Amir243
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- Beheshti
- شهر
- ...
- مدال المپیاد
- ...
- دانشگاه
- ...
- رشته دانشگاه
- ...
پاسخ : تا اعلام نتایج 95
وینتر ایز هییر
وینتر ایز هییر
من نفهمیدم یعنی طرف 91 کنکور داده تک رقمی شده دوباره 95 کنکور داده؟به نقل از !hanie! :يك تجربي هم ٢رياضي منطقه سه ٩١ بوده..!
به نقل از hosseinmoghaddas :حاجی بذار رتبه ها بیان میبینی من سه رقمی شدم!
خیلی تو حوزه امتحان اذیتمون کردن!امتحانم رو فاجعه دادم.
حالا فعلا صبری بل
ایشالا اگه دو رقمی شدم مهمون هم میکنم!
تکمیلی خبر قبلی
____
از زبان خود آقای محمد احمدی :
" رتبه 2ریاضی منطقه 3 و رتبه 6 منحصراً زبان را کسب کرده بودم و در برق شریف تحصیل می کردم."
@Civil_news
CNHyper
گروه سوم:به نقل از fatemes :دو گروه بی خیالن: اونایی که خیلی خوب دادن و میدونن رتبه ـشون در چه بازه ایه و گروهی که اونقدر بد دادن، نتیجه رو اصلا نمی بینن.
نمی دونم برای دوستان خوشحال باشم یا واسه خودم ناراحت
دفترچه رو مو به مو بخونیدبه نقل از دکه روزنامه فروشی :خدایش من حوصله ندارم دفترچه رو بخونم
یکی بزرگی کنه بخونه خلاصشو بگه بفهمیم چی میگه
عمه توکلی هم هست مگه؟به نقل از fatemes :آقا، بیایید تکلیف ما رو معلوم کنید، الان دکه روزنامه فروشی، پوکرفیس خدایی، سیبیل توکلی، توکلی پیژامه میپوشه، عمه توکلی، ... خودتون رو هرچه زودتر معرفی کنید، هی باید لود کنم کدومتون کدوم بود، مرسی، اه:]
اسمه منو تحریف نکنین لطفا، پیژامه پاشهبه نقل از پوکر فیسِ خدائی :عمه توکلی هم هست مگه؟
ولی خیلی جالبه تو لایک های ادم "وقتی توکلی پیژامه میپوشه " باشه )
MHO هستم
سیبیل هم MorteZ ه
باو بیخودی چرا خودتونو متشنج میکنید ؟!به نقل از Farim00n :تا همین نیم ساعت پیش عین خیالمم نبودا... B-)
بیدار شدم عکس تک هارو دیدم تو گروه تپش قلب گرفتم......
وای دارم میمیرم
منAmir243هستمبه نقل از fatemes :آقا، بیایید تکلیف ما رو معلوم کنید، الان دکه روزنامه فروشی، پوکرفیس خدایی، سیبیل توکلی، توکلی پیژامه میپوشه، عمه توکلی، ... خودتون رو هرچه زودتر معرفی کنید، هی باید لود کنم کدومتون کدوم بود، مرسی، اه:]
جدی میگم،کارای هر روزو بکنید!به نقل از Farim00n :دوتا بالایی. چطوری آروم باشم من الان؟
الان که ۴ کشور شدی چیکار میکنی؟به نقل از hosseinmoghaddas :حاجی بذار رتبه ها بیان میبینی من سه رقمی شدم!
خیلی تو حوزه امتحان اذیتمون کردن!امتحانم رو فاجعه دادم.
حالا فعلا صبری بل
ایشالا اگه دو رقمی شدم مهمون هم میکنم!