- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ری
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 93
- دانشگاه
- پلی تکنیک
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
پاسخ : تا اعلام نتایج 95
به طور کلی تو رشته های کامپیوتر هدف اموزش دادن این چنین مهارت ها نیست.
یادگیری این مهارت ها کار خاصی نداره. راحت میشه یادشون گرفت و هرکسی با هر رشته و تخصصی با یادگیری این مهارت ها میتونه درامد کسب کنه.
پس کسی که میاد کامپیوتر انتظار نداره که اینارو یاد بگیره تا درامد کسب کنه.
در واقع رشته ی کامپیوتر با یادگیری این مهارت ها خیلی کاری نداره.
درسای کامپیوتری مهارت نیستن. مفهوم ن. مفاهیمی اند که تو کامپیوتر باهاشون سر کار داریم.
پس اینطور نیست که بگید الان یه سری چیزایی بلدید پس اگر این رشته رو انتخاب کنید دانسته های دیگه ای بهتون اضافه نمیشه !
چیزی که تو کلاس های بیرون اموزش میدن مهارت هاست. نه مفهوم.
چیزی که تو دانشگاه میگن مفهومه. نه مهارت.
به عنوان یک شخص بعد از دوسالبه نقل از مجیـــــد :سلام ملت !
عاقا ی سوال خیلی مهم
من 3-4 سال هست دارم طراحی وب میکنم واقعا هم تا الان 7ول خوب در اومده
تا همین چن وقت پیش میخواستم دانشگاه نرم افزارو بزنم ولی الان ک یکم با دانشگاهیا صحبت کردم و مشورت کردیم فهمیدم تنها منبع درامد درست و حسابی رشته نرم افزار طراحی وب ئه
اونم مث اینکه کلا 3 واحد میخونی تو دانشگاه و بقیش رو باید بیرون کلاس بری
یا مثلا توی شبکه شما چیز خاصی رو دانشگاه یاد نمیگیری واسه کسب درامد باید بری بیرون ccna و ccnp و ... رو بگیری !
بحث الان اینه ک واقعا من چیکار کنم ؟
اگه بخوام نرم افزار برم واقعا چیز جدیدی یاد نمیگیرم چون بیرون هم دارم اینا رو درس میدم
اگه رشته ی دیگه ای هم بخوام برم علاقه ندارم یا مثلا سخت افزار اصلا تو ایران بازار کار نداره
تکلیف چیه بالاخره ؟ :-\
به طور کلی تو رشته های کامپیوتر هدف اموزش دادن این چنین مهارت ها نیست.
یادگیری این مهارت ها کار خاصی نداره. راحت میشه یادشون گرفت و هرکسی با هر رشته و تخصصی با یادگیری این مهارت ها میتونه درامد کسب کنه.
پس کسی که میاد کامپیوتر انتظار نداره که اینارو یاد بگیره تا درامد کسب کنه.
در واقع رشته ی کامپیوتر با یادگیری این مهارت ها خیلی کاری نداره.
درسای کامپیوتری مهارت نیستن. مفهوم ن. مفاهیمی اند که تو کامپیوتر باهاشون سر کار داریم.
پس اینطور نیست که بگید الان یه سری چیزایی بلدید پس اگر این رشته رو انتخاب کنید دانسته های دیگه ای بهتون اضافه نمیشه !
چیزی که تو کلاس های بیرون اموزش میدن مهارت هاست. نه مفهوم.
چیزی که تو دانشگاه میگن مفهومه. نه مهارت.