• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تا اعلام نتایج 95

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع first amir
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : تا اعلام نتایج 95

لطفا یه نفر برنامه راهبردی ازمون های تابستون پارسال کانون رو پ خ بده برام

بودجه بندی شو

ممنونم :)

به نقل از ali kh :
توی تخمین رتبه قلمچی سال 94 تا 13000 منطقه دو هم سلولی مولکولی آوردن.
شما چه سالی کنکور دادی؟

با 48000 میشه زیست شیراز آورد؟ :-"
سلولی ملکولی دانشگاه تهران رو منطقه 1 تا 3 و خورده ای گرفته بود منطقه دو تا 7 هزار. 93 رو میگم.
نه متاسفانه...
به نقل از فاطمس :
فقط میتونم بگم نه همه.
حرفی ندارم وقتی این طوری فکر میکنید.
تو مگه برنامه خاصی چیزی داری برای این رشته خب چرا راست میگی. ولی واقعا روی یه رشته متمرکز شدن خیلی بهتره تا روی دوتا. روی یکی باشی اون یکی رو میتونی عالی شی و لی دوتا دوتارو میتونی خوب شی. خودت برنامه تو دقیق تر میدونی. ولی راست میگن خیلیا جوگیر این چیزان اولش.

دوستان پزشکی ازاد تهران یا روزانه جاهای دیگه؟؟؟

به نقل از سمپادك :
اگه منظورت دانشگاه تهرانه که شوخی جالبی بود |: من خبر ندارم بقیه رو ولی دولتی که این شده..
اینقدر اینا که پردیسن به نفعشونه اگه میتونین برین پردیس، رتبه دولتی م اوردین برین پردیس، همین طرح نداشتنشون خداس..اپلای هم بخواین بکنین ازادین.

http://s1.picofile.com/file/8263417584/tarh.png [nb]بلد نبودم سایزش ر کوچک کنم لینک گذاشتم :د[/nb]
از ورودی های 93 ، پردیس ها هم 2 سال طرح ر دارن اما برای اپلای بعد رفتن طرح مشکلی ندارن

به نقل از آقا حمید رضا :
یکی می گف این مملکت قانون نداره تا 6،7 سال دیگ کی به کیه ! شاید یکی دیگ بیاد اصن نظرش عوض بشه و فلان! بعد تعهدیا هم برن سیه خودشون مثه بقیه! احتمال داره به نظرتون؟! :-"
چیزی ک من امسال دیدم ، بچه های تعهدی ر بردن و ازشون تعهد گرفتن و مکان خدمتشون ر هم مشخص کردن
البته برای تعیین محل خدمت حق انتخاب داشتن! ینی ی تعداد منطقه ک هر کدوم چن تا دانشجو میگرفتن ر اعلام کردن ، بعد ب ترتیب رتبه کنکور حق انتخاب بین اون مناطق ر داشتن

به نقل از سمپادك :
سلولی ملکولی دانشگاه تهران رو منطقه 1 تا 3 و خورده ای گرفته بود منطقه دو تا 7 هزار. 93 رو میگم.
نه متاسفانه...تو مگه برنامه خاصی چیزی داری برای این رشته خب چرا راست میگی. ولی واقعا روی یه رشته متمرکز شدن خیلی بهتره تا روی دوتا. روی یکی باشی اون یکی رو میتونی عالی شی و لی دوتا دوتارو میتونی خوب شی. خودت برنامه تو دقیق تر میدونی. ولی راست میگن خیلیا جوگیر این چیزان اولش.
برای این میگم که تو اون آمار قبولی بر اساس رشته و دانشگاه قلم چی دانشگاه هایی مثل شیراز و مشهد و شهید بهشتی با حدود همین رتبه زیست شناسی گرفتن.میخواستم بدونم که شانس دارم یا نه.
خیلی زوره که آدم برای علوم پایه بمونه پشت :D

تعهد مگه نمیشه بجاش پول داد؟

به نقل از tannaz77 :
دوستان پزشکی ازاد تهران یا روزانه جاهای دیگه؟؟؟
پولی که قراره بدی واسه اجاره خونه و شهریه دانشگاه آزاد و ... همونو پس انداز کن و برو یه شهر روزانه بخون. با هواپیما هم بیا برو خونتون.

به نقل از ali@basirat :
تعهد مگه نمیشه بجاش پول داد؟
نه!
(البته هنوز نه،الان میشه همه چیزو با پول و پارتی و اینا خرید،ولی اینا فعلا نه :-" )

اینا چرا تعهدیارو مثه آدم توضیح ندادن قضیش چیه خب :|
یکی به من گفت ده تا پونزده تومن حقوق میگیرن :-"

الان اینایی که اپلای میکنن مگن تعهدو نمیخرن؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا