سلامبه نقل از Larva :دین و زندگی منو زده صفر
صففففر ممیز صفر اصلا باورم نمیشه
محاسبه ی خودم با کلیدآزمون پنجاه بود !
امکان اعتراض کلن وجود نداره ینی؟ به هیییچ وجه؟
به نقل از MTR :سلام !
پستای قبل زیاد بود نتونستم بخونم اگه تکراریه ببخشید :-؟
برا دوستان علاقه مند به کامپیوتر چارت درسای کارشناسی علوم کامپیوتر ، سخت ، نرم و آی تی رو میذاریم
اینا چارتای دانشگاه تهرانن ولی بطور کلی اونقدر تفاوتی نداره دانشگاه به دانشگاه
نرم افزار
آی تی
سخت افزار
علوم کامپیوتر
موفق باشید ؛؛)
سازمان سنجش دگم اعظم تشریف دارن.به نقل از Larva :دین و زندگی منو زده صفر
صففففر ممیز صفر اصلا باورم نمیشه
محاسبه ی خودم با کلیدآزمون پنجاه بود !
امکان اعتراض کلن وجود نداره ینی؟ به هیییچ وجه؟
به نقل از مينا :اقا میگم ظرفیتهای پزشکی امسال نسبت به پارسال فرق کرده؟ میشه یکی توضیح بده؟ تعهد هم هست امسال؟
بدترین رتبه ای که پارسال رفته دندان بین ال چند بوده؟ چون شنیدم کانون خبلی ناقصه سامانه تخمین رشتش......ظرفیت دندانم فرق کرده؟
...
اگه ممکنه یکی دندان و پزشکیو مقایسه کنه....
پزشکی و دارو و دندان خیلی از شهرها رو میاری.به نقل از tannaz77 :میگم با رتبه970منطقه دو تجربی کجاهارو میشه اورد؟؟؟
به نقل از erfan.t :سازمان سنجش دگم اعظم تشریف دارن.
به سختی زیر بار اشتباهاتشون میرن.
امیدوارم برای شما درست بشه.
کجا مثلا؟؟؟به نقل از میم ح میم دال :پزشکی و دارو و دندان خیلی از شهرها رو میاری.
به نقل از tannaz77 :کجا مثلا؟؟؟
اخه نمی دونم کجا بهتره و از این حرفا که همه میگن!!!به نقل از P@Ri_JAB :http://www.kanoon.ir/Public/SuperiorsRankBased.aspx?type=3 اینجا کمکت میکنه! + تبریک !
به نظر من محل زندگی خودت از همه بهترهبه نقل از tannaz77 :اخه نمی دونم کجا بهتره و از این حرفا که همه میگن!!!
سوالای منم هستن اینا....مخصوصن مال دندان خیلی ناقصهبه نقل از ShiNinG :من چندتا سوال خصوصی دارم واسه انتخاب رشته, اگه کسی خودش اطلاعات جامع و نسبتا دقیقی داره بگه یا شماره و راه ارتباطی کسی که میدونید میتونه کمک کنه و بگید.
یه سوالم همینجا میپرسم:
کجا میشه آخرین رتبه ی قبولی یه رشته و دانشکاه و فهمید؟
اطلاعات کانون کامل نیست آخه. کامله؟ تعدادش نمیخونه با ظرفیت و اینا.