کلاس روانشناسی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع حمیده
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

کلاس‌های روانشناسی دوباره پربا بشن؟

• بله

رای‌ها: 41 95.3%
  • خیر

رای‌ها: 2 4.7%

• رای‌دهندگان
    43
وضعیت
موضوع بسته شده است.
عکس ها مال سه سال پیش بودن
و مدت زمانش تموم شده:-"

فعلا که نمیشه قبلیا رو خوند و بحثو ادامه داد
حالا
الان ، منبع جدید اعلام میکنید یا همون قبلیا رو کسی میذاره ؟

عکس ها مال سه سال پیش بودن
و مدت زمانش تموم شده:-"

فعلا که نمیشه قبلیا رو خوند و بحثو ادامه داد
حالا
الان ، منبع جدید اعلام میکنید یا همون قبلیا رو کسی میذاره ؟
اگه همه اوکی باشن که منابع احتمالا به روز بشن. باید با چند نفر حرف بزنیم ببینیم وقت دارن یا نه، چیا در نظر دارن و ...

بچه هایی که کتاب دارن رو کنن ببینیم چیا هست. اون تاریخچه ها و تعاریف کلی مفاهیم بیسیک خیلی جذابن. مباحث کتابای روانشناسی عمومی می‌تونه جالب باشه، روان شناسی اجتماعی [و مخصوصا آزمایش هاش] خیلی جالبن.اگه هم چنان خواستید آسیب شناسی بذارید هم‌‌ خوبه. (نهه نذارید :-" بذارید از این اختلال و بیماری محوریِ افکار عمومی درباره ی روانشناسی فاصله بگیریم)
مکتب خونه هم چند تا دوره داره که یه چکشون کنیم بد نیست.

بچه هایی که کتاب دارن رو کنن ببینیم چیا هست. اون تاریخچه ها و تعاریف کلی مفاهیم بیسیک خیلی جذابن. مباحث کتابای روانشناسی عمومی می‌تونه جالب باشه، روان شناسی اجتماعی [و مخصوصا آزمایش هاش] خیلی جالبن.اگه هم چنان خواستید آسیب شناسی بذارید هم‌‌ خوبه. (نهه نذارید :-" بذارید از این اختلال و بیماری محوریِ افکار عمومی درباره ی روانشناسی فاصله بگیریم)
مکتب خونه هم چند تا دوره داره که یه چکشون کنیم بد نیست.
نظرت چیه خودت بشی مسئول ِ کلاس یگانه خانوم؟ :-"

نظرت چیه خودت بشی مسئول ِ کلاس یگانه خانوم؟ :-"
گروه بزنیم مشورت کنیم خب :-"
فاطمه و هستی باید کتاب های روان‌شناسی داشته باشن. بیاین بگین چیا دارید که دستمون تو انتخاب منبع باز باشه. خودم هم رفتم خونه یه نگاه می‌کنم به کتاب هام. و اینکه به نظرم انتخابی و از چند تا کتاب باشه جذاب تره.
نمیدونم چرا نمیتونم تگشون کنم.

سلام. من بعد عمری اومدم سمپادیا ، چه حیف که اخر تابستونه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا