من یه توضیحی بدم راجع به این زبون ها.
پایتون
پایتون صرفا یه زبون برای سایت زدن نیست. پایتون یه زبون برنامه نویسیه که در عین سادگی می تونید باهاش کار های مختلفی انجام بدید. این زبون در دانشگاه ها تدریس میشه چرا که به راحتی می تونید یک الگورتیم رو پیاده سازی کنید. یکی از قدرت های پایتون در کنار ساده بودن سینتکس ( نحوه نوشتن) اون، فریم ورک های مختلفش هست که هر کاری بخواید می تونید انجام بدید. فریم ورک پیاده سازی سایت، پردازش تصویر، بازی سازی و خیلی چیز های دیگه وجود داره. نصب و استفاده از این فریم ورک ها هم آسونه.
Java
شاید بعضی ها بگن جاوا سخته و ... ولی به نظر من جاوا یکی از زبون های قدرت مند هست که با یادگیری اون مبحث شی گرایی تو برنامه نویسی رو به خوبی فرا می گیرید. کاربرد های زیادی داره و بلد بودنش رزومه خوبی میتونه باشه. ( که برید تو شرکت ها کار کنید)
C
سی هم که مادر اکثر زبون های مورد استفاده الانه. یادگیری اون کمی سخت تره ولی باعث میشه پایه شما قوی بشه و بعدش یادگیری زبان های دیگه آسون بشه. ولی یادگیری صرف C شاید نتونه تو آینده شغلی شما کمکی کنه چون معمولا نرم افزار های بزرگی با سی نوشته می شند و برای حرفه ای شدن تو اون باید کلی تلاش کنید.
Javascript
با این که به شخصه دل خوشی از جاوا اسکریپت ندارم ولی زبونی هست که برای یادگیری میتونه مناسب باشه. اجرا کردن اون به سادگی نوشتن متن تو notepad و باز کردنش تو یه مرور گره. کارایی که داره روز به روز داره بیشتر میشه. نه تنها کاربرد های font-end که jquery و angularjs و ... از این نشات میگیرن بلکه الان با استفاده از node.js میتونید یه سایت بسازید. حتی با استفاده از جاوا اسکریت می تونید بازی بسازید و کلی کار دیگه.
در آخر
مهم نیست که شما برنامه نویسی رو از C شروع کنید یا یه زبون سطح بالاتر مثل پایتون و جاوا اسکریپت. مهم ترین نکته اینه که شروع کنید و ادامه بدید. برنامه نویسی پشت کار زیادی میخواد. بعد از شروع کار باید هر روز مطالعه کنید، کد بزنید، تحقیق و پرس جو کنید و خروجی بگیرید از کار های خودتون. بعد از یاد گرفتن یک زبون یاد گیری زبون های دیگه کار ۲-۳ هفتس حتی!
برای مثال ۲-۳ هفته پیش من مجبور شدم کد C# بزنم و هیچ ایده ای نداشتم که چی هست ولی خب تو کد زدن مشکلی نداشتم چون شبیه به Java و C بود و تونستیم کار رو ببندیم
خیلی از افراد رو دیدم که دوس داشتن شروع کنن و ادعا کردن که از امروز این کارو می کنن ولی یه برنامه نویس واقعی تقریبا هر روز کد میزنه و چیز های جدید یاد میگیره.
امیدوارم به کمک دوستان بیاد این توضیحات و حرف اضافه ای نزده باشم