00000000
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- ...
- شهر
- ...
- سال فارغ التحصیلی
- 1234
من البته رشتم ریاضیه ولی برای مباحث مشترک کتابایی که مدرسه داد:سلام دوستان
میشه یک راهنمایی در حوزه کتب تستی بکنید لطفا
من برای ریاضی و شیمی و زیست میکرو گاج داشتم خوب بودن البته زیستش مباحث اضافه رو حذف نکرده
برای فیزیک هم من میکرو گرفتم ولی خب سطحش پایین بود یکم
برای دینی و زبان هم خیلی سبز
الان برای فارسی و عربی نمدونم چی بگیرم
شما از چه کتابی راضی بودین؟
من دینی تقریبا تست کار نکردم فقط متن کتابو خوندم.از هرکیم پرسیدم گفت اگه معلمتون پیام ایه و اینارو میگه تسلط رو متن کتاب ارجحیت داره به تست زدن
ریاضی من دوتا کتاب دارم یکی مهروماهه و یکی الگو..الگو شدیدا توصیه میشه.هم به تجربیامون گفتن هم به ما.گفتن اگه خیلی دیگه حس شاخ بودن و داشتن پول و زمان اضافی بهتون فشار اورد برید سراغ نردبام.
برای فیزیک خود مدرسه به ما گفت الگو بگیریم که خیلی خوب بود معلممونم گفت اگه الگو رو تموم کردین برین سراغ نردبام.نردبام تستاش کمه و خوبه.الگو همه جور تستی داره ولی تعداد تستش خیلی زیادتره (مثلا برای ترمو الگو فک کنم دویست و سی تا تست داشت درحالیکه نردبام ۱۰۰ تا)
برای شیمی مبتکران فوق العادس..درسنامش خیلی اضافی داره ولی هم تستای خوبی داره هم خب هرچی مفهومی تر شیمیو یادبگیری بهتر.البته امسال حتی تجربیامونم نرسیدن تستارو تموم کنن . الگورم گفتن اگر مبتکران تموم شد استفاده کنی
ادبیاتو همه جا موضوعی میگن معمولا..موضوعیا نشر الگو ولی خب توصیه میکنن سالای پایه هامون سبطی چون مفهومی درس داده بهتره
برای عربی مدرسه به ما گفت جامع خیلی سبز بگیریم(مدرسه مارو رسما ورشکست کرد امسال)
خیلی کتابش خوبه یه ذره سخته و تستاشم زیاده مثلا برای دهمش که من زدم ۱۰۰۰ وخورده ای تا بوده .تنها مشکلی که داره نداشتن درک مطلبه فقط یه بخش ته کتاب داره که اونم تقریبا با دانش عربی ما نمیشه جواب داد.سالای قبلش جامع مهروماه رو میگفتن .
درس انگلیسیم باز مدرسه به ما گفت شهاب اناری مبتکران بگیرین یه کتاب درک مطلبش و کتاب تستش.به نظر من واسه کسی پایه ی زبانش خوب نیست کتاب مناسبی نیست.گرچه معمولا اکثر جاهاهم همینو میگن
اینا رو امسال مدرسه با ما کار کرد.به جز ادبیات که من خودم گرفتم کتاب.منم خودم چون تعدادشون زیاد بوده و البته محدودیت بودجه(۹۴ تومن پول فیزیک الگو بود) چیز دیگه ای نگرفتم.از بقیه منابع بازارم خبر ندارم.