- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
کسی هست پشت کنکوری شده باشه؟
به نقل از P@Ri_JAB :بچه هاي پشت كنكوري بياين از تجربه هاتون بگين...
برم آزاد شهرستان يا بمونم؟؟؟
پزشكي اصن دوست ندارم انگيزه ام ندارم فقط به خاطر اسم و رسم و خانواده كه دوست دارن ...
ممنون ...به نقل از سیم ظرفشویی :1. خانواده یکی از کم اهمیت ترین مواردی هست که تو باید توی انتخاب رشته بهش توجه کنی!
این تویی که باید حداقل 4 (یا در پزشکی 7) سال چیزی رو که دوست نداری تحمل کنی.
2.از توانایی هات شناخت درست داشته باش!ببین واقعا کسی هستی که اگه یکسال بمونی ، میتونی رتبه بهتری بیاری؟
لطفا تخیلی فکر نکن در مورد خودت!ک بگی اره من میتونم!روزی 14 ساعت درس میخونم!رتبه 2 رقمی میارم!
3.یکی از روش هایی که میشه فشار خانواده رو در مورد پزشکی کم کرد.وعده ازمون لیسانس به پزشکی هستش.
4.اگه میبینی علاقه ای نداری و انگیزه ای هم نیست حتما برو و یکسال دیگه نمون
میدونم جنگیدن با خانواده سر رشته مورد علاقت با رشته مورد علاقشون خیلی سخت تر از فرضیات خیلی هاست، تجربش کردم و سر این موضوع که ریاضی یا تجربی بخونم سه سال جنگیدم و هنوز این جنگ گاهی ادامه داره و دارم متلک های خانواده رو میخورم ولی تحمل همه ی اینها خیلی راحت تر از تحصیل تورشته ایه که هیچ علاقه ای بهش نداری، اگه واقعا پزشکی رو دوست نداری یادت باشه این آینده توعه و فقط 6 ماه حتی با پزشکی خانوادت بهت افتخار میکنن و بقیش خودتی و یه راهی که برات از صد سال پشت کنکور بودن و دیپلمه موندن بدترهبه نقل از P@Ri_JAB :بچه هاي پشت كنكوري بياين از تجربه هاتون بگين...
برم آزاد شهرستان يا بمونم؟؟؟
پزشكي اصن دوست ندارم انگيزه ام ندارم فقط به خاطر اسم و رسم و خانواده كه دوست دارن ...
به نقل از Girl-دختر پرواز-Flying :میدونم جنگیدن با خانواده سر رشته مورد علاقت با رشته مورد علاقشون خیلی سخت تر از فرضیات خیلی هاست، تجربش کردم و سر این موضوع که ریاضی یا تجربی بخونم سه سال جنگیدم و هنوز این جنگ گاهی ادامه داره و دارم متلک های خانواده رو میخورم ولی تحمل همه ی اینها خیلی راحت تر از تحصیل تورشته ایه که هیچ علاقه ای بهش نداری، اگه واقعا پزشکی رو دوست نداری یادت باشه این آینده توعه و فقط 6 ماه حتی با پزشکی خانوادت بهت افتخار میکنن و بقیش خودتی و یه راهی که برات از صد سال پشت کنکور بودن و دیپلمه موندن بدتره
خانواده تا چند سال دیگه هستن ولی رشتت تا آخر عمرت باهاته
یکی از دوستامم که پشت کنکوری بود این پیشنهاد رو واست داره: اول قیافه کتاب ها و جزوه هات رو بیار تو ذهنت(قیافه 97.5% از بچه ها مچاله میشه) بعد تصمیم بگیر پشت کنکور بمونی
یه چیز دیگه، واقعا روت میشه دوباره از بابات برای ثبت نام کلاس و خرید کتاب وجزوه از بابات پول بگیری؟!
پیشنهاد ما دوتا اینه که پشت کنکور نمونی بهتره
من از هفته سه شهریور,شروع کردم به خوندن اما چون خ تز درس دور شده بودم اوایل روزی دو سه ساعت هر درسی عشقم میکشید و حوصله داشتم.به نقل از آقا حمید رضا :منم انتخاب رشته کردم معلوم نی قبول بشم یا ن!
چند تا از انتخابا که احتمال داره قبول بشم به اصرار خانواده زدم وگرن خودم دوست ندارم قبول بشم طبق پارسال هم قبول نمیشم!
دقیقا از کی باید شروع کنیم به درس خوندن؟
من نیمسال دوم از ازمونا زدم جلو و خیلیی زود تموم کردم و این باعت شد ک نتونم وضعیتنو حفظ کنم و دو ماه اخر,کمی پسرفت داشتم. کلا حفظ وضعیت سختر پیشرفته. من اولین ازمون جامعو ک اوایل اردیبهشت بود با اختلاف بسیار بهتر شدم هم از لحاظ درصد هم رتبه.به نقل از @@sin :خوبه پس تنها نیستم :)
ولی خب چ جوری باید شروع کرد؟؟
کی؟؟
چ طور؟؟
من می گم باید جلوتر از ازمونا حرکت کرد.نمی دونم به نظرتون درسته این حرکت!؟
من قبل از اینکه اولین ازمونه برنامه ایه کانون(تعیین سطح مهر نه،بعدیش ) رو شرکت کنم،نشستم چنتا مبحث ریاضی ک همیشه مشگل داشتم و همچنین بعضی از شیمی هارو خوندم و تست. زدم براشون...ولی از اولین برنامه کانون رو دیگه پا به پاش میخوندم!گاهیم جلو میوفتادم ولی نه اونقدربه نقل از @@sin :خوبه پس تنها نیستم :)
ولی خب چ جوری باید شروع کرد؟؟
کی؟؟
چ طور؟؟
من می گم باید جلوتر از ازمونا حرکت کرد.نمی دونم به نظرتون درسته این حرکت!؟