- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
پاسخ : تا اعلام نتایج 95
تا توی شرایطش نباشین شاید خیلی درک نکنید من دوستم 2000 شد رتبش دارو دولتی میاورد گفت نع! من فقط پزشکی میخوام میمونم سال بعد ترازاشم 7000 ب بالا بود تو تکمیل ظرفیت پشیمون شد رفت پزشکی شیراز بین الملل .
حداقل اگه تصمیمتون واسه پشت کنکوری شدن قطعی شد یه حاشیه ی امنی! واسه خودتون ایجاد کنید مثن آزاد انتخاب رشته کنید مرخصی بگیرید..
باشد که مفید واقع شود
پشت کنکوری شدن اینقدرام که فکرشو میکنید ساده نیست مخصوصن کسایی که سال اول رتبه ی نسبتن خوبی آوردن واسه اونا پشت کنکوری شدن استرس خاص خودشه داره این که میتونم دوباره رتبه پارسلو بیارم؟میتونم بهترش کنم؟نکنه بدتر بشه؟به نقل از Eli.N :اخه کردستان خیلی دوره چطوری ۷سال بمونم نمیدونمم سال دیگه چی میشه امسال یکیو میشناختم ۲۵۰۰ه ۹۴ بود امسال۲۰۰ اورد ولی یکیم هس که ۳ساله پشته،واقعا گیج شدم الان
تا توی شرایطش نباشین شاید خیلی درک نکنید من دوستم 2000 شد رتبش دارو دولتی میاورد گفت نع! من فقط پزشکی میخوام میمونم سال بعد ترازاشم 7000 ب بالا بود تو تکمیل ظرفیت پشیمون شد رفت پزشکی شیراز بین الملل .
حداقل اگه تصمیمتون واسه پشت کنکوری شدن قطعی شد یه حاشیه ی امنی! واسه خودتون ایجاد کنید مثن آزاد انتخاب رشته کنید مرخصی بگیرید..
باشد که مفید واقع شود