهد میخوند گفت نخییییر از این خبرا نیست 8 میلیون مال دانشگاه درجه 3 هستش ما داریم بیشتر از اینا میدیم[nb]نقل قولِ[/nb](نمیدونم دانشگاهای دیگم اینطورین یا نه)

به نقل از مينا :
خیلی بده که دانشگاه از این به بعد به چشم منبع در امد نگامون خواهد کرد :| 8-|
ولی اصولن دانشگاه مقصد راحتتر قبول میکنه انتقالیه بین ال رو ...اینطور نیست؟
فکر کنم اکثر مشکل انتقالی گرفتن به اینه که دانشگاه مقصد قبول کنه
فک نمیکنم انتقالی تو بین الملل خیلیم سخت باشه من دوست دیگم!از بین الملل شاهرود اتقالی گرفت اومد بجنورد.اصن یه ترمم شاهرود نرفت البته باباشم هیئت علمی بود :-"

پشت کنکوری شدن یا پزشکی بندرو بوشهرو یاسوج و جهرم و...؟؟
ایا میشه اینجور جاها پیشرفت کرد و ادم خیلی با سوادی شد؟
به هیچ وجه قصد توهین به عزیزانی که اینجاها می خونن ندارم اما من توقعم بالاست. پشت کنکوری شدن برام سخت خواهد بود شرایط روحی شو ندارم.
ایا مثالی دارید که این دانشگاه ها خونده باشن اما خیلی پیشرفت کرده باشن؟

به نقل از arvin.a :
دوستان این اختلاف فاحش رو چجوری توجیه میکنید؟ :-? :-?

0000000000000000000000000.PNG
اینکه کمه خواهر من با اختلاف ۲۰۰۰رتبه با نفر قبلیش از م.شیمی قبول شده بود
خوب لابد افراد مابینشون یا علاقه ای به اون رشته نداشتن یا پشت کنکور موندن

من شنیدم که هنوز بحث هست سر طرح بین ال.....مثلن سالی که ما مدرک میگیریم حذف کنن طرحش رو ما طرح خواهیم داشت یا نه؟
بعد هم اینکه طرح رو میشه خرید؟ کسی رو سراغ دارین خریده باشدش؟ هزینش چقدر میشه حدودن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا