- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
سلام.
قراره هر چند وقت یکبار،یک کتاب با موضوع دلخواه انتخاب کنیم،معرفی کنیم و اگر استقبال شد درباره ش بحث کنیم.
________________________________________________________________________________________________________
جهان در پوست گردو
نویسنده:استیون هاوکینگ
مترجم: رضا راهدار در سال ۲۰۰۲- تگزاس، امریکا
موضوع: کیهانشناسی٬ذرات بنیادی، کوانتوم، نسبیت
بعد از دیدن یه مستند و سوالای که درباره ی ریسمان داشتم،با این کتاب آشنا شدم.
یه سری اطلاعات تقریبا پایه درباره فیزیک نوین به ما میده.
فصل اول و دومش که به ترتیب درباره ی تاریخچه ی نسبیت و شکل زمان هست منو خیلی درباره ی این نظریه و حتی مستندی که دیدم روشن کرد. البته من در سطح خودم از این کتاب برداشت کردم و... ادامه ی فصل ها پیچششون بیشتر میشه،همچنین هیجانش...
هیجان دقیقا از فصل سوم و از جملات اولش شروع میشه:
آیا جهان بی کرانه است یا صرفا بسیار بزرگ است؟آیا جاودانه است یا تنها زندگی درازی دارد؟چگونه ذهن های ما می تواند جهان بیکرانه را درک کند؟آیا تلاش برای رسیدن به این ادراک گستاخانه نیست؟....
+منو بابت این نقد ناشیانه ببخشید
قراره هر چند وقت یکبار،یک کتاب با موضوع دلخواه انتخاب کنیم،معرفی کنیم و اگر استقبال شد درباره ش بحث کنیم.
________________________________________________________________________________________________________
جهان در پوست گردو
نویسنده:استیون هاوکینگ
مترجم: رضا راهدار در سال ۲۰۰۲- تگزاس، امریکا
موضوع: کیهانشناسی٬ذرات بنیادی، کوانتوم، نسبیت
بعد از دیدن یه مستند و سوالای که درباره ی ریسمان داشتم،با این کتاب آشنا شدم.
یه سری اطلاعات تقریبا پایه درباره فیزیک نوین به ما میده.
فصل اول و دومش که به ترتیب درباره ی تاریخچه ی نسبیت و شکل زمان هست منو خیلی درباره ی این نظریه و حتی مستندی که دیدم روشن کرد. البته من در سطح خودم از این کتاب برداشت کردم و... ادامه ی فصل ها پیچششون بیشتر میشه،همچنین هیجانش...
هیجان دقیقا از فصل سوم و از جملات اولش شروع میشه:
آیا جهان بی کرانه است یا صرفا بسیار بزرگ است؟آیا جاودانه است یا تنها زندگی درازی دارد؟چگونه ذهن های ما می تواند جهان بیکرانه را درک کند؟آیا تلاش برای رسیدن به این ادراک گستاخانه نیست؟....
+منو بابت این نقد ناشیانه ببخشید