NeOn کاربر نیمهحرفهای ارسالها 221 امتیاز 45 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 2009/9/23 #41 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج قلمچی بدتر
amirfardanian کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,135 امتیاز 253 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد یک مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 2009/9/23 #42 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج به نظر من كه اگه انتخاب بين قلم چي و گاج باشه ، گاج خيلي بهتره به علاوه گاج مي خواد كه چون سال اول حسابي خودش ثابت كنه براي همين تمام سعي خودشو مي كنه تا بهترين بشه
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج به نظر من كه اگه انتخاب بين قلم چي و گاج باشه ، گاج خيلي بهتره به علاوه گاج مي خواد كه چون سال اول حسابي خودش ثابت كنه براي همين تمام سعي خودشو مي كنه تا بهترين بشه
amirfardanian کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,135 امتیاز 253 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد یک مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 2009/9/23 #43 پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی من جديدا به شدن طرفدار گاج شدم و مي خوام برم ثبت نام كنم
Nima27114 کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 3 نام مرکز سمپاد شهید قدوسی شهر Qom دانشگاه شریف رشته دانشگاه متالورژی 2009/9/23 #44 پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی به نقل از امير : من جديدا به شدن طرفدار گاج شدم و مي خوام برم ثبت نام كنم کلیک کنید تا باز شود... کسی تا حالا آزموناشو داده؟ خوب هست یا نه؟
پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی به نقل از امير : من جديدا به شدن طرفدار گاج شدم و مي خوام برم ثبت نام كنم کلیک کنید تا باز شود... کسی تا حالا آزموناشو داده؟ خوب هست یا نه؟
sayyed کاربر فوقحرفهای ارسالها 653 امتیاز 298 نام مرکز سمپاد شهيد قدوسي قم شهر قم مدال المپیاد کمی شیمی دانشگاه شريف رشته دانشگاه مکانیک 2009/10/1 #45 پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی تازه امسال آزموناش راه افتاده!
nmejris@zan کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 2,239 امتیاز 10,799 نام مرکز سمپاد شهيد هاشمي نژاد 1 مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه مهندسی مکانیک 2009/10/12 #46 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج یه سوال !!!! من شنیدم خیلی از مدارس سمپاد کشور با گاج قرار داد بستن ! درسته !؟!؟ مدارس شما با گاج قرار داد بستن ؟؟ یا فقط یه شایعه بوده برای تبلیغات ؟؟ در هر صورت من و امیر که رفتیم گاج ! شما هم بیاین دور هم باشیم !!
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج یه سوال !!!! من شنیدم خیلی از مدارس سمپاد کشور با گاج قرار داد بستن ! درسته !؟!؟ مدارس شما با گاج قرار داد بستن ؟؟ یا فقط یه شایعه بوده برای تبلیغات ؟؟ در هر صورت من و امیر که رفتیم گاج ! شما هم بیاین دور هم باشیم !!
amirfardanian کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,135 امتیاز 253 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد یک مشهد شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1391 2009/10/12 #47 پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج حالا كه رفتيم گاج مي بينم بدنيست خدمات خوبي داره به شما هم پيشنهاد مي كنم بيايد گزينه درست را انتخاب كنيد گروه آموزشي جوكار
پاسخ : آزمون های آزمایشی گاج حالا كه رفتيم گاج مي بينم بدنيست خدمات خوبي داره به شما هم پيشنهاد مي كنم بيايد گزينه درست را انتخاب كنيد گروه آموزشي جوكار
ثمین کاربر نیمهفعال ارسالها 17 امتیاز 10 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 مشهد شهر مشهد مدال المپیاد المپیاد زیست 2009/10/31 #48 پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی سلام،یه سوال میشه بری یک آزمون از هر کدوم بدی، سطح سوالا و جوش و ا...با هم مقایسه کنی بعدش کلی ثبت نام کنی یا نه؟
پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی سلام،یه سوال میشه بری یک آزمون از هر کدوم بدی، سطح سوالا و جوش و ا...با هم مقایسه کنی بعدش کلی ثبت نام کنی یا نه؟
ariaredline کاربر فعال ارسالها 25 امتیاز 7 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد مدال المپیاد المپیاد شیمی 2009/11/18 #49 پاسخ : سوالاتی در خصوص آزمون قلم چی از کی باید کانون شروع کرد؟ کلاس های کانون به درد میخوره ؟
سومپاد کاربر حرفهای ارسالها 483 امتیاز 883 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر میاندوآب مدال المپیاد المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل رشته دانشگاه رادیولوژی 2009/11/18 #50 گزينه2 دو - کانون - سنجش - گاج و ... من گزینه دو