والا من نمیدونم اون قانونتون مال کِی هست ولی سال 94 گروه زدن واسه ما و تو انتخاب رشته هم خیلی کمک شد بهمون.تبلیغ نکردنا ولی مهسا خیلی بیشتر فعال بود همه جا ادمون میکرد.حالا انقدر سخت گیری چه معنی میدهبه نقل از Mohammadreza128 :برادر من.....رسمن مال سایته یعنی بنده یا هم درجه بنده بیاد اعلام کنه. ک تصمیم بر زدن گروه تلگرام گرفته...ن اینکه مال کاربرای سایت باشه وگرن الان خودم بالا 10 تا گروه مال سایت سراغ دارم..پس همشونو بیایم بگیم عضو شین...
ما وختی نیاز شد و پتانسیل مدیریتشو دیدیم برای زدن گروه رسمی اقدام میکنیم در غیر این صورت همونطور ک عرض کردم شرمنده همه دوستانی هستیم ک بخوان گروهی رو تبلیغ کنن..
در مورد خط آخرتونم متوجه نشدم حقیقتا....انشاء الله ک در این مورد قانع شده باشید در غیر این صورت پ.خ در خدمتون هستم بیش ازین توی این تاپیک نمیشه صحبت کرد راجب این.

که چی اخه ؟به نقل از Believe :والا من نمیدونم اون قانونتون مال کِی هست ولی سال 94 گروه زدن واسه ما و تو انتخاب رشته هم خیلی کمک شد بهمون.تبلیغ نکردنا ولی مهسا خیلی بیشتر فعال بود همه جا ادمون میکرد.حالا انقدر سخت گیری چه معنی میده
سخت نگیرید!اون چند بندی هم که نقل قول شده بود بیشتر رو جنبه ی اقتصادی و ایناش تاکید شده بود
و اینا کنکورین گناه دارن... باشون مهربان تر برخورد کنین
(
چی شد آخر؟ (
آغو اگه gp زدین لینکشو واسه منم پ خ کنید...با سپاس!!!
یا خدا .. فکر کنم دفعه 700 ام ئه دقیقا همین سوال پرسیده میشه ..آخه ما از کجا بدونیم ؟ :)به نقل از جلبک :حالا بخوابیم ؟
ممکنه فردا تک رقمی ها رو بگن یا همون 19 میگن؟