• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

آزمون های آزمایشی گاج، قلمچی و ...

کانون میرین یا گزینه ی دو یا گاج یا ...؟

• رای‌دهندگان
    508
پاسخ : گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ...

به نقل از sadlove :
من بین قلم چیو گزینه 2 موندم 8-|

رتبه های دو رقمیمون تو مدرسه امسال همشون قلمچی میرفتن اما اونهایی که الان دارن آزمون میدن میگن گزینه2 بهتره , حتی از یکی شنیدم میگفت قلمچی سوالهای هر سالش یکیه :-s

یکی هلپ می :-s
من هنوز جایی ثبت نام نکردم ! اما تا الان از هرکی پرسیدم گفته تنها مزیّت قلم‌چی جامعه آماریشه ولا غیر ;;)

به نقل از Black Death :
من هنوز جایی ثبت نام نکردم ! اما تا الان از هرکی پرسیدم گفته تنها مزیّت قلم‌چی جامعه آماریشه ولا غیر ;;)
به نقل از sadlove :

رتبه های دو رقمیمون تو مدرسه امسال همشون قلمچی میرفتن اما اونهایی که الان دارن آزمون میدن میگن گزینه2 بهتره , حتی از یکی شنیدم میگفت قلمچی سوالهای هر سالش یکیه :-s

منم گزینه 2 ثبت نام کردم اما الان رفتم قلم چی ثبت نام کردم! :-"قلم چی بهتره!به خاطر همین جامعه ی آماریش!چون میفهمی تو چه سطحی هستی!
------------------------------------------
ولی گزینه 2 سوالاتش خیلی بهتر از کانون!من وقت کم آوردم تو گزینه 2 امروز!اما کانون خیلی راحت تر بود و وقت هم کم نبود! X_X
ولی بازم برو از نظر قلم چی!چون میتونی سوال های گزینه 2 رو گیر بیاری اما نمی تونی خودتو اگر بری گزینه سطح واقعی ات رو بفهمی! ;;)

به نقل از sadlove :

قلمچی سوالات زیستش خوبه....شیمیشو رو هوا میزنی...فیزیکشو بچه دبستانی هم میتونه حل کنه :-"ریاضیش بد نیست...زبانش معمولی....عربیش هم بد نیست فقط غلط زیاد داره....اما جو رقابتیش خیلی خوبه! :)

گزینه 2 هم خوبه!ولی قلمچی جامعه آماریش بالاست!برنامه ریزیش فوق العادست!برو قلمچی سوالات گزینه 2 رو هم بزن :)

من ک یه سال گاج رفتم بنظرم سوالاش چرت و بسیار آسون بود... ولی از سال 85 میرم کانون خیلی خوبه¡¡¡ :)

یکی از دوستام میگف مسئول قلم چی تهران واحد پسران معلم دیفرانسیل(فک کنم)سال بالایی های مدرسشونه بعد اون گفته که کانون خوبه ولی از ترم دوم سال چهارم!

به نظر من واسه بچه های سومی گزینه 2 خوبه و برای بچه های کنکوری کانون.

سوالای کانون و گزینه از نظر سطح تقریباً یکیند ولی کانون خوبی که داره شرکت کنندگان بیشتری نسبت به گزینه داره!!

من خودم کانون میرم...راضیم خوبه بد نیست!
دلیل برتریش بنظر خودم اینه که تعداد بیشتری شرکت میکنن..خب بهتره واسه کنکور خودمون بنظرم...

اونایی که کنکور دادن میگن سطح کانون از کنکور بالاتره!

این واقعیت داره؟ :-?

خیلی آسونه کانون...
فکر میکردم کنکور خیلی غوله ;D

به نقل از sayra :
اونایی که کنکور دادن میگن سطح کانون از کنکور بالاتره!

این واقعیت داره؟ :-?

خیلی آسونه کانون...
فکر میکردم کنکور خیلی غوله ;D
این رو خیلی خیلی کم درباره‌ی گزینه2 شنیدم اما کانون هیچ وقت !

Back
بالا