• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا اعلام نتایج 95

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تا اعلام نتایج 95

به نقل از مينا :
نه تعهد هست بازم..
ببین من خبر ندارم دقیق ، ولی فکر کنم بعضی رشته های پزشکی تعهد 3 برابرِ تحصیل دارن! نه همشون...:-"

به نقل از P@Ri_JAB :
انقد پشت وحشتناكه !!!!! :(
پشت برای اونایی خوبه که ۱۰ هزار به بالان وپزشکی میخان....
ولی ببین اگه روحیت خوبه وافسردگیم نداری....ناراحت نمیشی دوستات برن یونی تو بمونی... میتونی ۳ رقمی کنی خوب...دو رقمی حتا...ولی خوب ریسکه یه خزده....

به نقل از Radikal :
ببین من خبر ندارم دقیق ، ولی فکر کنم بعضی رشته های پزشکی تعهد 3 برابرِ تحصیل دارن! نه همشون...:-"
منظورم اینکه دانشجوها بازم میتونن تعهدی بخونن....
چند صفحه بعد اون کدهای سراسریای پزشکی تعهدیارو جدا زدن....

به نقل از مينا :
نه تعهد هست بازم..
تعهد دوبرابر مدت تحصیل داریم و سه برابر. اون دوبرابریه مال همه رشته های دولتیا هست. ومنظورشم اینه که تو باید دوبرابر مدت تحصیلت ایران بمونی رشته دیگه ایم نمیتونی بخونی. مگه بخری سالهای باقی موندت رو. (مثلا برق شیراز خونده بود لیسانس داشت، مدارکشو برای پزشکی اصفهان بهش نداده بودن، 6 سال تعهدشو خریده بود تا داده بودن.)
ولی تو رشته های علوم پزشکی اینجوریه که میتونی بعد عمومی بری تخصص امتحان بدی حداقل.
اما تعهد سه برابر، تا نصف این تعهده نره حتی تخصصم نمیتونی بدی. یعنی بعد عمومی، فقط 11 سال باید صبر کنی تا بتونی تخصص بدی.
کلا یعنی فرقی نداره. تعهد به هرحال هست، برا همه رشته ها.

واقعا كه گبج شدم

كسي ميدونه آزاد دارو تهران و اطراف چه رتبه اي ميخواد؟
بعد يه سوال اگه آزاد قبول شي نري كه از كنكور ٩٦محروم نميشي؟؟؟
جايي هست مثل كانون ادم بتونه قبولياي ٩٤ ازاد رو ببينه؟؟

به نقل از سمپادك :
از اموزش پرسیدن گفتن نداره!
sadlove: دوبرابر نه سه برابر ه برابر برای تعهدیاس.
آموزش اینارو نمیدونه تازه اموزش علوم پایه جدا از فیزیوپات و ...
ما فامیلمون رئیس دانشکده س گفت داره
مطمئن باشید که داره

به نقل از P@Ri_JAB :
انقد پشت وحشتناكه !!!!! :(
بزرگترین معضل پشت نخوندن و استرسه. دیدم کسی رو 4 ساله پشت کنکوره، از سال اول که 1200 شد تا امسال که رتبش زیر 10 هزار شده صرفا..
خودت ببین چند مرده حلاجی، من سال اول هیچی نخونده بودم میدونستم جای پیشرفت داره کلی، ولی خیلیام هستن به قول بچه ها ترازاشونم بالاس سر یه استرس خراب میشه همه چی..
کلا بدون ریسکه. وحشتناک نیست ریسکه. هرکس به شرایط خودش باید تصمیم بگیره. اینکه خونوادتون پشتتون ان یا سرکوفت میزنن یا اصن دیگه اهمیت نمیدن به درس خوندنتون، و اینکه شما به این رفتار ها چقدر مقاوم یا حساسید، تاثیر بسزایی داره.

بالایی: عه؟ :-? خب پس نمیدونم..7 سال دیگه میبینیم!

پایینی : 2 سال. اقا تو ایران یه عالمه جای دورافتاده هست که هیچ کس نمیره، مردم اونجام پزشک و دندونپزشک احتیاج دارن، هر چقدرم مزخرف باشه طرح یکی از منطقی ترین کاراشونه.
2سال!!مفتی م نیست حقوق دارین. شما اگه به اونا کار نداری رشته رو داری اشتباه میای. مگه خوره درساش باشی.

اون سه سال طرح بین ال ها مثل خار میره تو چشمم :((
یا از اینم ناراحتم که قراره این همه پول خرج کنیم وهزینه تحصیل خودمونو خودمون بدیم....احرش با سراسریا یکیه شراطیمون :((
طرح رو نمیشه خرید؟ :(
.....
....
بالایی:من به اونا چیکار دارم؟؟؟ایا بخاطر اونا باید ۲ سال از زندگیمو هدر بدم؟
خوب خیلی دلشون میسوره برای اونا طرح سراسریارو بکنن ۴ سال...

خیلی نامردن که کل پول تحصیلمونو ازمون میگیرن و اخرش مجبورمون میکنن ۳ سالم مفتی کار کنیم براشون....
نامردا :((

به نقل از Beyond the Sky :
اگه یکی ترازش تو همین کنکور 95 بیاد 6 هزار اینا باشه، رتبه ش چند میشه؟
آزاد تبریز پرستاری قبول میشه؟
جواب لطفاً.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا