دقیقا برای اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیمبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :آقا یه سوال ...برای اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیم ...میدونم قدیمیه و شاید شنیده باشین ولی برای من جالبه واقعا جواب هاتون..
فکر کنید یه روزی برید حموم و وقتی دارید از حموم بیرون میاین زنگ حموم رو بزنید و حوله بخواید ..یه دستی هم بهتون حوله بده .. و همون لحظه یادتون بیوفته کسی جز شما تو خونه نیست... چه حالی میشید اونجا؟+ چیکار میکنید؟
:
)!
اینجاشو یادم رفت بگم ..مطمئن باشی خونوادت نیس .. یعنی مثلا 1 سال رفته باشن مسافرت و از اینابه نقل از جلبک :میمونم تو حموم نمیدونم تا کی
ولی خب شاید اعضای خانواده برگشته باشن خب
ابتدا هنگ می کنمبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :آقا یه سوال ...برای اینکه از موضوع تاپیک منحرف نشیم ...میدونم قدیمیه و شاید شنیده باشین ولی برای من جالبه واقعا جواب هاتون..
فکر کنید یه روزی برید حموم و وقتی دارید از حموم بیرون میاین زنگ حموم رو بزنید و حوله بخواید ..یه دستی هم بهتون حوله بده .. و همون لحظه یادتون بیوفته کسی جز شما تو خونه نیست... چه حالی میشید اونجا؟+ چیکار میکنید؟

اع!به نقل از رضــــــــــــــــــا...N :اینجاشو یادم رفت بگم ..مطمئن باشی خونوادت نیس .. یعنی مثلا 1 سال رفته باشن مسافرت و از اینا

اینجا هم یادم رفت بگم .. شما یادتون میره ..اصلا حواستون نیست و دارین کاری که همیشه انجام میدادین رو انجام میدینبه نقل از پوکر فیسِ خدائی :به علاوه ادمی ک میدونه تنهااست خیلی وقته مطمینن داد نمیزنه حوله![]()
زنگ حموم ندیدی حقیقتن؟به نقل از مُجتبی :من هنوز دارم دنبال زنگ حموم میگردم حقیقتن ((:

یکسال زمان زیادیه مگر اینکه یکسال باشه حموم نرفته باشه،طبق عادت همیشگی بره حمومبه نقل از رضــــــــــــــــــا...N :اینجا هم یادم رفت بگم .. شما یادتون میره ..اصلا حواستون نیست و دارین کاری که همیشه انجام میدادین رو انجام میدین
)
پس احتمال داره ک یادش رفته باشه خانوادش نیستن و نترسه و طبیعی باشه
)