آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
قلمچی بیشتر بیزینسه تا آزمون آزمایشی !

دوستان من دهمم تا حالا مبتکران میرفتم.
مجموعا کدوم آزمون واسه آمادگی برا کنکور از هر لحاظ بهتره؟چرا؟؟

تقلب های گستره
سوالای فیزیک به شدت غیر استاندارد امیرحسین برادران

ببین اگه یه دید کلی داشته باشی قلم چی خوبه
ینی الان من بعد کنکور دارم نگا میکنم میبینم خوب بود ولی موقعی که به شدت درگیر آزمون و رتبه و این حرفایی خیلی اذیتت میکنه خیلی چیزا
مثل تقلبا مثل ازمون اعتبار سنجی آخر آزمونا که خسته و له مجبوری چندتا سوال سخت اضافی حل کنی و اگه بلد نباشی به تقلب متهمت میکنن
اینم یه جور حاشیه ست دیگه ، من یه سریا رو دیدم که واقعا اذیتشون میکرد این موضوع و حتی از خود آزمون هم بیشتر واسه این اعتبار سنجیه استرس داشتن
بعد سوالایی که یه صفحه راه حل داره ولی میری میبینی یه تعداد زیادی اون درسو ۱۰۰ زدن چون تقلب کردن
همینطور سوالای گواه که خیلی وقتا واقعا روی اعصاب ان

قلم چی میشه گفت فعلا استاندارد ترینه ( البته نظری راجب گاج ندارم متاسفانه) ولی اصلا اصلا نباید به حاشیه ها توجه کنی
مهم ترین و بهترین نقطه قوتش هم برنامه راهبردیش و تکرار چندین باره نکاتی که توی کنکور اومده به روشای مختلفه

کدوم یک از این آزمونا بیشترین جامع آماری سمپاد رو داره و یا تو مرکز شما بیشتر در کدوم یکی بچه ها شرکت میکنن؟

کدوم یک از این آزمونا بیشترین جامع آماری سمپاد رو داره و یا تو مرکز شما بیشتر در کدوم یکی بچه ها شرکت میکنن؟

تا انتهای سال تحصیلی گذشته هرکی رو میدیدی ک ازمون میده قلم چی میداد!
و درصد کمی از ریاضی ها و جمعیت زیادی از انسانی ها گزینه دو!

ولی از ابتدای تابستون امسال مشاور ها بچه ها رو سوق دادن به سمت گاج! به طوری که الان هرکی رو میبینی گاج میده!
و فقط عده ای ک زودتر از نظر مشاور قلم چی ثبت نام کرده بودن هم چنان قلم چی میدن.

و همین موضوع هم منو نگران میکنه یه کم
اینکه مشاور ها پیشنهادشون گاج بود
و من قلم چی ثبت نام کرده بودم ..

سلام
من برای سوم گاج بودم خوب بود ولی پیش خراب کرد8->
بهتره برین کانون ولی همیشه ته ذهنتون باشه ک تقلبو این جور چیزا توش هست(البته اونقد بزرگش نکنین ک تنبلیای خودتونو بندازین تقصیر تقلب بقیه[-|)
بعدشم رتبه خوبای کانون توشون تقلب نیست:-s
دوست خود من کانونی بود میگفت توتلگرام بچه ها بش پیام میدن روز قبل آزمون سوالا رو براشون حل کنه
دوست من قبول نکرد کمکشون کنه تقلب کنن
و الان دوست من رتبه دورقمی عالی آورده و اونا هیچی:-"

اگه هم با پشتیبان های کانون مشکل دارین میشه بلاکشون کرد فک کنم>)

میدونید هزینه ازمون های گاج چقدره اگه کسی میدونه بهم اطلاع بده [-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(~X(

آزمون های گاج برای سالای دهم و یازدهم که جامعه آماری لازم نیست خوبه

اگه سال آخر چند تا رفیق تو گاج داشتین همون گاج برین وگرنه که دیگه قلم چی

گزینه دو آزموناش بدرد نمی خوره

من هر سه تاش بودم که میگم

بچه ها درکل من که دهمم کدوم ازمون شرکت کنم؟

من سال پیش میرفتم قلمچی امسالم به خاطر اینکه بیشتر بچه های پایه ی یازدهم رفتن گاج، گاج رو انتخاب کردم
در کل به نظر من قلمچی بهتر بوده و امسالم که سوالاشو چک میکردم فهمیدم که هنوزم هست
ولی با این حال تفاوت انچنانی ندارن و تا سال اخر خیلی تاثیری رو درس خوندن ندارن به نظرم

در کل بستگی به خصوصیات شما و این که از آزمون دادن به دنبال چی هستید بستگی داره و نمیشه برای همه یه نسخه پیچید.
معایب آزمون قلمچی غیراستاندارد بودن خیلی از سوال هاش هست به علاوه بزنامه آزمون هاش که خیلی جاها کم مرور میکنه به ویژه فصل های آخر هر سال رو. مزیت بززگش هم جامعه آماری بزرگش هست که میتونین رقابت کنین و پیشرفت خودتون رو در مقایسه با بقیه بچه ها بسنجین
گاج برعکس قلمچیه تعداد شرکت کننده هاش خیلی خیلی کم هستن و سوالاتش یه کم بهترن ولی نه خیلی.
گزینه دو و سنجش به طور کلی سوالات استانداردتر و نزدیک تری به کنکور دارن. برنامه گزینه دو برنامه ی نسبتا خوبیه ولی سنجش برنامه آزمون هاش خیلی بده خصوصا برای سال کنکور (دوازدهم)
تعداد شرکت کننده های گزینه دو اصلا به پای قلمچی نمیرسه ولی خوبه. سنجش هم که شرکت کننده های خیلی کمی داره به جز سه تا آزمون جامع آخرش که نزدیک کنکور برگزار میکنه

به نظر من ماز ازهمش بهتره فقط حیف که فقط زیست یا زیست وشیمیه .سطح سوالاش خوبه و مفهومیه .

ما معلم زیستمون می گه اگه همه ازمونا رو خودتون برین سوالاشو حل کنین خیلی بهتر نتیجه می گیرین ایا واقعا این طوریه؟

Back
بالا