جواب خیربه نقل از موشیرامیشونه! :این درسته که طراحای سوالای گزینه2 و کنکور یکیَن؟!
من پارسال همش میگفتم کانون سخت تر از کنکوره و واسه زیست کانون تلاش نمیکردم و میگفتم کنکور ساده تره و منم بهتر میزنم و جدی خیلی از سوال های کنکور شبیه زیست های قلم چی بود و سختیش الکی نبود :)به نقل از h.m.r.kh :سوالاش همچین آسونم نیست.تو بعض درس هام از کنکور کمی سخت تره!
مثلا زیست
واسه ما اینجور نیستبه نقل از ail73 :من میخوام برم کانون بر خلاف میل باطنیم. راستی بچه ها آزمون های گاج برای تیزهوشانی ها رایگانه؟ من این طور شنیدم یا لااقل تو شهر ما اینجوریه شما ها چه طور شنیدین؟
منم باهات موافقم اصل سطحه سواله . من میگم تا قبل عید هدف آموزشیه بعد از عید بریم کانون خودمون رو بسنجیم . کانون همه به خاطر جامعه آماری میرنبه نقل از .!؟ :من تمام تاپيك رو خوندم با اين حال نميتونم انتخاب كنم بين كانون و گزينه2
خيلي 2 دلم
اگه بخوام را كانون ثبت نام كنم اخرين مهلت فرداست چون جمعه اولين ازمونه!!!!
چيكا كنم من!!!!
خيلي از كنكوريها ميگن كه كانون بهتر بوده
تنها مشكل اينه كه خيليا ميگن سطح سوالات خيلي پايينه!!!!
با 2هفته يه بارش زياد مشكل ندارم!اصل سطح سوالا و شباهت به كنكوره
اكثر كسايي كه يه سال گزينه2 بودن بعد رفتن كانون مال تجربيا بودن
خوب اونا براشون خيلي فرق داره تاما
سوالاي رياضي-فيزيك...
من خودم رشتم رياضيه
برا همين بيشتر مشكل پيدا كردم كه چيكار كنم
به نقل از Mr.Mamareza :طبق برنامه آزمون تستی که هر هفته برامون گذاشتم احتمالا باید بعد آزمون مدرسه تازه برم کانون.خیلی خسته کننده میشه... .
پول رو هم که پس نمیدن... .
دی وی دیارو میتونی از یکی از دوستات که تو گزینه 2 یه بگیری!به نقل از maryamx :سلام بکس من کانون ثبت نام کردم و میخوام تا آخر سال فقط کانون برم ولی تعریف دی وی دیای آمزشی گزینه2 مخصوصا دینی و فیزیکشو خیلی شنیدم راهی هست که بدون اینکه گزینه2 ثبت نام کنم این دی وی دیا رو به دست بیارم؟مثلا اینکه برم نمایندگی گزینه2 پول دی وی دیا رو پرداخت کنم بهم میدنشون؟ یا حتما باید ثبت نام کنم؟
دی وی دی های گزینه 2 اصل خندس ..چیه اونا؟به نقل از بهزاد 93-ابلیس :دی وی دیارو میتونی از یکی از دوستات که تو گزینه 2 یه بگیری!
اتفاقاً بعضی هاش واقعاً قشنگه مخصوصاً دینیبه نقل از Dr.Stansfield :دی وی دی های گزینه 2 اصل خندس ..چیه اونا؟D
کنکور که 100% میدینبه نقل از کوییــ ـ ـن :من از این آزمونها در راهنمایی در چه حد بدم می یومد مصن ( لوس بازی ِ محض )
امسالم قصد نداشتم برم اما بنابر دلایلی رفتم گاج .میگن سوالاش مفهومیه ُ اینا ، اما از جامعه آماریشم چیزی نمی دونم(همون کمه ).
اصولن جامعه آماری به چه درد می خوره . ما که کنکور نمی دیم (احتمالن ) همون درصد توی هر درسی مهمه که اونم گاج میگن سوالاش خوبه