نه اصلا...رتبه رو دو برابر میکنه.مثلا 100 شده باشین میشین 200به نقل از سنجش دات او ار جی :اگه یکی نقره ی المپ داشته باشه براش تاثیر مثبت داره؟
بخبه نقل از f@him :نه اصلا...رتبه رو دو برابر میکنه.مثلا 100 شده باشین میشین 200
من واقعن موافقم که کامپیوتر نریدبه نقل از حمیـــــد :ولی کامپیوتر نرید چیه اه اه :-&
برق مکانیک عمران چه رشته های جذابی به به
+نه سهمیه ایثارگران و هیئت علمی داریم نه مدال که پشت مون گرم باشه+خود کنکور رو هم که قهوه ای تیره کردیم :-بیچاره و درمانده
30 درصد تاثیر داره فک کنم...به نقل از سنجش دات او ار جی :بخ
بخشید حالا چرا مسخره میکنین !
چقدره تاثیرش؟
زیاده برادر من زیادبه نقل از سنجش دات او ار جی :بخ
بخشید حالا چرا مسخره میکنین !
چقدره تاثیرش؟
شاید اخبار ۲۲ شبکه سه اعلام کنه تکها رو، صبح نتایجو بدن مثلابه نقل از NabiZare :دیگه امیدی به امشب نیست؟ (
مگه قبلش سنجش نباید بگه؟به نقل از حمیـده :شاید اخبار ۲۲ شبکه سه اعلام کنه تکها رو، صبح نتایجو بدن مثلا
من اگه زیر سیصد بشم شام میدم به mahsa94 و alireza. M اگه زیر پونصد شم شیرینیبه نقل از z.a97 :قبول که همه قبول میشن فک کنم! مگر اونایی که رشته خاص میخوان برن . باید بگی اگه رتبه زیر فلان اوردین ! شیرنی چیه باو!
یکی از آشناها میگفتبه نقل از سنجش دات او ار جی :اگه یکی نقره ی المپ داشته باشه براش تاثیر مثبت داره؟
شاید اونم تا شب گفتبه نقل از NabiZare :مگه قبلش سنجش نباید بگه؟
این حجم نظم از سنجش بی سابقه سبه نقل از حمیـده :شاید اونم تا شب گفت
شانس شما امسال سنجش میخواد طبق مقررات اعلام کنه نتایجو
من!به نقل از JokɇR :من اگه زیر سیصد بشم شام میدم به mahsa94 و alireza. M اگه زیر پونصد شم شیرینی
اگه بازم شیرازی هس بگه